Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Το Σαββατοκύριακο θέλουμε με την παρέα να πάμε σε καμιά καλή ταβέρνα πέριξ της Θεσσαλονίκης σε φάση βουνό και τέτοια που πέραν της κλασσικής μπριζόαλς να έχει πχ και αγριογούρουνο κλπ .

α) Εχω ακουστά για μια ταβέρνα-καταφυγιο-κάτι τέτοιο στον Χορτιάτη που έχει αγριογούρουνα κλπ αλλα δεν εχω στοιχεία και γνώμες άλλων που να εχουν πάει .

β) Επίσης , άλλη εναλλακτική (και πιο μακρυά) είναι μια ταβέρνα στον Ταξιάρχη

γ)επίσης εχω κατα νου κάτι ταβέρνες μετα τον Λαγκαδά που πήγαινα παλιά με τους γονείς

τελος πάντων , θα ήθελα οποιος θέλει και έχει κατι κατα νου , γνώμες κλπ να μου προτείνει κάποια τετοια ταβέρνα.

Αν δεν θέλετε να λέτε πχ ταβέρνα ο μερακλής , για να μην κάνετε διαφήμιση , στείλτε pm

Ευχαριστω και καλή ορεξη :)

υγ: τιμές ... ταβερνίσιες , φοιτητές είμαστε :P Εννοώ να μην χρειάζετε να χρυσοπληρώσουμε . Γνωριζω πως οτι δινεις παιρνεις , αλλα σε λογικά πλαίσια .

Δημοσ.

για ναμαι ειλικρινης δεν μπήκα αν και ξερω την σελίδα , αλλα εχω την ρντύπωση εχει κατα κυριο λόγο κριτικες για εντος πολης . Θα δω ομως

Δημοσ.

Δε γνωρίζω και απο πολλές ταβέρνες, αλλά επειδή είπες για Χορτιάτη, συνήθως παλαιότερα πηγαίναμε στα "Κιόσκια" που είχε τουλάχιστον τότε καλή κουζίνα.

Οι τιμές δεν είναι πολύ φθηνές, όπως θα ήταν στην Άθωνος κτλ, αλλά σε σχέση με την ποιότητα αξίζει. Εκτός αν έχει κλείσει ή αλλάξει διεύθυνση και χάλασε η κουζίνα κτλ.

Ε τώρα γουρουνόπουλο δεν θυμάμαι να είχα πάρει ποτέ, αλλά λογικά θα έχει.

Στο tavernoxoros.gr την έχει, έχει και κριτικές.

Εγώ επίσης καμιά φορά ψάχνω και στο topadvisor.gr.

Δημοσ.

οντως .

Αλλα το θέμα είναι οτι δεν εχω κατα νου κάποιο μαγαζί , παρα μονο το στυλ και αυτο που εχουμε ορεξη , κηνυγι κλπ

Στον ταβερνοχωρο βοηθάει αν εχω κατι κατα νου και θελω να δω τι λέει ο κόσμος

Δημοσ.

Στον Ταξιάρχη, ανεβαίνοντας αριστερά είναι ο Σώγαμπρος. Λίγο πιο πριν και δεξιά είναι ένας άλλος που δεν θυμάμαι. Και οι δυο πολύ καλοί. Τιμαί λογικαί, με δεδομένο το αγριογούρουνο.

Στου χορτιάτη τις ταβέρνες δεν θα περνούσα ούτε απ'έξω.

Δημοσ.

Στο Χορτιατη πολυ καλος ειναι ο Πλατανος, εχει καλο φαγητο και νορμαλ τιμες (η τουλαχιστον ειχε δεν ξερω αν αλλαξε τωρα).

Για αγριογουρουνο δεν ξερω αν εχει και βασικα δεν πρεπει να χουν πολλοι, για καλο και για κακο οπου αποφασισεις να πας κανε ενα τηλεφωνο πριν.

Δημοσ.

O Πλάτανος και η ταβέρνα του Βαγγέλη είναι όντως τα καλύτερα στο Χορτιάτη. Τα υπόλοιπα όσες φορές πήγα μου φάνηκε σαν να έμειναν στα '80s.

Δημοσ.

O Πλάτανος και η ταβέρνα του Βαγγέλη είναι όντως τα καλύτερα στο Χορτιάτη. Τα υπόλοιπα όσες φορές πήγα μου φάνηκε σαν να έμειναν στα '80s.

Σνίτσελ και σερβιτόρους με χαίτη;

Θα πήγαινα εκει που πρότεινε ο Λευτέρης, ένα στρατό καλοφαγάδες ανατρέφει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...