Προς το περιεχόμενο

Platinum usb3.0 1tb 2.5 hd 99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ψάχνοντας να βρω αντικαταστάτη για έναν wd 1.5tb 3.5" που παρέδωσε πνεύμα βρήκα στο amazon αυτον εδω

http://www.amazon.co.uk/Platinum-104129-MyDrive-Portable-External/dp/B004XBCXRA

Τη μάρκα πρώτη φορά την συναντάω και δεν ξέρω τι θα έιναι ο σκληρος μέσα αλλά πιστεύω με αυτή την τιμή (έχω επαγγελματικό αφμ και γλιτώνω το 19% φπα) είναι καλή ευκαιρία για κάποιον που ψάχνει τώρα έναν εξωτερικό usb3 σκληρό δίσκο.

Η παραγγελια ολοκληρώθηκε έγινε και dispatched. :-D

Δημοσ.

Παιζει το ιδιο και σε φαντεζι "πρασινο" χρωμα

Link

Εχει κ σε αλλα πανεμορφα χρωματα αλλα με υψηλοτερες τιμες.

Reviews δεν εχει ουσιαστικα (μονο 1 στο πρασινο χρωμα που παραπονιεται αδικως για το μεγαλο καλωδιο γιατι τα usb3 καλωδια ειναι τωρα αφενος πιο ακαμπτα, αφ'ετερου καλυτερα σκληρο καλωδιο παρα προβληματικο γιατι εχουν αναφερθει γενικα φτηνιαρικα καλωδια usb3 που ευθυνονται κ για τις χαμηλες ταχυτητες κ αλλα προβληματα).

Επιβεβαιωνω οτι ειναι τωρα ο φτηνοτερος με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα (2.5", 1TB, usb3).

Δεν με ενδιαφερει επι του παροντος (θα περιμενω να πεσουν κ αλλο) αλλα ειναι καλο δειγμα οτι αρχισαν να πεφτουν επιτελους οι τιμες :-)

Σημ. Το ΦΠΑ στο amazon ειναι ψηλοτερο θυμαμαι, σου εβγαλε σιγουρα 19%?

Επισης, ειναι σιγουρο οτι μπαινει στα λογιστικα εξοδα, δηλ. το δεχεται η εφορια ή θα σου πει οτι δεν εχεις δικαιωμα "εισαγωγων" κ καλα?

Οποιος ξερει κατι παραπανω ας μας διαφωτισει, οχι με το τι θα πρεπε να συμβαινει λογω ευρωπαικης ενωσης αλλα τι συμβαινει στην πολυπαθη Ελλαδα.

Δημοσ.

Σημ. Το ΦΠΑ στο amazon ειναι ψηλοτερο θυμαμαι, σου εβγαλε σιγουρα 19%?

Επισης, ειναι σιγουρο οτι μπαινει στα λογιστικα εξοδα, δηλ. το δεχεται η εφορια ή θα σου πει οτι δεν εχεις δικαιωμα "εισαγωγων" κ καλα?

Οποιος ξερει κατι παραπανω ας μας διαφωτισει, οχι με το τι θα πρεπε να συμβαινει λογω ευρωπαικης ενωσης αλλα τι συμβαινει στην πολυπαθη Ελλαδα.

Εχω κάθε μήνα ενδοκοινοτικές συναλλαγές για υπηρεσίες συνήθως αλλά και προιόντα. Εαν έχεις κάνει έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών τα περνάς στο vies κάθε μήνα (εσύ ή ο λογιστής σου). Φυσικά έιναι απολύτως νόμιμο και σύνηθες.

Στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές απαλλάσσεσαι του φπα.

Περισσότερα εδω

Πάει κανας χρόνος που έκανα την πρώτη αγορά από το amazon χωρίς vat.Την πρώτη φορά έστειλα email ζητώντας vat refund δίνοντας φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης τα οποία και διαστάυρωσαν. Τότε δεν ήταν αυτοματοποιημένη η διαδικασία έπρεπε σε κάθε αγορά να στέλνω email και να ζητώ να μου κάνουν refund το vat.Τώρα πλέον απλά εξαιρούμαι του vat.

post-53018-0-73968500-1329420384_thumb.jpg

Να σημειώσω πως οι αγορές πρέπει να αφορουν το αντικείμενο δραστηριότητας της επιχείρησης, όχι π.χ μια οδοντόβουρτσα

Για περισσότερα στον λογιστή σου. :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι, κατι τετοιο για την έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών μου ειχε πει ο λογιστης μου πριν 2 χρονια που τον ειχα ρωτησει. Με καλυπτε η δραστηριοτητα, ηταν γραφειο πληροφορικης. Αλλα τοτε μου ειπε οτι αν το εκανα θα επρεπε μετα να καταβαλλω ΦΠΑ αντι για τριμηνο, ανα μηνα και τελικα το απεφυγα. Δεν ξερω αν ισχυει κ τωρα αυτο.

Σε ευχαριστω θερμα για τις λεπτομερειες αγαπητε fouros, ησουν κατατοπιστικοτατος.

Sorry σε ολους για τον off-topic, ισως να φανει χρησιμο σε καποιους.

Δημοσ.

Ναι, κατι τετοιο για την έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών μου ειχε πει ο λογιστης μου πριν 2 χρονια που τον ειχα ρωτησει. Με καλυπτε η δραστηριοτητα, ηταν γραφειο πληροφορικης. Αλλα τοτε μου ειπε οτι αν το εκανα θα επρεπε μετα να καταβαλλω ΦΠΑ αντι για τριμηνο, ανα μηνα και τελικα το απεφυγα. Δεν ξερω αν ισχυει κ τωρα αυτο.

Σε ευχαριστω θερμα για τις λεπτομερειες αγαπητε fouros, ησουν κατατοπιστικοτατος.

Sorry σε ολους για τον off-topic, ισως να φανει χρησιμο σε καποιους.

Μάλλον δεν στα είπε σωστά ή βαριόταν να ασχοληθεί. Τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές τις περνάς στο vies κάθε μήνα ναι(εξάλλου δεν αποδίδεις φόρο μιας και δεν υπάρχει), το φπα για β&γ κατηγορίας βιβλία κάθε τρίμηνο κανονικά δεν αλλάζει κάτι, διαφορετικές διαδικασίες είναι.

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα υπολογιστή ενδοκοινοτικά στο όνομα φίλου. Το τιμολόγιο πρέπει να περαστεί (αφού VAT=0);

Δημοσ.

Μην τα λετε δυνατά αυτά γιατί μετά θα μας πουν οτι μαζί τα φάγαμε!

Άσε που θα μας παρουν μυρωδιά κα θα κλείσουν τα παράθυρα..

Δημοσ.

Μάλλον δεν στα είπε σωστά ή βαριόταν να ασχοληθεί. Τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές τις περνάς στο vies κάθε μήνα ναι(εξάλλου δεν αποδίδεις φόρο μιας και δεν υπάρχει), το φπα για β&γ κατηγορίας βιβλία κάθε τρίμηνο κανονικά δεν αλλάζει κάτι, διαφορετικές διαδικασίες είναι.

Καταλαβα...μαλλον βαριοταν να ασχοληθει κ με αποπροσανατολισε.

Και πάλι σ'ευχαριστώ "fouros".

Ιδιαίτερα, γιατι δεν ειναι πολλα τα μέλη εδω που μοιραζονται τις γνωσεις τους και περισσοτερο αναλωνομαστε πολλοι ή παρασυρόμαστε απο τις αντιπαραθεσεις, σε ... "παιχνιδια συμπαραστασης απωθημενων".

Αγόρασα πρόσφατα υπολογιστή ενδοκοινοτικά στο όνομα φίλου. Το τιμολόγιο πρέπει να περαστεί (αφού VAT=0);

Ναι φυσικα κ πρεπει. Δεν ειμαι ειδικος βεβαια αλλα με κοινη λογικη, καπου πρεπει να φαινεται η αγορα, οποτε πρεπει να καταχωρηθει στα βιβλια. Ο λογιστης του φιλου σου θα επιβεβαιωσει.

Μην τα λετε δυνατά αυτά γιατί μετά θα μας πουν οτι μαζί τα φάγαμε!

Άσε που θα μας παρουν μυρωδιά κα θα κλείσουν τα παράθυρα..

Μα για καθ'όλα νόμιμες διαδικασίες είπαμε.

Δημοσ.

Μα για καθ'όλα νόμιμες διαδικασίες είπαμε.

Νόμιμο μεν, αλλά παραθυράκι.

Βλέπεις, αγοράζεις κάτι για την επιχείρηση αλλά το κρατάς για οικιακή χρήση.

Δημοσ.

Νόμιμο μεν, αλλά παραθυράκι.

Βλέπεις, αγοράζεις κάτι για την επιχείρηση αλλά το κρατάς για οικιακή χρήση.

Και όταν έρθουν για έλεγχο και δουν τα παραστατικά τι τους λες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...