Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου δεν τα βλέπω όλα μαύρα.. Εξήγησα ότι μόνο όταν έχουμε προβλήματα αρχίζουμε και ενδιαφερόμαστε για τους άλλους.. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.. Όλοι νοιαζόμαστε για τους άλλους αλλά στην ουσία ζούμε για την πάρτι μας και μόνο.. Ξέρεις πόσοι στάθηκαν πραγματικά δίπλα μου στα χειρουργεία που μπήκα? 2 φίλους μόνο θυμάμαι και φυσικά η μάνα μου και ο πατέρας μου. Και όταν λέω όλοι μας δεν εννοώ το 100% αλλά για το 99.9%, γιατι ο άνθρωπος από την φύση του είναι έτσι.. Δεν τον κατηγορώ.. Έτσι είναι.. Φίλε μόνο όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα θα με καταλάβεις δυστυχώς. * είμαι πολύ κοινωνικό άτομο. Νομίζεις ότι ενδιαφέρεσαι για τους άλλους. Αυτό που κάνεις είναι αντίδραση στην θλίψη σου για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να νοιαστεί για τον άλλον... αλλά πραγματικά για τον άλλον. 99% των όσων κάνουμε είναι για τον εαυτό μας. Ακόμα και οι φίλοι που λες ότι ήρθαν, 99.99% θα ήρθαν γιατί εάν δεν ερχόντουσαν δεν θα ένιωθαν καλά. Αυτό που λες "μόνο όταν έχουμε προβλήματα αρχίζουμε και ενδιαφερόμαστε για τους άλλους" είναι το απόγειο της παντελούς έλλειψης σκέψης για τους άλλους. Αυτό που κάνει κάποιος είναι να προσπαθεί να εντάξει την κατάστασή του σε ένα γενικό πλαίσιο. Έτσι, όταν αυτή η κατάσταση είναι προβληματική, σκέφτεται άλλες προβληματικές καταστάσεις για να δει σε τι "επίπεδο" είναι αυτός. Αυτό δεν είναι "νοιάζομαι για τους άλλους". Παρατήρηση, ναι. Νοιάξιμο, όχι. Αυτό που είναι λυπηρό και άξιο απορίας, είναι πως πλέον δεν τείνουν να εκλείψουν οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν τι είναι να μην κοιτάς τον εαυτό σου και ταυτόχρονα αυξάνονται αυτοί που μεταφράζουν σε "κοιτάω και τους άλλους" τις μεγαλύτερες εκφάνσεις του "κοιτάω τον εαυτό μου". ναι εχεις δικαιο Χαίρομαι που συμφωνείς με τα επιχειρήματα και επιτέλους συνήλθες από την πλάνη του να πιστεύεις σε θεούς. Εύγε. Υ.Γ. Γιατί φαντάζομαι πως τα επιχειρήατα που δεν τα συμπεριέλαβες το έκανες απλά και μόνο για να μην γεμίζεις χώρο στο forum και όχι για να παραφράσεις αυτό που είπα
parasaser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζεις ότι ενδιαφέρεσαι για τους άλλους. Αυτό που κάνεις είναι αντίδραση στην θλίψη σου για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να νοιαστεί για τον άλλον... αλλά πραγματικά για τον άλλον. 99% των όσων κάνουμε είναι για τον εαυτό μας. Ακόμα και οι φίλοι που λες ότι ήρθαν, 99.99% θα ήρθαν γιατί εάν δεν ερχόντουσαν δεν θα ένιωθαν καλά. Αυτό που λες "μόνο όταν έχουμε προβλήματα αρχίζουμε και ενδιαφερόμαστε για τους άλλους" είναι το απόγειο της παντελούς έλλειψης σκέψης για τους άλλους. Αυτό που κάνει κάποιος είναι να προσπαθεί να εντάξει την κατάστασή του σε ένα γενικό πλαίσιο. Έτσι, όταν αυτή η κατάσταση είναι προβληματική, σκέφτεται άλλες προβληματικές καταστάσεις για να δει σε τι "επίπεδο" είναι αυτός. Αυτό δεν είναι "νοιάζομαι για τους άλλους". Παρατήρηση, ναι. Νοιάξιμο, όχι. Αυτό που είναι λυπηρό και άξιο απορίας, είναι πως πλέον δεν τείνουν να εκλείψουν οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν τι είναι να μην κοιτάς τον εαυτό σου και ταυτόχρονα αυξάνονται αυτοί που μεταφράζουν σε "κοιτάω και τους άλλους" τις μεγαλύτερες εκφάνσεις του "κοιτάω τον εαυτό μου". ωραια η σκεψη σου αλλα με αυτο που λες καταργης την εννοια της θυσιας!
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ωραια η σκεψη σου αλλα με αυτο που λες καταργης την εννοια της θυσιας! Η "έννοια της θυσίας" [sic] είναι παρωχημένη και υστερόβουλη τακτική και πεποίθηση των χριστιαναράδων και εν γένει θρησκόληπτων. Δεν θυσιάζεις... δίνεις για να πάρεις. Τα πάντα στην φύση έτσι λειτουργούν.
parasaser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Η "έννοια της θυσίας" [sic] είναι παρωχημένη και υστερόβουλη τακτική και πεποίθηση των χριστιαναράδων και εν γένει θρησκόληπτων. Δεν θυσιάζεις... δίνεις για να πάρεις. Τα πάντα στην φύση έτσι λειτουργούν. ναι εχεις δικαιο!
Alxnks Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ρήξη στον αχίλλειο τένοντα (χειρουργείο) γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση το δευτερο το ακουω ολο και πιο συχνα τελευταια απο γνωστους και η αληθεια ειναι οτι ταλαιπωρει με τα συμπτωματα του και τις εκδηλωσεις τους. εχει γινει το trendy προβλημα;
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ναι εχεις δικαιο! Χαίρομαι που βγήκες από μία ακόμη πλάνη σου, αυτή της υποστήριξης της έννοιας της θυσίας. Γιατί, δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι είσαι ψεύτης και άρα δεν σε εκφράζει αυτό που γράφεις. Εύγε που ξεπερνάς τις πλάνες σου μία μία.
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ρήξη στον αχίλλειο τένοντα (χειρουργείο) γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ελα ρε παιδι, θα περασει, υπομονη. αμα δεν φτιαξει η ψυχολογια σου το σωμα σου δεν θα φτιαξει. δεν εισαι ο μοναδικος με προβληματα υγειας σε τοσο μικρη ηλικια. κι εμενα αρρωστιαρα με φωναζουν αλλα παω κοντρα στις μαλακιες που μου συμβαινουν, δεν θα με κανουν οτι θελουν.
pamelouketo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω φέισπαλμ.τζέιπεγκ ή άι_λάικ_λομπότομη.τζέιπεγκ Μην είσαι κακός τώρα,ο καθένας μας linkάρει στη μαστούρα που του ταιριάζει. Ξέρω που το λες...
newlife4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζεις ότι ενδιαφέρεσαι για τους άλλους. Αυτό που κάνεις είναι αντίδραση στην θλίψη σου για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να νοιαστεί για τον άλλον... αλλά πραγματικά για τον άλλον. 99% των όσων κάνουμε είναι για τον εαυτό μας. Ακόμα και οι φίλοι που λες ότι ήρθαν, 99.99% θα ήρθαν γιατί εάν δεν ερχόντουσαν δεν θα ένιωθαν καλά. Αυτό που λες "μόνο όταν έχουμε προβλήματα αρχίζουμε και ενδιαφερόμαστε για τους άλλους" είναι το απόγειο της παντελούς έλλειψης σκέψης για τους άλλους. Αυτό που κάνει κάποιος είναι να προσπαθεί να εντάξει την κατάστασή του σε ένα γενικό πλαίσιο. Έτσι, όταν αυτή η κατάσταση είναι προβληματική, σκέφτεται άλλες προβληματικές καταστάσεις για να δει σε τι "επίπεδο" είναι αυτός. Αυτό δεν είναι "νοιάζομαι για τους άλλους". Παρατήρηση, ναι. Νοιάξιμο, όχι. Αυτό που είναι λυπηρό και άξιο απορίας, είναι πως πλέον δεν τείνουν να εκλείψουν οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν τι είναι να μην κοιτάς τον εαυτό σου και ταυτόχρονα αυξάνονται αυτοί που μεταφράζουν σε "κοιτάω και τους άλλους" τις μεγαλύτερες εκφάνσεις του "κοιτάω τον εαυτό μου". Χαίρομαι που συμφωνείς με τα επιχειρήματα και επιτέλους συνήλθες από την πλάνη του να πιστεύεις σε θεούς. Εύγε. Υ.Γ. Γιατί φαντάζομαι πως τα επιχειρήατα που δεν τα συμπεριέλαβες το έκανες απλά και μόνο για να μην γεμίζεις χώρο στο forum και όχι για να παραφράσεις αυτό που είπα Πράγματι πάνω στην κατάθλιψη που μπορεί να πάθει ένα άτομο μπορεί να πει πολλά, αλλά του ότι ο άνθρωπος είναι γεννημένους για για να θέλει πάντα περισσότερα πράγματα και να σκέφτεται συνέχεια τον εαυτό του πολύ περισσότερο από το να σκέφτεται τους άλλους είναι σίγουρο. Όταν έχουμε προβλήματα αλλάζει αυτός ο τρόπος σκέψης και αρχίζει κανείς να σκέφτεται και για τον συνάνθρωπο του που είναι δίπλα του. Αυτή είναι η γνώμη μου..πάντα ο άνθρωπος κυνηγούσε τη δόξα, τα χρήματα και την διασημότητα είτε σε πολιτικό η κοινωνικό επίπεδο. Νομίζεις ότι ενδιαφέρεσαι για τους άλλους. Αυτό που κάνεις είναι αντίδραση στην θλίψη σου για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να νοιαστεί για τον άλλον... αλλά πραγματικά για τον άλλον. 99% των όσων κάνουμε είναι για τον εαυτό μας. Ακόμα και οι φίλοι που λες ότι ήρθαν, 99.99% θα ήρθαν γιατί εάν δεν ερχόντουσαν δεν θα ένιωθαν καλά. Αυτό που λες "μόνο όταν έχουμε προβλήματα αρχίζουμε και ενδιαφερόμαστε για τους άλλους" είναι το απόγειο της παντελούς έλλειψης σκέψης για τους άλλους. Αυτό που κάνει κάποιος είναι να προσπαθεί να εντάξει την κατάστασή του σε ένα γενικό πλαίσιο. Έτσι, όταν αυτή η κατάσταση είναι προβληματική, σκέφτεται άλλες προβληματικές καταστάσεις για να δει σε τι "επίπεδο" είναι αυτός. Αυτό δεν είναι "νοιάζομαι για τους άλλους". Παρατήρηση, ναι. Νοιάξιμο, όχι. Αυτό που είναι λυπηρό και άξιο απορίας, είναι πως πλέον δεν τείνουν να εκλείψουν οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν τι είναι να μην κοιτάς τον εαυτό σου και ταυτόχρονα αυξάνονται αυτοί που μεταφράζουν σε "κοιτάω και τους άλλους" τις μεγαλύτερες εκφάνσεις του "κοιτάω τον εαυτό μου". Χαίρομαι που συμφωνείς με τα επιχειρήματα και επιτέλους συνήλθες από την πλάνη του να πιστεύεις σε θεούς. Εύγε. Υ.Γ. Γιατί φαντάζομαι πως τα επιχειρήατα που δεν τα συμπεριέλαβες το έκανες απλά και μόνο για να μην γεμίζεις χώρο στο forum και όχι για να παραφράσεις αυτό που είπα Πράγματι πάνω στην κατάθλιψη που μπορεί να πάθει ένα άτομο μπορεί να πει πολλά, αλλά του ότι ο άνθρωπος είναι γεννημένους για για να θέλει πάντα περισσότερα πράγματα και να σκέφτεται συνέχεια τον εαυτό του πολύ περισσότερο από το να σκέφτεται τους άλλους είναι σίγουρο. Όταν έχουμε προβλήματα αλλάζει αυτός ο τρόπος σκέψης και αρχίζει κανείς να σκέφτεται και για τον συνάνθρωπο του που είναι δίπλα του. Αυτή είναι η γνώμη μου..πάντα ο άνθρωπος κυνηγούσε τη δόξα, τα χρήματα και την διασημότητα είτε σε πολιτικό η κοινωνικό επίπεδο.
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μα αυτό σου λέω.. Ότι αυτό που λες περί αλλαγής σκέψης είναι εντελώς λάθος. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι αλλάζει η σκέψη σου. Τον εαυτούλη σου κοιτάς πάλι. Να τον κατατάξεις προσπαθείς σε ένα γενικότερο πλαίσιο ατυχίας - προβλημάτων. Όχι να νοιαστείς για τους άλλους. Δεν νομίζω ότι κατάλαβες τι ακριβώς έγραψα.
newlife4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω φέισπαλμ.τζέιπεγκ ή άι_λάικ_λομπότομη.τζέιπεγκ Μετάφραση παρακαλω
pamelouketo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ρήξη στον αχίλλειο τένοντα (χειρουργείο)γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση Για το πρώτο,υπομονή,θα περάσει,είσαι 23 σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πας για Κεντέρης (χωρίς τα "διευκολυντικά" του-θέλω να πιστεύω.). Για το δεύτερο,κι εγώ (πάνω από 50φεύγα...) έχω μάθει να ζω μαζί του.Κάτι παίζει με το διάφραγμα,άστο και μη το πειράζεις,απλά προσπάθησε να μη τρέφεσαι αργά το βράδυ,απέφευγε σοκολατοειδή (...όσο κι αν σ' αρέσουν ),σωστό μάσημα και στάση σώματος στη διάρκεια του φαγητού αλλά και (σημαντικώτερο!!!) μετά,ζήσε σε καθεστώς προσοχής,θα κερδίσεις απ' αλλού,θα δεις. 23 είσαι,τρυπάς με το μπούτσο σου λαμαρίνα στα δυό μέτρα,βρες γκόμενα (ή άμα παίζει θυληκό στα πέριξ) και σκιστείτε eachother,πάρε το κόσμο στα χέρια σου κι ας τις μλκιες,που σε παίρνει από κάτω...
μαφαλντα Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 newlife4 περαστικά.Πολύ κακό για το τίποτα.Νόμιζα πως σου συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Είχες εστιάσει πολύ στον εαυτό σου-ίσως κάνω και λάθος-αλλά γύρω μας καθημερινά συμβαίνουν άσχημα πράγματα,δεν τα αντιλαμβάνεσαι;Χθες δόθηκε μάχη για να σωθεί ένα κοριτσάκι 4 μηνών. Τα παράτησες όλα για μια οισοφαγική παλινδρόμηση και μια ρήξη τένοντα;Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά σου.Πιστεύω ότι την ποιότητα της ζωής μας την καθορίζουμε εμείς μέσα από τις εμπειρίες μας.Αν αυτό που ήσουν ή αυτό που είχες δεν σου αρκεί πια άλλαξετο,βρες που ήσουν λάθος,αξιολόγησε την στάση σου με τους γύρω σου και εντάξει όσο κι αν είναι ελκυστικό δεν είμαστε το κέντρο του σύμπαντος-εντάξει για την μάνα είμαστε-
Solar_Fields Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μιλαμε τωρα για 1 ποστ που εγινε με αφορμη την οισοφαγικη παλινδρομηση και τον τενοντα, με σκεψεις για τις οποιες αρκει ενα κακο ονειρο για να τις κανεις? Δεν υποτιμω οσα περασε/περνα ο t.s, ασχετα αν εχω περασει κι εγω παρομοια πραγματακια, αλλα ειναι "καπως" το υφος του πρωτου ποστ και σε προιδεαζει για ΣΟΒΑΡΑ προβληματα... Διαβαζοντας το thread πραγματικα ενιωσα σχεδον συμπονοια για τα προβληματα υγειας του ts, μολις ειδα με ποια προβληματα υγειας εχει "γνωρισει ολους τους γιατρους ολων των νοσοκομειων" εκανα τα φεισπαλμ μου, εκανα μια μικρη και συντομη προσευχη για ανθρωπους που ΟΝΤΩΣ βλεπουν το ασχημο προσωπο της ζωης και εδωσα και 2 μου cents σε αυτο εδω το thread... Παρατηστε την παθητικοτητα σας στο πληκτρολογιο και κοιταξτε μπροστα ειδικα οταν εχετε την ευτυχια να ειστε αρτιμελεις και 99.9% υγιεστατοι και μην "παρεισφρυετε" στην κατηγορια των ανθρωπων που δεν εχουν τα παραπανω, για να κερδισετε κατανοηση και συμπονοια που δεν σας χρειαζεται...
pamelouketo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μιλαμε τωρα για 1 ποστ που εγινε με αφορμη την οισοφαγικη παλινδρομηση και τον τενοντα, με σκεψεις για τις οποιες αρκει ενα κακο ονειρο για να τις κανεις? Δεν υποτιμω οσα περασε/περνα ο t.s, ασχετα αν εχω περασει κι εγω παρομοια πραγματακια, αλλα ειναι "καπως" το υφος του πρωτου ποστ και σε προιδεαζει για ΣΟΒΑΡΑ προβληματα... Διαβαζοντας το thread πραγματικα ενιωσα σχεδον συμπονοια για τα προβληματα υγειας του ts, μολις ειδα με ποια προβληματα υγειας εχει "γνωρισει ολους τους γιατρους ολων των νοσοκομειων" εκανα τα φεισπαλμ μου, εκανα μια μικρη και συντομη προσευχη για ανθρωπους που ΟΝΤΩΣ βλεπουν το ασχημο προσωπο της ζωης και εδωσα και 2 μου cents σε αυτο εδω το thread... Όλα απ' το μυαλό ξεκινάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα