MeTaXaS4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, μου έχει φέρει η ξαδέρφη μου να της κοιτάξω το laptop. Δεν άνοιγε για αρχή, μέτρησα τον φορτιστή φέρνει κανονικά τα 18.5V , μέτρησα μέσα στην μητρική εκεί που καταλήγει η τροφοδοσία , φτάνουν κανονικά τα 18.5V. Δοκίμασα να βάλω φορτισμένη μπαταρία και ανοίγει και μέσα στα windows γράφει ότι φορτίζει κιόλας(δεν φορτίζει όμως). Το καλώδιο(φορτιστή) το δοκίμασα σε άλλο laptop δουλεύει και εκεί και η παλιά μπαταρία ήταν οκ εφόσον φόρτισε, να προσθέσω ότι χωρίς μπαταρία δεν ανοίγει. Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα; για έξτρα info πείτε μου.
MeTaXaS4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 καλός μαλάκας και χάρηκα όταν πήρα το e-mail! offtopic: καλαμίτσα;; ξενοίκιασα από πάνω , ποιος ανεβαίνει τώρα για ένα laptop?!
manosfp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς μπαταρία και με το τροφοδοτικο πάνω ανοίγει; Sent from my iPhone using Insomnia
MeTaXaS4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 όχι.. με συνδεδεμένο το καλώδιο μέτρησα την τροφοδοσία που φτάνει στην μητρική και είναι ίδια με την τροφοδοσία του καλωδίου.
tequillaki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 καλός μαλάκας και χάρηκα όταν πήρα το e-mail! offtopic: καλαμίτσα;; ξενοίκιασα από πάνω , ποιος ανεβαίνει τώρα για ένα laptop?! Ωχ ναι το ξέχασα. Άντε με το καλό το πτυχείο.. Αφού δουλεύει σε άλλο λάπτοπ τότε δεν φταίει ο φορτιστής. Ψάξτο με το λάπτοπ σου!
MeTaXaS4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 δεν είναι ίδιο μοντέλο, έχουν αρκετές διαφορές μέσα στο πως είναι "στημένο" η τελευταία λύση είναι να το λύσω και να κοιτάζω μπας και κανένας πυκνωτής είναι καμένος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα