firewalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Όποιος πιστεύει πως δεν είναι άξιος να φέρει τέτοια κληρονομιά, μπορεί να υπογράψει ένα χαρτί αποποίησης. Είμαι σίγουρος πως και η Κληρονομιά θα τους ξερνούσε από μόνη της στην εποχή της.
not87not Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δε νομιζω να αξιζουμε τετοια κληρονομια. Πριν ειπα οτι δε συμφωνω οι Αγγλοι να μας επιστρεψουν τα πολυποθητα μαρμαρα του Παρθενωνα. Περα απο τους εθνικιστικους λογους που θα αραδιασουν μερικοι, εγω θα αναφερω τη φωτια πριν 4 χρονια στην Πελοπονησσο που ειχε φτασει μπροστα στο μουσειο και να εχει γλειτωσει κυριολεκτικα στο παραπεντε, την τουλαχιστον αστεια ληστεια προχθες οπου για την πλακα και σηκωνεις ολο το μουσειο και βγαζεις εκατομμυρια ευρω, την μεγαλη κλοπη πριν ενα μηνα στο μουσειο μπενακη και φυσικα την εξωφρενικα απαραδεκτη υψηλη τιμη εισοδου στην Ακροπολη που θα επρεπε να ηταν δωρεαν. Συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα η κλοπη ενος μουσειου ειναι ευκολη υποθεση. Φανταστειτε οτι για εναμιση μηνα το μουσειο ηταν χωρις φυλακα και δεν λειτουργουσε. Η απολυτη ξεφτιλα για ενα κρατος που οι προγονοι του εθεσαν τα θεμελια πανω σε οτιδηποτε αφορα τον πολιτισμο. Τα εχουν ολα γαρμενα στα αρχ... τους και το δειχνουν με το χειροτερο τροπο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Όποιος πιστεύει πως δεν είναι άξιος να φέρει τέτοια κληρονομιά, μπορεί να υπογράψει ένα χαρτί αποποίησης. Που υπογράφω; Στα ΚΕΠ; Επαληθεύεις μέσω τον πράξεών σου, λοιπόν, αυτό το οποίο κατηγορείς. Αυτό κι αν είναι εμπειρία γνώθι σ' αυτόν. fixed.
kostas_dr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά με την παραίτηση τι έγινε; Ακόμα μελετούν τους λόγους που επικαλείται;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς η Αγία οικογένεια έχει βάλει το «δαχτυλάκι» της (μετά την ψήφιση του φωτογραφικού νομοσχεδίου) ώστε να παραμείνει ο υπουργός-γκόμενος.
panagos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Όποιος πιστεύει πως δεν είναι άξιος να φέρει τέτοια κληρονομιά, μπορεί να υπογράψει ένα χαρτί αποποίησης. Είμαι σίγουρος πως και η Κληρονομιά θα τους ξερνούσε από μόνη της στην εποχή της. Αυτός που πιστεύει πως μπορεί να επικαλείται την "κληρονομιά του" για να πάρει αξία ο ίδιος ή να υπερηφανεύεται για κάτι που δεν έπραξε συνειδητά ο ίδιος, τί χαρτί υπογράφει;
saya Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αυτός που πιστεύει πως μπορεί να επικαλείται την "κληρονομιά του" για να πάρει αξία ο ίδιος ή να υπερηφανεύεται για κάτι που δεν έπραξε συνειδητά ο ίδιος, τί χαρτί υπογράφει; Eιπε ο Παναγος με το το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν στην υπογραφη.. δεν ειπε κανεις οτι παιρνει καποιος αξια απο την εθνικη κληρονομια. Απλα δεν ξερω ποση αρμοδιοτητα εχει ο καθενας να αποφασισει αν θα τα δωσει η οχι. Γιατι ανηκουν σε ολους και εννοω και στους μεταγενεστερους, οχι σε εμας.. δεν ειναι δικα του..
panagos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παρεξήγησες το λόγο που έχω την υπογραφή που έχω αλλά και το μήνυμά μου. Αυτός που πιστεύει πως είναι άξιος της εθνικής κληρονομιάς, πώς ακριβώς δεν προσπαθεί να πάρει αξία από αυτήν; Το ένα φέρνει το άλλο και καταλήγουμε στο "όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες.." και λοιπά εμετικά.
saya Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παρεξήγησες το λόγο που έχω την υπογραφή που έχω αλλά και το μήνυμά μου. Αυτός που πιστεύει πως είναι άξιος της εθνικής κληρονομιάς, πώς ακριβώς δεν προσπαθεί να πάρει αξία από αυτήν; Το ένα φέρνει το άλλο και καταλήγουμε στο "όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες.." και λοιπά εμετικά. Απλα δεν εχεις καταλαβει γενικα τι λες..δεν εχεις δικαιωμα να αποποιηθεις κατι που ανηκει στο εθνος δεν ειναι δικο σου. Και εκτος απο το εθνος βεβαια ανηκει γενικα στην ανθρωποτητα.. αρα τι παει να πει εγω αποποιουμαι της κληρονομιας; Ποιος σε ρωτησε; Τον οταν εμεις κτιζσαμε παρθενωνες ειναι χαζο , οχι εμετικο.. ειχαμε κτισει μια νοοτροποια , οτι ολοι μας χρωστανε απλα γιατι υπαρχουμε . Απλα δεν ειναι ετσι.. αστους να το λενε, ειναι αστειοι..
panagos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά για μένα δεν μίλησα για αποποίηση. Απλά ανέφερα και το άλλο άκρο. Εγώ είμαι της άποψης, ότι την -όποια- αξία που κληρονομούμε από τους προγόνους μας, πρέπει να την τιμούμε σιωπηλά και έμπρακτα. Όχι να διατυμπανίζουμε το ποιοι είμαστε/ήμασταν ενώ έχουμε τα χάλια που έχουμε..
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 "Ιδέες, εκτιμήσεις, καθαρά εθνικές οδηγούν τα έθνη στο χαμό τους, Θα ήθελα ένα έθνος να ήταν βουβό για τη δόξα και για τα πλεονεκτήματά του και να μη μιλούσε ποτέ για τον εαυτό του. Θα ήθελα ένα έθνος να είχε την πολιτική του πιθανού μέλλοντος και όχι του παρελθόντος του. Η Ευρώπη είναι γεμάτη από ταυτόχρονες αψίδες θριάμβου που το άθροισμά τους είναι μηδέν. Όχι όμως και το άθροισμα των μνημείων στους νεκρούς." Πωλ Βαλερύ
saya Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά για μένα δεν μίλησα για αποποίηση. Απλά ανέφερα και το άλλο άκρο. Εγώ είμαι της άποψης, ότι την -όποια- αξία που κληρονομούμε από τους προγόνους μας, πρέπει να την τιμούμε σιωπηλά και έμπρακτα. Όχι να διατυμπανίζουμε το ποιοι είμαστε/ήμασταν ενώ έχουμε τα χάλια που έχουμε.. Καλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα, αλλα αν ρωτησεις τον μεσο Ελληνα θα σου πει εγω δεν φταιω σε τιποτα. Φταινε οι πολιτικοι, οι Γερμανοι οι ξενοι. Μας εχουν παρει χαμπαρι εξω και μας δουλευουν. Και για αυτο και γιατι τρωγομαστε ματαξυ μας σαν τα σκυλια. Γενικα μονο να κομπαζουμε , ξερουμε και σαφως εχουμε μονο δικαιωματα. Υποχρεωσεις ποτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα