ponstan111 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη εδω που μενω και επειδη θελω να παραγγειλω πραγματα απο το ebay,ξερει κανεις αν παρω θυριδα σε ελ.τα αν αυτα που θα παραγγειλω θα μεταφερονται εκει?Αν ναι,ποιο το κοστος? danke <--- κοκκινο πανι μερες που διανυουμε,χοχοχο.
kx5 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Θα αποκτήσεις διεύθυνση θυρίδας τύπου: Ονοματεπώνυμο P.O. Box XXXXX T.K. XXXXX Πόλη Χώρα και θα τη δηλώνεις στις αγορές σου σαν να ήταν του σπιτιού σου. Κόστος 57 ευρώ το χρόνο. 1
kx5 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 τπτ Έχε υπόψη ότι αν πάρεις χρόνο θα ισχύει μέχρι 31/12 και θα πληρώσεις όλο το ποσό. Υπάρχει και εξάμηνο αλλά δε σε συμφέρει τώρα (από Ιούλιο και μετά). 1
kfyros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το ebay παραδίδει σε θυρίδες ; πρόσεξε το αυτό..
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Τι όγκο - χωρητικότητα έχουν οι θυρίδες;
Ather Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Σε μικρούς δήμους πάντως έχω δει στην πράξη να λες να τα βάζει στη θυρίδα χωρίς να χρειαστεί να γράφεις ΤΘ στη διεύθυνση, όπως επίσης και να κρατάει δέματα αν φεύγεις για διακοπές κλπ, κλπ. Φαντάζομαι ότι αυτά δε θα ισχύουν για Αθήνα και μεγάλες πόλεις
leftermann Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το ebay παραδίδει σε θυρίδες ; πρόσεξε το αυτό.. ναι, το έχω κάνει. Τι όγκο - χωρητικότητα έχουν οι θυρίδες; έχει 3 μεγέθη, τουλάχιστον εκεί που είχα θυρίδα παλιότερα. Στο πλάτος/βάθος ήταν λίγο παραπάνω από το Α4, χοντρικά 25χ30 εκ, και στο ύψος (στο περίπου πάντα) 15/20/25 εκ.
kx5 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ορισμένοι πωλητές στο ebay (ελάχιστοι, και αν τους μιλήσεις συνήθως αλλάζουν γνώμη) δε στέλνουν σε Τ.Θ. Γενικά δε θα έχεις πρόβλημα ούτε με online καταστήματα. Πρόσεξε μόνο το billing address να ταιριάζει με αυτό της πιστωτικής/χρεωστικής. Έχω δει δύο μεγέθη για θυρίδες. Αν κάτι δε χωράει ή είναι συστημένο τότε αφήνουν ειδοποίηση. Αν μπορείς ζήτα μια σχετικά ψηλά για δική σου ευκολία... 1
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αν παρω θυριδα σε καταστημα ελτα που ειναι ανοικτο και το απογευμα, μπορω να εχω προσβαση στη θυριδα και το απογευμα;
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σε εμάς, κάποιες φορές το έφερνε κούριερ, κάποιες άλλες το παίρναμε από το ταχυδρομείο, και κάποιες άλλες το άφηναν στη θυρίδα μας. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, εκτός κι εάν πληρώσεις ειδική μεταφορική εταιρία, όπου θα στο φέρει κούριερ λογικά.
giatridis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Η εταιρία Office...Plus Business Center στην Γλυφάδα ενοικιάζει "Ιδιωτικές Ταχυδρομικές Θυρίδες" οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν διεύθυνση αποστολής για παραγγελίες ιστοσελίδων ή εταιριών του εξωτερικού, Εάν παραγγέλνετε από ιστοσελίδα του εξωτερικού η οποία δεν κάνει αποστολές σε ταχυδρομικές θυρίδες τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δεύτερη εκδοχή. Η διεύθυνση σας μπορεί να εμφανίζεται με τους εξής τρόπους : Το όνομα σας Γραφείο ΧΧΧ (όπου ΧΧΧ= Αριθμός ταχ. θυρίδας) Γούναρη 78, Α.Γλυφάδα, Αττική, 16561, Ελλάδα Το όνομα σας Γούναρη 78, Α.Γλυφάδα, Αττική, 16561, Ελλάδα Το κόστος ενοικίασης είναι €100/έτος ( η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% ) Για την ενοικίαση ταχυδρομικής θυρίδας απαιτείται η προσκόμιση Αστυνομικής ταυτότητας όταν πρόκειται για ενοικίαση από ιδιώτη και το καταστατικό της εταιρίας, ΑΦΜ και η ταυτότητα του νόμιμου εκπροσώπου, ή εξουσιοδότηση στο όνομα του ενοικιαστή και η αστ. Ταυτότητα. Για την ενοικίαση της θυρίδας θα χρειαστεί να υπογράψετε δήλωση η οποία απαλάσει την Office...Plus Business Center από ποινικές ευθύνες που θα σχετίζονται με την παραλαβή, για λογαριασμό σας, αντικειμένων που απαγορεύονται από την νομοθεσία, Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : www.office-plus.gr Επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη εδω που μενω και επειδη θελω να παραγγειλω πραγματα απο το ebay,ξερει κανεις αν παρω θυριδα σε ελ.τα αν αυτα που θα παραγγειλω θα μεταφερονται εκει?Αν ναι,ποιο το κοστος?danke <--- κοκκινο πανι μερες που διανυουμε,χοχοχο. Η εταιρία Office...Plus Business Center στην Γλυφάδα ενοικιάζει "Ιδιωτικές Ταχυδρομικές Θυρίδες" οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν διεύθυνση αποστολής για παραγγελίες ιστοσελίδων ή εταιριών του εξωτερικού, Εάν παραγγέλνετε από ιστοσελίδα του εξωτερικού η οποία δεν κάνει αποστολές σε ταχυδρομικές θυρίδες τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δεύτερη εκδοχή. Η διεύθυνση σας μπορεί να εμφανίζεται με τους εξής τρόπους : Το όνομα σας Γραφείο ΧΧΧ (όπου ΧΧΧ= Αριθμός ταχ. θυρίδας) Γούναρη 78, Α.Γλυφάδα, Αττική, 16561, Ελλάδα Το όνομα σας Γούναρη 78, Α.Γλυφάδα, Αττική, 16561, Ελλάδα Το κόστος ενοικίασης είναι €100/έτος ( η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% ) Για την ενοικίαση ταχυδρομικής θυρίδας απαιτείται η προσκόμιση Αστυνομικής ταυτότητας όταν πρόκειται για ενοικίαση από ιδιώτη και το καταστατικό της εταιρίας, ΑΦΜ και η ταυτότητα του νόμιμου εκπροσώπου, ή εξουσιοδότηση στο όνομα του ενοικιαστή και η αστ. Ταυτότητα. Για την ενοικίαση της θυρίδας θα χρειαστεί να υπογράψετε δήλωση η οποία απαλάσει την Office...Plus Business Center από ποινικές ευθύνες που θα σχετίζονται με την παραλαβή, για λογαριασμό σας, αντικειμένων που απαγορεύονται από την νομοθεσία, Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : www.office-plus.gr
papakilo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αν παρω θυριδα σε καταστημα ελτα που ειναι ανοικτο και το απογευμα, μπορω να εχω προσβαση στη θυριδα και το απογευμα; Ναι
eliassgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ερώτηση: αν έχω θυρίδα στα ΕΛΤΑ και δηλώσω τη διεύθυνση της θυρίδας αλλά είναι να πάει με κούριερ, θα πάει ο κούριερ μέσα στα έκτα να το αφήσει; Πως γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα