Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σελερζ τα ονόματα ειναι πραγματικά ή ουδεμια σχέση έχουν με αληθινα πρόσωπα και καταστάσεις;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καλή ιδέα ένα φορητό jammer, πραγματικά, αλλά τελευταία φορά που είχα κοιτάξει σε κάτι κινέζικα shop, μου φάνηκε υψηλή η τιμή. Έχετε τίποτα να προτείνετε;
viper2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ωραια ολα αυτα αλλα με αυτους και αυτες που βαζουνε μουσικη να παιζει απο το κινητο [χωρις ακουστικα] τι σκεφτεστε να κανετε...?
stavi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Και μένα με εκνευρίζει να ακούω το μακρύ και το κοντό του άλλου, απλά δε με νοιάζει. θα θελα, να μπορούσα να κάνω αυτοσυγκέντρωση και να μην ακούω ότι δε θέλω να ακούσω
viper2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Και μένα με εκνευρίζει να ακούω το μακρύ και το κοντό του άλλου, απλά δε με νοιάζει. θα θελα, να μπορούσα να κάνω εχω αυτοσυγκέντρωση και να μην ακούω ότι δε θέλω να ακούσω fixed
xri_ni Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο που με ενοχλει ειναι οχι οτι θα μιλησει ο αλλος στο κινητο αλλα ποσο δυνατα θα μιλησει.Αυτο του μιλαω οσο δυνατα θελω σα να ειμαι σπιτι μου μου τη δινει στα νευρα!Προσωπικα πιο πολυ το εχω παρατηρησει σε ξενους,που ειναι ακομα πιο κουραστικο.
stavi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 fixed μήπως να έρθω και με τον κηδεμόνα μου να σε ρωτήσει πως τα πάω;
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ωραια ολα αυτα αλλα με αυτους και αυτες που βαζουνε μουσικη να παιζει απο το κινητο [χωρις ακουστικα] τι σκεφτεστε να κανετε...? Απερίγραπτο, ο ΟΡ θα μπορούσε καλίστα να βάλει τίποτε παρακμα σκυλάδικο και όποτε ξεκινάει κάποιος τη κουβέντα στο κινητό του να βάζει και αυτός τα γαβ γαβ στο ηχείο, πολιτιζζζζζμός σου λέω.
ippo00 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ αυτό που δεν αντέχω είναι όταν παίζουν μουσική από το ηχείο.
viper2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μήπως να έρθω και με τον κηδεμόνα μου να σε ρωτήσει πως τα πάω; its all about image
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ αυτό που δεν αντέχω είναι όταν παίζουν μουσική από το ηχείο. ανετα θα μπορουσα να ΣΠΑΣΩ το κινητο του κάθε κάγκουραλβανου που το κάνει... Αλλα εχω τρόπους. @topic starter: τα jammer μαμανε. τα χρησιμοποιούσαμε οταν καναμε επιτηρήσεις σε εξεταστικές με κάφρους υπευθυνους μαθήματος (που θα τα ακουγαμε εμεις δηλαδή) γιατι το ειχαν μαμησει τα καλόπαιδα... Είχαμε 2 που μπαίνανε στη μπρίζα (ίσως οχι και τόσο "ακίνδυνα" εδω που τα λεμε γιατι απενεργοποιούσαν αμφιθέατρα ολοκληρα και μεγαλη ακτίνα τριγύρω). Απο κίνα τα ειχαμε πάρει
spacefart Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 εγω.. οταν μιλαει καποιος στο κινητο του δυνατα διπλα στο αυτι μου.. τον προσεγγιζω απο τα πλαγια και του αμολαω μερικες αθορυβες. παντα αποχωρουν χωρις πολλα πολλα. σιγουρη μεθοδος δε με εχει απογοητευσει ποτε!
stavi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 εγω.. οταν μιλαει καποιος στο κινητο του δυνατα διπλα στο αυτι μου.. τον προσεγγιζω απο τα πλαγια και του αμολαω μερικες αθορυβες. παντα αποχωρουν χωρις πολλα πολλα. σιγουρη μεθοδος δε με εχει απογοητευσει ποτε! εσύ κλάνεις ρε πούστη μες το λεωφορείο;... Μάγκες! τον βρήκαμε!
spacefart Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μιση ντροπη δικη μου και μιση σε αυτον που γκαριζει στο κινητο
athlios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αμα δεν ακουει ρε παιδια ο αλλος εμεις τι φταιμε? Θα φωναξουμε λιγο παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα