Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε ότι έπρεπε να ήταν στο μουσείο την ώρα της ληστείας τρεις φυλακες.Αλλα και οι συναγερμοί όχι μονο sτο συγκεκριμένο αλλα και πολλών μουσείων στην πατρίδα μας της πλακας είναι.Πολύ φοβάμαι μην ξεκινήσει μπαράζ από ληστείες.Τέτοιες λεηλασίες ούτε σε περίοδο πολεμου δεν θα έχουν γίνει αν δεν οργανωθεί καλύτερα η φύλαξη,

Τελικά με την παραίτηση τι έγινε; Ακόμα μελετούν τους λόγους που επικαλείται;

Παρότι δεν έγινε δεκτη από τον Παπαδήμα έλπιζα να επιμείνει.Αλλα δεν.....και είναι κρίμα διότι τον συγκεκριμένο τον θεωρούσα σχετικά αξιόλογο πολιτικο.Τώρα...Άτιμη υπουργική καρεκλα, :devil:

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρετε ότι έπρεπε να ήταν στο μουσείο την ώρα της ληστείας τρεις φυλακες.Αλλα και οι συναγερμοί όχι μονο sτο συγκεκριμένο αλλα και πολλών μουσείων στην πατρίδα μας της πλακας είναι.Πολύ φοβάμαι μην ξεκινήσει μπαράζ από ληστείες.Τέτοιες λεηλασίες ούτε σε περίοδο πολεμου δεν θα έχουν γίνει αν δεν οργανωθεί καλύτερα η φύλαξη

Τον περασμένο Απρίλιο είχα πάει στην Επίδαυρο. Μπαίνω στο μουσείο δίπλα στο θέατρο και δίπλα από την είσοδο καθόταν η φιλενάδα που είχε βάρδια σε ένα γραφείο, τσιγάρο δεν είδα αλλά μύριζε τσιγαρίλα, και μια τηλεόραση να παίζει κάποιο πρωινάδικο στη διαπασών. Για ασφάλεια δεν ξέρω τι προβλεπόταν να είχε, αλλά δεν είχε. Έτσι τιμάται η κληρονομιά μας. Το να σοκαριζόμαστε (ειδικώς αλλά και γενικώς) με ορισμένα γεγονότα δείχνει την άγνοια ή την αφέλεια που έχουμε.

Δημοσ.

εντωμεταξυ στις ειδησεις λεγανε οτι πολλοι απο αυτους τους φυλακες δεν ειναι καν εκπαιδευμενοι φυλακες,αλλα πρωην μηχανοδηγοι του ΟΣΕ.

ΝΟ SURPRISE HERE. :mrgreen:

Παρότι δεν έγινε δεκτη από τον Παπαδήμα έλπιζα να επιμείνει.

σιγα μην γινοταν.ποσο μαλλον οταν ο πρωθυπουργος ειναι ενα ανδρεικελο,το οποιο δεν εχει ψηφιστει καν απο τον ελληνικο λαο.

η μηπως ο υπουργος δεν ηξερε πως δεν θα γινοταν δεκτη και γιαυτο την εδωσε; κοροιδευουν τον κοσμο λεμε.

Δημοσ.

Τον περασμένο Απρίλιο είχα πάει στην Επίδαυρο. Μπαίνω στο μουσείο δίπλα στο θέατρο και δίπλα από την είσοδο καθόταν η φιλενάδα που είχε βάρδια σε ένα γραφείο, τσιγάρο δεν είδα αλλά μύριζε τσιγαρίλα, και μια τηλεόραση να παίζει κάποιο πρωινάδικο στη διαπασών. Για ασφάλεια δεν ξέρω τι προβλεπόταν να είχε, αλλά δεν είχε. Έτσι τιμάται η κληρονομιά μας. Το να σοκαριζόμαστε (ειδικώς αλλά και γενικώς) με ορισμένα γεγονότα δείχνει την άγνοια ή την αφέλεια που έχουμε.

Δεν διαφωνώ με τα γραφόμενα σου.Αλλα επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει ρε γαμώτο μου.

Και επίσης υποψιάζομαι ότι έχουν γίνει και κάποιες αρπαγες από αποθήκες μουσείων σε συνεργασία με διοικήσεις και απλά δεν έχουν γνωστοποιηθεί στην κοινή γνώμη.Και στις αποθήκες υπάρχει πολύ πράμα.

Δυστυχώς Killik έχεις δίκιο! :mad:

Δημοσ.

Μα καλά, είναι δυνατό μετά απο όλο αυτό το ρεζιλίκι να μην έχει παραιτηθεί-απολυθεί ακόμα κανείς απ' τους υπεύθυνους; Τέτοια μανία με τις καρέκλες δηλαδή; Μπράβο :eek: στην νέα γενιά πολιτικών που δεν έχει :mrgreen: την νοοτροπία των παλαιότερων.

Δημοσ.

Mην το ριξουμε τελειως στο λαικισμο τωρα..οτι επειδη καποια φρουρος καπνιζε στο γραφειο σε ενα μουσεισημαινει οτι ολοι μας δεν σεβομαστε την κληρονομια μας.. δλδ ελεος, κραταμε και ενα επιπεδο , ετσι για τα προσχηματα. Απο την μια επρεπε να τα φυλασσουν καλυτερα, απο την αλλη ελεος.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι πόσοι και πόσο την σεβόμαστε, αλλά η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Μπροστά και πίσω από την παρέα μου, ήταν ένα σωρό πούλμαν με ξένους μαθητές και καθηγητές που είχαν έρθει για επίσκεψη. Γιατί να εκλάβουν το γεγονός σαν μεμονωμένο και όχι σαν τον κανόνα (που είναι κιόλας); Κατά τα άλλα, μια χαρά τα λέμε εδώ στο φόρουμ, αλλά δεν μας ακούει κανείς.

Δημοσ.

Συνεχιζεις να λαικιζεις. Δηλαδη τι προτεινεις; Αν καποιος υπαλληλος καπνιζει στο γραφειο να τον πυροβολαμε επι τοπου; Και σιγουρα και στο εξωτερικο θα υπαρδχει κοσμος που δεν κανει σωστα την δουλεια του. Καποιος τροπος θα υπαρχει να την αναφερεις στο προισταμενο της. Και τελος..

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι λαϊκίζω. Για να πρέπει να αναφέρω στον προϊστάμενό της κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι το πρόβλημα πάει πολύ βαθειά και δεν είναι αυτή η λύση. Η λύση είναι αλλού (παιδεία), αλλά ας μην αλλάζουμε θέμα.

Τα συμπεράσματα (καλώς ή κακώς) βγαίνουν από τον κανόνα και όχι από την εξαίρεση. Αυτό ισχύει παντού, από την νομοθεσία του εκάστοτε κράτους, μέχρι και την ιατρική. Αυτοί που πραγματικά σέβονται και τιμούν την κληρονομιά τους, ανήκουν στην εξαίρεση. Λίγο ο ωχαδελφισμός εδώ λίγο ο σταρχιδισμός εκεί, να γιατί μας έχουν για τον π.. οι ξένοι. Και μην κοιτάς τα ρομαντικά "we are all Greeks" κτλ. Για τον Π μας έχουν.

Δημοσ.

Ο προϊστάμενος είναι στο πόστο του; Αν ναι, το πιθανότερο είναι να έχει χειρότερη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας απ' ότι η υψισταμένη του. Αυτόν που θα τον αναφέρεις; Στον Υπουργό;

Και τελικά όλο αυτό τι νόημα θα έχει;

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι λαϊκίζω. Για να πρέπει να αναφέρω στον προϊστάμενό της κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι το πρόβλημα πάει πολύ βαθειά και δεν είναι αυτή η λύση. Η λύση είναι αλλού (παιδεία), αλλά ας μην αλλάζουμε θέμα.

Τα συμπεράσματα (καλώς ή κακώς) βγαίνουν από τον κανόνα και όχι από την εξαίρεση. Αυτό ισχύει παντού, από την νομοθεσία του εκάστοτε κράτους, μέχρι και την ιατρική. Αυτοί που πραγματικά σέβονται και τιμούν την κληρονομιά τους, ανήκουν στην εξαίρεση. Λίγο ο ωχαδελφισμός εδώ λίγο ο σταρχιδισμός εκεί, να γιατί μας έχουν για τον π.. οι ξένοι. Και μην κοιτάς τα ρομαντικά "we are all Greeks" κτλ. Για τον Π μας έχουν.

Το προβλημα παει βαθια; Ε, ναι δεν το λεμε μην γινουμε εμεις κακοι αλλα η γκρινια , γκρινια . Α ρε Ελληναρες ωχαδερφιστες. Γιατι αν την αναφερεις προκειται να καταλαβει ποιος την ανεφερε; Σκοπευεις να πηγαινεις εκει καθε σαββατοκυριακο; Και εκει να πηγαινεις τι θα σου κανει; Εκτος αν την ξερεις. Παιρνετε το τοοσο και το κανετε τοσο. Εννοειται ειναι θεμα παιδειας, κοινωνικης ομως. Αν λειπει και ο προισταμενος τι να σου πω και εσενα..απλα υπερβαλλετε με πραγματα που λυνονται. Κααι αν ειμαστε ανικανοι στα μικρα που να παμε στα μεγαλα.

Οχι απλα λαικιζεις. Ο λαικισμος προσωποποιημενος εαλλα τεσπα. Ολα ειναι μαυρα , χαλια , αραχνα , γιατι μια κυρια καπνισε και δεν την ανεφερα κιολας.

Δημοσ.

Ρε συ saya..chill out λίγο. Δεν νομίζω να διαφωνούμε και τόσο πολύ. For the record, το ανέφερα και πριν, δεν την είδα να καπνίζει. Απλά μύρισα τσιγάρο. Ναι, θα μου πεις τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Δεν είχα χειροπιαστές αποδείξεις όμως και ούτε ήθελα να κάνω φασαρία με τόσο ξένο κόσμο γύρω. Και ξαναλέω, για να έφτανα στο σημείο να έκανα παρατηρήσεις για τόσο αυτονόητα πράγματα, σημαίνει πως δεν θα τα καταλάβαινε. Θα σήκωνε το φρύδι της (ναι ένα μεγάλο είχε) και θα με κοιτούσε γεμάτη ειρωνεία. Ίσως αν ήμουν μόνος μου να έκανα κάτι, αλλά ήμουν με παρέα και δεν ήθελα να χαλάσω τη διάθεση. Ίσως να έπρεπε να επικοινωνήσω με την αρμόδια υπηρεσία τηλεφωνικώς. Οκ δεν το έκανα. Δεν μπορώ να αισθάνομαι σαν τον κηδεμόνα του κάθε υπαλλήλου με νοοτροπία ελληναρίστικη. Δεν είμαι υπέρ της συμμόρφωσης μέσω τιμωρίας αλλά μέσω παιδείας. Για τιμωρίες έχουμε το κράτος.

Δημοσ.

Ρε συ saya..chill out λίγο. Δεν νομίζω να διαφωνούμε και τόσο πολύ. For the record, το ανέφερα και πριν, δεν την είδα να καπνίζει. Απλά μύρισα τσιγάρο. Ναι, θα μου πεις τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Δεν είχα χειροπιαστές αποδείξεις όμως και ούτε ήθελα να κάνω φασαρία με τόσο ξένο κόσμο γύρω. Και ξαναλέω, για να έφτανα στο σημείο να έκανα παρατηρήσεις για τόσο αυτονόητα πράγματα, σημαίνει πως δεν θα τα καταλάβαινε. Θα σήκωνε το φρύδι της (ναι ένα μεγάλο είχε) και θα με κοιτούσε γεμάτη ειρωνεία. Ίσως αν ήμουν μόνος μου να έκανα κάτι, αλλά ήμουν με παρέα και δεν ήθελα να χαλάσω τη διάθεση. Ίσως να έπρεπε να επικοινωνήσω με την αρμόδια υπηρεσία τηλεφωνικώς. Οκ δεν το έκανα. Δεν μπορώ να αισθάνομαι σαν τον κηδεμόνα του κάθε υπαλλήλου με νοοτροπία ελληναρίστικη. Δεν είμαι υπέρ της συμμόρφωσης μέσω τιμωρίας αλλά μέσω παιδείας. Για τιμωρίες έχουμε το κράτος.

Ε, ναι για ολα ειναι το κρατος.. σωστα συμφωνω. Δεν σου ειπα να πας σε αυτην και να κανεις φσαρια , μπορουσες να κανεις αναφορα σιγουρα ομως. Τεσπα..

Δημοσ.

17 (δεκα εφτα) φρουροι σε αδερφο πρωην πρωθυπουργου.

ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!!!!!!!!

Ο εν λογω κυριος παιδια, μια που το 'φερε η κουβεντα, εχει αγορασμενα CDS http://www.tovima.gr...cle/?aid=320081 τα οποια τα πληρωνεσαι οταν χρεοκοπησει μια χωρα. Εκανε με λιγα λογια μια επενδυση που θα αποδωσει παρακαλωντας να πτωχευσει η Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...