default Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θελω να γινω κακος αλλα πριν αρχισετε τις ηρωικες επαναστασεις διαβαστε και: Οροι & Προυποθέσεις Πωλήσεων (http://www.multirama.gr/legal/sales) ---> 2. Παραγγελίες / Συμβόλαιο ---> "Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία». " και "Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά η MULTIRAMA διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες." Νομικος δεν ειμαι αλλα υποθετω οτι για να προβεις σε μια οικονομικη συνδιαλλαγη με την εταιρια τους οπως αναφερουν και στην πρωτη παραγραφο πρεπει "Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής" δηλαδη να δεχτεις τους ορους τους αρα και αυτα που ανεφερα παραπανω. Αν τωρα καποιος ειναι νομικος και πιστευει οτι μποιρει να προσβαλει την συμβαση διοτι ειναι καταχρηστικη η μπορει να αποδειξει οτι ειναι παραπλανητικη διαφημηση και το τελευταιο γινεται μονο αν θεωρηθει οτι διαφημιζουν ενα προιον που δεν ειναι διαθεσιμο για πωληση. Αυτο δεν ειναι ευκολο να αποδειχθει διοτι η εταιρια θα ισχυρισθει οτι δεν φταιει αν τα καταστηματα ειχαν κρατημενα προιοντα για καποιους πελατες αρα φαινοταν στα κεντρικα οτι ειναι διαθεσιμα ενω δεν ειναι. Αυτα και καληνυχτα σε ολους.
vviolent Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο για πλιάτσικο... Ποτέ δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου και για κανένα λόγο να κάνει κάτι τέτοιο, όση οργή και να κρύβω μέσα μου, αν κατάλαβα καλά τι εννοείς. Δεν είναι δυνατόν να φωνάζουμε για δίκαιο και δικαιώματα και να πηγαίνουμε στο αντίθετο άκρο!!! Μ' αυτά και μ' αυτά έχει καταντήσει και η χώρα σε ένα απέραντο μπουρδέλο όπως καλή ώρα είχε ισχυριστεί το καλοκαίρι κάποιος προπονητής και πέσανε να τον φάνε οι υπερασπιστές και οι τιμητές της δημοκρατίας. Δεν θελω να γινω κακος αλλα πριν αρχισετε τις ηρωικες επαναστασεις διαβαστε και: Οροι & Προυποθέσεις Πωλήσεων (http://www.multirama.gr/legal/sales) ---> 2. Παραγγελίες / Συμβόλαιο ---> "Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία». " και "Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά η MULTIRAMA διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες."Νομικος δεν ειμαι αλλα υποθετω οτι για να προβεις σε μια οικονομικη συνδιαλλαγη με την εταιρια τους οπως αναφερουν και στην πρωτη παραγραφο πρεπει "Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής" δηλαδη να δεχτεις τους ορους τους αρα και αυτα που ανεφερα παραπανω. Αν τωρα καποιος ειναι νομικος και πιστευει οτι μποιρει να προσβαλει την συμβαση διοτι ειναι καταχρηστικη η μπορει να αποδειξει οτι ειναι παραπλανητικη διαφημηση και το τελευταιο γινεται μονο αν θεωρηθει οτι διαφημιζουν ενα προιον που δεν ειναι διαθεσιμο για πωληση. Αυτο δεν ειναι ευκολο να αποδειχθει διοτι η εταιρια θα ισχυρισθει οτι δεν φταιει αν τα καταστηματα ειχαν κρατημενα προιοντα για καποιους πελατες αρα φαινοταν στα κεντρικα οτι ειναι διαθεσιμα ενω δεν ειναι. Αυτα και καληνυχτα σε ολους. Αγαπητέ να είσαι σίγουρος ότι τις έχουμε διαβάσει και ξαναδιαβάσει. Εσύ όμως έχεις διαβάσει ποτέ τους ισχύοντες νόμους περί ηλεκτρονικής εμπορίας και τις σχέσεις δικαιώματα-υποχρεώσεις που απορρέει από αυτούς?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 @default: Ενα απλό παράδειγμα...λίγο άσχετο μεν, αλλά κατανοητό... Η Wind στο συμβόλαιό της μου λέει ότι πρέπει να παραμείνω 2 μήνες συνδρομητής. Σε λιγότερο από εβδομάδα έκανα φορητότητα. Την ακυρώνανε συνέχεια γιατί δεν είχα παραμείνει 2μηνο. Εσκασε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και με ελευθερώσανε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας όρος δεν είναι πάνω από το νόμο του κράτους. @vviolent: Αν ήξερες τι έχω τραβήξει με Multirama, Πλαίσιο, Public, να τρέχεις επί 2 εβδομάδες για τα αυτονόητα και να σου πουλάνε παπά...ΙΣΩΣ συμφωνούσες.... Ενα για την ταλαιπωρία που έχω υποστεί τόσες φορές...και τα υπόλοιπα στους φτωχούς...
agligoros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 προφανώς ο φίλος κακοφωνιξ αστειεύεται με το πλιάτσικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα