Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή ιδέα ένα φορητό jammer, πραγματικά, αλλά τελευταία φορά που είχα κοιτάξει σε κάτι κινέζικα shop, μου φάνηκε υψηλή η τιμή.

Έχετε τίποτα να προτείνετε;

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα

αλλα με αυτους και αυτες που βαζουνε μουσικη να παιζει απο το κινητο [χωρις ακουστικα]

τι σκεφτεστε να κανετε...?

Δημοσ.

Και μένα με εκνευρίζει να ακούω το μακρύ και το κοντό του άλλου, απλά δε με νοιάζει.

θα θελα, να μπορούσα να κάνω αυτοσυγκέντρωση και να μην ακούω ότι δε θέλω να ακούσω

Δημοσ.

Και μένα με εκνευρίζει να ακούω το μακρύ και το κοντό του άλλου, απλά δε με νοιάζει.

θα θελα, να μπορούσα να κάνω εχω αυτοσυγκέντρωση και να μην ακούω ότι δε θέλω να ακούσω

fixed

Δημοσ.

Αυτο που με ενοχλει ειναι οχι οτι θα μιλησει ο αλλος στο κινητο αλλα ποσο δυνατα θα μιλησει.Αυτο του μιλαω οσο δυνατα θελω σα να ειμαι σπιτι μου μου τη δινει στα νευρα!Προσωπικα πιο πολυ το εχω παρατηρησει σε ξενους,που ειναι ακομα πιο κουραστικο.

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα

αλλα με αυτους και αυτες που βαζουνε μουσικη να παιζει απο το κινητο [χωρις ακουστικα]

τι σκεφτεστε να κανετε...?

Απερίγραπτο, ο ΟΡ θα μπορούσε καλίστα να βάλει τίποτε παρακμα σκυλάδικο και όποτε ξεκινάει κάποιος τη κουβέντα στο κινητό του να βάζει και αυτός τα γαβ γαβ στο ηχείο, πολιτιζζζζζμός σου λέω.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν αντέχω είναι όταν παίζουν μουσική από το ηχείο.

ανετα θα μπορουσα να ΣΠΑΣΩ το κινητο του κάθε κάγκουραλβανου που το κάνει... Αλλα εχω τρόπους.

@topic starter: τα jammer μαμανε. τα χρησιμοποιούσαμε οταν καναμε επιτηρήσεις σε εξεταστικές με κάφρους υπευθυνους μαθήματος (που θα τα ακουγαμε εμεις δηλαδή) γιατι το ειχαν μαμησει τα καλόπαιδα... Είχαμε 2 που μπαίνανε στη μπρίζα (ίσως οχι και τόσο "ακίνδυνα" εδω που τα λεμε γιατι απενεργοποιούσαν αμφιθέατρα ολοκληρα και μεγαλη ακτίνα τριγύρω).

Απο κίνα τα ειχαμε πάρει

Δημοσ.

εγω.. οταν μιλαει καποιος στο κινητο του δυνατα διπλα στο αυτι μου.. τον προσεγγιζω απο τα πλαγια και του αμολαω μερικες αθορυβες. παντα αποχωρουν χωρις πολλα πολλα. σιγουρη μεθοδος δε με εχει απογοητευσει ποτε!

Δημοσ.

εγω.. οταν μιλαει καποιος στο κινητο του δυνατα διπλα στο αυτι μου.. τον προσεγγιζω απο τα πλαγια και του αμολαω μερικες αθορυβες. παντα αποχωρουν χωρις πολλα πολλα. σιγουρη μεθοδος δε με εχει απογοητευσει ποτε!

εσύ κλάνεις ρε πούστη μες το λεωφορείο;...

Μάγκες! τον βρήκαμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...