leon! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα άνοιξα αυτό το θέμα μόνο και μόνο μπας και γλιτώσω κανέναν από αυτήν την εταιρεία που βγαίνει στο extra3 την artconcept με πόρτες ασφαλείας πλασάρει φθηνή τιμή και έτσι την πάτησα και γω έδωσα 350€ προκαταβολή η πόρτα εδώ και 1,5 μήνα άφαντη. μου έχουν αλλάξει 3 φορές ημερομηνία παραλαβής προσπαθώ να βρω υπεύθυνο και δεν υπάρχει πουθενά από εκεί που την πήρα στο περιστέρι δεν ανοίγουν καν την πόρτα μου κλείνουν τα τηλέφωνα στη μούρη και σε βάζουν να καλείς συνεχεία σε ένα τηλέφωνο mediatel που έχω χαλάσει ήδη 150€ για να καταφέρω να μιλήσω με κάποιους που απλά μου λένε συνέχεια καινούριες ημερομηνίες παραλαβής. ήδη δηλαδή μου έχει κοστίσει μαζί με τα τηλέφωνα 850€ μέχρι τώρα να πω ότι παραγγελίες δέχονται από το σταθερό τηλ που έχουν στο site (είναι εξωτερικοί συνεργάτες) από τη στιγμή που την κλείσεις την παραγγελία και μετά σε στέλνουν στη mediatel 2.5€/λεπτό. πιστεύω ότι θα μου την βάλουν ακριβώς την 45η ημέρα που λένε και στο συμβόλαιο ότι είναι το αργότερο αλλά και πάλι δεν είναι σιγουρο όπως και να χει τα βγάλαν τα λεφτά τους.αν δεν δω φως θα απευθυνθώ στο συνήγορο του πολίτη αναγκαστικά. προσέξτε μην την πατήσετε και σεις. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2012 από leon!
Solar_Fields Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μη φοβασαι αυτο το κανουν και πιο επισημες εταιρειες. Γνωστοι πηγαν και παραγγειλαν κουφωματα απο την κατα τ'αλλα γνωστοτατη kunststoff, δωσανε μια ωραιοτατη προκαταβολη, στη συνεχεια οι ημερομηνιες παραδοσης αλλαζαν συνεχως (οποτε σηκωναν τα τηλεφωνα) και τελικως η εταιρεια βαρεσε κανονι και καποιοι τσεπωσαν τα λεφτα της προκαταβολης και εξαφανιστηκαν.
leon! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) οοο λεγε μου τέτοια τώρα που να φανταστώ έχουν κάνει τέτοια διαφήμιση τα λαμογια δεν θα το αφήσω έτσι σίγουρα!!!!!! βρήκα από το ιντερνέτ όλα τα τηλ του τύπου που είναι η εταιρεία και κινητά από 11880 στο όνομα του τον παίρνω και όλα αντιστοιχούν σε τηλεφωνικά κέντρα τα κινητά είναι όλα κλειστά και το ένα που το απάντησε με έστειλε στο διάολο πριν προλάβω καν να του μιλήσω! μόνο από την φάτσα του στο facebook που τον βρήκα καταλαβαίνεις. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2012 από leon!
kostas_dr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Έχουνε και άλλοι πρόβλημα με την εν λόγω εταιρεία. Μετά είδες την φάτσα του στο facebook; Δεν το κοίταζες πριν;
leon! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 μακαρι να τον ειχα δει πριν ασε εμπλεξα ασχημα!τουλαχιστων να την γλυτωσουν αλλοι στην εποχη μας να χανεισ 350€ συν τα 150 στην mediatel γιατι μονο εκει μπορει να σου μιλησει καποιος δεν ειναι και λιγα!
green gordon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι γαυρος. Ετσι εξηγουνται ολα.
Giorgos09 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αυτο το κολπο υπαρχει απο τοτε που βγηκαν οι τηλεφωνικες πωλησεις. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2012 από Giorgos09
astak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ο συνηγορος του πολιτη μονο για δημοσιους φορεις δεν ειναι? ή κανω λαθος. μηπως εννοεις για συνηγορο καταναλωτη?? http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_faq1.html
kostas_dr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μου φαίνεται ότι αρμόδια είναι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
leon! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 μαλλον στο συνηγορο του καταναλωτη πρεπει να παω!μολις εμαθα για αλλα 3 ατομα που την πατησαν και τα χασαν τα λεφτα τους!με βλεπω να βαζω δικηγορο απο αυριο καλυτερα να τα δωσω εκει παρα να μου τα φαει αυτος ο μ.....
panagos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχήν σβήσε το link του facebook του ανθρώπου που έχεις βάλει γιατί εκτός από ανήθικο, μπορεί να παραβιάζει και τους κανόνες του φόρουμ. Δεύτερον.. την επόμενη φορά καλύτερα να αφήνεις τον άντρα σου να αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παραβιάζει κανόνες του φόρουμ. Το θέμα είναι όμως ότι μπορεί να πρόκειται για απλή συνωνυμία Edited by me
RottenLungs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχήν σβήσε το link του facebook του ανθρώπου που έχεις βάλει γιατί εκτός από ανήθικο, μπορεί να παραβιάζει και τους κανόνες του φόρουμ. Δεύτερον.. την επόμενη φορά καλύτερα να αφήνεις τον άντρα σου να αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές. Panago κάθε πόστ και μαλ@κία είσαι... Η κοπέλα σουτ λέει οτι εταιρία της έκλεψε τα λεφτά όπως και σε πολλούς άλλους και εσύ της λές οτι είναι γυναίκα και δεν πρέπει να ασχολείται με τέτοιες δουλειές;;; Είμαι σίγουρος οτι θα πείς οτι κάνεις χιούμορ, άντε πές το.
Pantelwolf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Κάπου έχασα το οτι είναι κοπέλα. Το ξέρουμε από αλλού; Εδιτ: Ακυρο τωρα ειδα το ειμαι σιγουρΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα