Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω εγγραφή και δε μου έρχεται κανένα mail :/

Εμένα μου ήρθε e-mail επιβεβαίωσης κανονικά. Υπομονή να δούμε τι θα γίνει.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφου σας ειπα παιδια, υπαγεται στο μεγαλυτερο θεμα του multirama χτες, δειτε στο αλλο νημα τι παιχτηκε ολη νυχτα!

(κ εγω παρηγγειλα 1 τετοιο κ 2 αντιστοιχα MS ασυρματα σετ στα 4,99 εκαστο!

κ 8 αλλες παραγγελιες διαφορων σκοτωμενων ειδων, βιντεοκαμερες, φωτογραφικες, laptop κλπ

Ποιοι πηραν κ τι θα παρουμε, ισχυει οτι λεγεται στο μεγαλο θεμα, τα βαλα κ οτι γινει, μην περιμενετε πολλα παντως)

Δημοσ.

ήρθε ο ταχυδρόμος και του έριξα ακερο..άλλαξα γνώμη και ήθελα το ΜΧ550.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Φιλε το εχεις ξεφτιλισει το θεμα.Σταματα επιτελους,γινεσαι κουραστικος και εκνευριστικος

Δημοσ.

Φιλε το εχεις ξεφτιλισει το θεμα.Σταματα επιτελους,γινεσαι κουραστικος και εκνευριστικος

εγώ να βοηθήσω θέλω,άπλα δεν ξέρω το σωστό τρόπο...

ούτε εδώ ξανά ποσταρω

υ.γ

το γνωρίζετε

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν βοηθας κανεναν ετσι,αντιθετα τον εκνευριζεις.Οποιος γουσταρει αστον να προσπαθει,τι σε κοφτει εσενα?Στην τσεπη σου πανε? Γουσταρουμε να προσπαθουμε και ας μην παρουμε τιποτα,εσενα τι σε ενδιαφερει?Προσπαθεις να μας υποβαλεις την γνωμη σου?Αν εσυ δεν γουσταρεις μην παρεις ή μην προσπαθησεις τιποτα.Σταματα ομως να γινεσαι γελοιος...

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν βοηθας κανεναν ετσι,αντιθετα τον εκνευριζεις.Οποιος γουσταρει αστον να προσπαθει,τι σε κοφτει εσενα?Στην τσεπη σου πανε? Γουσταρουμε να προσπαθουμε και ας μην παρουμε τιποτα,εσενα τι σε ενδιαφερει?Προσπαθεις να μας υποβαλεις την γνωμη σου?Αν εσυ δεν γουσταρεις μην παρεις ή μην προσπαθησεις τιποτα.Σταματα ομως να γινεσαι γελοιος...

εντάξει φίλε,είπα πάω πάσο

ας ακούγετε μόνο η γνώμη του ενός ηλιθίου(γενικά μιλάω).

υ.γ

ποιος σου "υποβάλει" να ακούσεις τη γνώμη μου?

μη διαβάζεις άπλα,αυτά που γράφω

Δημοσ.

Άκυρο και εγω.

Πολύ ευγενικό όμως.

Η κοπέλα στο τηλέφωνο με σκλαβώσέ.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μια από τα ίδια.Γλυκύτατη η δεσποινίς Ηρώ αλλά από μένα τα άκουσε για τα καλά, αφού της επισήμανα ότι δε φταίει αυτή και ότι της είπα το είπα για να το μεταφέρει άνωθεν.

• Moderators
Δημοσ.

Τα ιδια και εδω. Πριν λιγα λεπτα πηρε η..Ηρω τηλεφωνο. Μετεφερα τα παραπονα προς την εταιρια και γεια σας.

Ευγενεστατη παντως. Απτο πρωι πρεπει να παιρνει τηλεφωνα και να λεει το ποιημα, ετοιμη να ακουσει το κατεβατο ολων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...