Chris_85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 www.msystems.gr/index.php?compare[]=13514&compare[]=13060 τι διαφορες εχουν; 1) Ποιο ειναι προτιμοτερο; 2) Ο ηχος ειναι τοσο μεγαλο προβλημα οπως γραφετσι στα reviews? 3) Να παω μηπως σε xps 15? (αν ειναι καλυτερα λογω θερμοκρασιας-θορυβου) 4) Η τιμη ειναι καλη ή αναμενεται πτωση; Ευχαριστω
kostaks3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εγω ετσι οπως τα ειδα,εχουν ακριβως ΟΛΟΪΔΙΑ χαρακτηριστικα,μονο που η οθονη του δευτερου ειναι καλυτερη.Και δεν καταλαβα γιατι το πρωτο ειναι πιο ακριβο.Τεσπα. Οσον αφορα τον ηχο,πιστευω ειναι το σημειο που υστερουν τα λαπτοπια.
Chris_85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Παρομοιως απορω π ειναι πιο ακριβο το πρωτο. Με κραταει πισω ο θορυβος. Θα ηθελα καποιον κατοχο να με διαφωτισει επ αυτου. Συγκεκριμενα ειχα στην κατοχη μου ενα acer 5920g, sony vaio και τα δυο 3ετιας καθως και προσφατα ενα acer one τα οποια ναι μεν ακουγονταν (με εξαιρεση το σονυ που ακουγες μονο τον σκληρο σπανιως) αλλα δε μου δημιουργουσαν εντονο προβλημα..
aer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Στο 1ο η οθόνη είναι glossy και στο 2ο antiglare (ματ)*, εκτός από το ότι η μια είναι HD η άλλη FHD. Η τιμή ίσως να εχει να κανει με το ότι το 1ο να είναι παραγγελία πιο πρόσφατη. *παιζει ρόλο καθως εχουν διαφορετικη απόκριση αναλογα με το περιβάλλον.
aer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το FHD είναι +50Ε πιο φθηνό. Η antiglare οθόνη δεν γυαλίζει όταν πέφτει φως επάνω της (αν δουλεύεις κοντά σε παράθυρο δηλ. δεν θα έχεις αντικατοπτρισμούς που κουράζουν τα ματια), ενώ στην glossy βλέπεις καλύτερα σε σκοτεινό περιβάλλον (δωμάτιο με κλειστό φως). Ψάξε στο internet θα βρεις πολλά reviews για + και - αυτών των οθονών, γιατί είναι απίθανο να μπορέσεις να τις δεις από κοντά. Επίσης κοίτα μηπως βρεις σε καποιο άλλο Laptop antiglare οθόνη, το οποίο να υπάρχει σε εκθεση ώστε να το δεις πως σου πάει στο ματι. Ο ήχος εννοείς ο θόρυβος του ανεμιστήρα? Γιατί το συγκεκριμένο έχει τρελό ήχο (2 ηχεία κ sub) για λαπτοπ, δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο για μουσικη ταινίες και παιχνίδια! Πτώση τιμής δεν νομίζω (εκτός αν εννοεις προσφορά αυτό δεν μπορεί να το ξερει κανείς), ειδικά για την Ελλάδα. Είναι αρχικά η ισοτιμία δολ/ευρώ και η ραγδαία αύξηση στους σκληρούς δίσκους (η οποία πιστεύω ότι σε κανα τρίμηνο θα ξεφουσκώσει). Νομίζω ότι πάνω-κάτω κάπου τόσο το βρίσκεις σε όλα τα site (εσωτερικού). ενημερωτικά σου λέω ότι μπορείς να κάνεις συναρμολόγηση το μηχάνημά που θέλεις από Dell.com, το στέλνεις στο msystems και σου το παραγγέλνουν εκείνοι.
Anubis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω εγω κατι. Σε καποιο μοντελο της msystems μπορουμε πχ να βαλουμε κατι εξτρα πχ backlit keyboard? Υπαρχει κάποιο mail να το ρωτησω αυτό?
jtheogr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις αλλα ανεβαινει αισθητα η τιμη , πχ εχω ειχα ζητησει τιμη για τ xps με backlit keyboard απο την msystems και αλλα 2 ακομα eshops και η τιμη ηταν +120 ευρω.
Anubis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις αλλα ανεβαινει αισθητα η τιμη , πχ εχω ειχα ζητησει τιμη για τ xps με backlit keyboard απο την msystems και αλλα 2 ακομα eshops και η τιμη ηταν +120 ευρω. Τόσο πολύ? cmon 40$ κανει απο dell.com...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα