anjo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Για όσους προλάβουν... στο Multirama υπάρχει προσφορά (19,99 ευρώ) για το set πληκτρολόγιο/ποντίκι της Logitech Wireless Desktop MK710 Αγγλικό : Κοιτάχτε εδώ : http://www.multirama.gr/products/product?pid=0459784&catid=030200 Στο skroutz το σετ ξεκινάει από αρχική τιμή 79 ευρώ : http://www.skroutz.gr/s/256247/Logitech-Wireless-Desktop-MK710.html?keyphrase=Logitech+Wireless+Desktop+MK710 Χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους του forum. Γιάννης.
Zandim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 για να δουμε αν θα κατσει, εκανα παραγγελια γιατι απο καιρο θελω να αλλαξω το πληκτρολογιο μου (logitech wireless 6χρονων) παντως λεει διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας. μακαρι να μην το ακυρωσουν
anjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ...ας ελπίζουμε φίλε μου ότι δεν θα το ακυρώσουν.....
Zandim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ...ας ελπίζουμε φίλε μου ότι δεν θα το ακυρώσουν..... για λαθος τιμολογηση το κοβω δυστυχως.... ολοι το εχουν 80 και πανω οποτε μαλλον για 79.90 το πηγαιναν και καποιος "εξυπνος" το εκανε 19.90 .. Λες να κατσει??? @@ το κοβω
anjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ...υπομονή φίλε μου... θα δούμε τις επόμενες ημέρες ....
nek4d Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 μαλλον υπαγεται στο γενικο θεμα Link Παρολα αυτα, μπραβο topic starter, +1
anjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ... θα μου επιτρέψεις φίλε μου να διαφωνήσω... και ο λόγος είναι ο εξής... την ώρα που έφτιαχνα την ᾽δημοσίευση᾽... το site Multirama μόλις είχε επανέλθει σε λειτουργία χωρίς καμία προσφορά για 'Super Deals'... ...οπότε οποιαδήποτε αναζήτηση προσφοράς... θα έλεγα ότι ήταν αρκετά ᾽δύσκολη περίπτωση᾽(αφού δεν ήταν εμφανής καμία super deal προσφορά) Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει σε ισχύ τιμή για το set ... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το +1. Χαιρετισμούς,Γιάννης. μαλλον υπαγεται στο γενικο θεμα Link Παρολα αυτα, μπραβο topic starter, +1
zizu10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ... θα μου επιτρέψεις φίλε μου να διαφωνήσω... και ο λόγος είναι ο εξής... την ώρα που έφτιαχνα την ᾽δημοσίευση᾽... το site Multirama μόλις είχε επανέλθει σε λειτουργία χωρίς καμία προσφορά για 'Super Deals'... ...οπότε οποιαδήποτε αναζήτηση προσφοράς... θα έλεγα ότι ήταν αρκετά ᾽δύσκολη περίπτωση᾽(αφού δεν ήταν εμφανής καμία super deal προσφορά) Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει σε ισχύ τιμή για το set ... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το +1. Χαιρετισμούς,Γιάννης. Συμφωνώ, άσε που στο άλλο topic οι μισοί θα λέγανε "τα τσίμπησα" και οι άλλοι μισοί "τα ίδια κάνουν-μαυρίστε τους"
manosfp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δύσκολο να το δώσουν σε αυτή την τιμή. Ήδη έχουμε παραγγείλει 20 σετ απο δω μέσα.
zizu10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δύσκολο να το δώσουν σε αυτή την τιμή. Ήδη έχουμε παραγγείλει 20 σετ απο δω μέσα. Όλοι report το θέμα για να διαγραφεί μην το δούνε κι άλλοι Πέρα από την πλάκα ας φανούν και αυτοί μία φορά υπεύθυνοι και να εξυπηρετήσουν τον κόσμο...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Θα πέσει πολύ γέλιο...αν δεν μου τα δώσουν...
lionheart75 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Παρήγγειλα και εγώ ένα γιατί πράγματι η τιμή είναι πάρα πολύ καλή για το συγκεκριμένο σετάκι. Με 20€ δεν αγοράζεις ούτε silvercrest απο lidl (χωρίς να θέλω να το μειώσω μιας και είχα πάρει στο παρελθόν και ήταν αξιόλογο για τα χρήματά του). Τόσο καλή προσφορά (αν δεν πρόκειται για λάθος) είχα καιρό να δώ στο εν λόγω thread προσφορών. Μακάρι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να το δώσουν σε όσους το παρήγγειλαν. +1 στον topic starter και απο μένα.
Tomahawk Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Κάνω εγγραφή και δε μου έρχεται κανένα mail :/
Zandim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Κάνω εγγραφή και δε μου έρχεται κανένα mail :/ δες στο junk/spam folder. εμενα την επιβεβαιωση εγγραφης εκει μου την εβαλε το hotmail Γενικα προτεινω να μη γραψουμε ενα καρο μπουρδες στο τοπικ. Αν ειναι οντως αληθινη προσφορα θα φανει πολυ γρηγορα. 2-3 μερες θελουμε για να επιβεβαιωθουμε ή να διαψευστουμε. Οποιος ενδιαφερεται κανει την παραγγελια του και ολοι μαζι περιμενουμε και ενημερωνουμε το τοπικ για τυχον mail απο multirama
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα