Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασσικα την Ηρω βαζουν για τις βρωμοδουλειες.

Εχω πολλα παρεδωθε με τα "λαθη" του Multirama και εχουμε γινει φιλαρακια.

Τεσπα μετα απο το πολυ μπλα μπλα μου ειπε να παω στο καταστημα Multi της περιοχης μου για να δω απο κοντα τι Crazy Deals εχουν...

9:20 το βραδυ ομως το τηλεφωνακη οποτε οτι ειχε μεινει παει....

Report στην ΓΓΚ και παλι.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα χουμε αναγούλες...

Ελάτε για μια ομαδική καταγγελία...

Εχουν δεσμευτεί και τα χρήματά μου...Ναι...100€...1/4 μισθού...

Δημοσ.

Θα την έκανα και εγώ αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο μαζί τους....

Μην ξαναψωνίσει κανείς από εκεί και μετά θα δείτε πως θα βάλουν μυαλό και θα σέβονται.

Δημοσ.

Θα την έκανα και εγώ αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο μαζί τους....

Μην ξαναψωνίσει κανείς από εκεί και μετά θα δείτε πως θα βάλουν μυαλό και θα σέβονται.

Οχι. Ενημέρωσα την υπάλληλο ότι θα γίνει καταγγελία και θα την κάνω. Ας φτιάξουμε μία φόρμα και να συμπληρώνουμε τα στοιχεία της επιχείρησης κάθε φορά.

Δημοσ.

+1 kai ego!

Οχι. Ενημέρωσα την υπάλληλο ότι θα γίνει καταγγελία και θα την κάνω. Ας φτιάξουμε μία φόρμα και να συμπληρώνουμε τα στοιχεία της επιχείρησης κάθε φορά.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου έχουν ακυρώσει την παραγγελία(ακόμα) και δεν μ' έχουν πάρει και τηλέφωνο. Αν συμβεί αυτό(!) τότε και γω μέσα στην καταγγελία.

edit: Δεν πρόλαβα να το πω και με πήρε τηλέφωνο η Ηρώ! Εμένα μου είπε πως έχει εξαντληθεί. Εσάς τι δικαιολογία σας είπε η γλυκύτατη κατά τ'άλλα Ηρώ?

Δημοσ.

Κι εμενα μου ειπε οτι εξαντληθηκε. Ομως πιστευω (παρολο που δε θα παρω κανενα απο τα 4 πραγματα που παρηγγειλα οχι μονο το πληκρολογιο) οτι για το θεμα της καταγγελιας ειστε αδικοι. Κι αυτο διοτι απο την στιγμη που ξεστοκαριζαν δηλ. ελαχιστα κομματια + εκθεσιακα και εγιναν πολλες παραγγελιες ειναι λογικο και αναμενομενο να ικανοποιησουν ελαχιστες απο αυτες. Ολοι μας παραγγειλαμε με την ελπιδα οτι θα παρουμε κατι αξιας σε ενα κλασμα της τιμης του και καποιοι ελαχιστοι το καταφεραν. Απο την στιγμη που η παραγγελια τοποθετηθηκε και δεν εγινε καποια πληρωμη η δεν υποχρεωσαν σε καποιο απο μας να παει να παραλαβει τοτε προς τι η επιπλεον φασαρια? Παιξαμε και χασαμε (η μαλλον δεν κερδισαμε) και αυτο ειναι ολο.

Δημοσ.

Κι εμενα μου ειπε οτι εξαντληθηκε. Ομως πιστευω (παρολο που δε θα παρω κανενα απο τα 4 πραγματα που παρηγγειλα οχι μονο το πληκρολογιο) οτι για το θεμα της καταγγελιας ειστε αδικοι. Κι αυτο διοτι απο την στιγμη που ξεστοκαριζαν δηλ. ελαχιστα κομματια + εκθεσιακα και εγιναν πολλες παραγγελιες ειναι λογικο και αναμενομενο να ικανοποιησουν ελαχιστες απο αυτες. Ολοι μας παραγγειλαμε με την ελπιδα οτι θα παρουμε κατι αξιας σε ενα κλασμα της τιμης του και καποιοι ελαχιστοι το καταφεραν. Απο την στιγμη που η παραγγελια τοποθετηθηκε και δεν εγινε καποια πληρωμη η δεν υποχρεωσαν σε καποιο απο μας να παει να παραλαβει τοτε προς τι η επιπλεον φασαρια? Παιξαμε και χασαμε (η μαλλον δεν κερδισαμε) και αυτο ειναι ολο.

Συγγνωμη αλλα κανεις λαθος.

Απαξ και βαζω παραγγελια για κατι που υπαρχει στο αποθεμα θα πρεπει αυτη η το προιον να ακωχυρωθει σε εμενα. Αν βεβεια λεει κατοπιν συνεννοησης και αλλα τετοια που δεν ειανι ξεκαθαρα εχεις δικιο. Δε θυμαμαι τι ελεγε για καποια προιοντα, σε καποια παντως σιγουρα εγραφε οτι "εισαι σε αποθεμα"

Δημοσ.

Τα εχουμε ξαναπει τοσες φορες δεν τους ειναι ΤΙΠΟΤΑ να συνδεσουν το αποθεμα με το Site.

Κατοπιν παραγγελιας εχω παραγγειλει δεκαδες πραγματα απο Ebay και οταν ειναι ξανα διαθεσιμο το παιρνω στην ιδια τιμη.

Στο τηλεφωνο δεν μου ειπε ακυρωνουμε την παραγγελια σας,απλα οτι εξαντληθηκε και αν μπορειτε να πατε στο καταστημα μηπως σας ενδιαφερει κατι αλλο..

Αρα εγινε μονομερης ακυρωση απο τα Multirama που σηκωνει καταγγελια.

Δημοσ.

μα δεν συμφέρει online σύστημα.γιατί αν έχεις λίγα κομμάτια από κάτι θα εξαντληθει γρήγορα και πάει ο ντόρος.

Δημοσ.

Το θέμα δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν αυτού του είδους οι εταιρίες πως δεν μπορούν να καπηλεύονται κοινότητες αυτού του είδους για μικρο-διαφημιστικούς σκοπούς.

Δημοσ.

επειδη το αλλο τοπικ εχει χαωθει,γραφω εδω τη μπουρδα μου: με πηρε 10 η ωρα η Ηρω και μου ειπε ακυρο για ηχεια,σκληρο και ενα αλλο σαπιο πληκρολογιο (ενσυμαρτο) για τη μανα μου(που καθε φορα που τελειωνουν οι μπαταριες με παιρνει και λεει :αυτο χαλασε)αντε καληνυχτα.ουτε απεξω δεν ξαναπερναω απο μουλτιραμα -πλαισιο(λεμε τωρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...