Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον στο σπιτι εχουμε 3 οροφους και εναν ηλιακο απανω 10ετιας.

Ο ηλιακος ειναι τριπλής. Απο ηλιο(καλοκαιρι μονο αλλιως τπτ) , ηλεκτρικό και καλοριφερ-καυστηρας πετρελαιου.

Ο ηλιακος απανω στη ταρατσα ειχε μια ηλεκτροβανα η οποια δε ξερω καθε ποτε αναβε.Αλλα χαλασε συντομα μετα απο 1 χρονο ισως και ο υδραυλικός απλα την αφαιρεσε και ειναι μονιμα ανοιχτο.(Δηλαδη γιατι να δωσεις 300 ευρω για αλλη ελεγε τοτε στο πατερα μου).Εμενα δε μου φαινοταν σωστο τοτε (το νερο παγωνει πιστευω με την ελαχιστη μονωση που εχουν οι σωληνες και βγαινουν πανω και περνα μεσα απο κατι σαν φωταγωγο και να ζεσταινουν συνεχεια τον ηλιακο-καζανι) , αλλα ελεγε εσυ δε ξερεις μοκο κτλ.

Τωρα ειχε ενα θεμα ο καυστηρας και δουλευε 24/7 εδω και καιρο (αλλα με αγνοουν οταν τους λεω πως πρεπει να ερθει καυστηριατζης γιατι ηδη καιμε 16 ευρω τη μερα) και κρατα το νερο 60-80 βαθμους! Δηλαδη ναι μεν κλεινουν οι ηλεκτροβανες αλλα το νερο κυκλοφορει χωρις να πεφτει η θερμοκρασια καθολου και 10 ωρες να περασουν και παιρνει μπρος μετα για να διατηρει θερμοκρασια.Σημερα σκαλωσε και δεν παιρνει μπρος ουτε manual! Ο κυκλοφορητης νομιζω δουλευει και αυτος ακομα παροτι το νερο εχει παγωσει. Τωρα η μπουκωσε η δε ξερω τι εγινε.

Το θεμα ειναι οτι πια ειναι η σωστη λυση για τον ηλιακο (αφου θα ερθει μαστορας); Ποτε πρεπει να κυκλοφορει το νερο του λεβητα πανω με το που αναβει; Η ηλεκτροβανα που ειχε δεν εχω ιδεα ποτε ανοιγε (ειναι ακομα πανω παρατημενη).

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...