Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο σπαστικό είναι που βάζουν τα ακουστικά στα αυτιά και τη μουσική στο τέρμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αηδία. Και ακούνε και σκατά τις περισσότερες φορές.

Έκανα προχτές το Αιγάλεω-Χολαργό ακούγοντας ολόκληρο το album του Bieber ρε πούστη μου!

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σας έχει τύχει να περιμένετε στην σειρά για κάποια δημόσια υπηρεσία και ο μπροστινός σας να επιθυμεί/γουστάρει/σας επιβάλει να τον ακούτε να φλυαρεί στο κινητό θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ώρα που θα χάσει περιμένοντας την σειρά του να εξυπηρετηθεί;

Ε σε έμενα συμβαίνει σχεδόν πάντα. Δεν αντέχω άλλο για πολλούς λογους

Τα πιο πρόσφατα αληθινά παραδείγματα που μου συνέβησαν

Τραγικό νούμερο 1. Ελληνικά ταχυδρομεία Αθήνα, κατάστημα χωρίς χαρτάκι προτεραιότητας άρα όρθιος στην σειρά. Ο πισινός μου :-D βλέποντας την ουρά και βλέποντας ότι θα πάρει τουλάχιστον 1 ώρα για να φτάσει ταμείο αποφασίζει να καλέσει την Γιωργία ετών 23 η οποία: μένει στα Τρίκαλα με τους γονείς της, έχει έναν σκύλο που τον ονομάζει ρομελ, πηρέ ένα πάπλωμα από τα ικεα πριν 3 μέρες που ήρθε στην Αθήνα, έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη από αυτήν την αγορά, στον δρόμο για τα Τρίκαλα ζαλίστηκε και το βράδυ θα βγει με την Μαρία και την δέσποινα. Πως τα ξέρω όλα αυτά;; Ο τύπος τα έλεγε σχεδόν μέσα στο αυτί μου, αυτά και χίλιες άλλες 2 ανούσιες λεπτομέρειες που δεν θέλω να και δεν αντέχω να ακούω μια ώρα που είμαι στημένος όρθιος και έχω ήδη τα νεύρα μου.

Η κλήση κράτησε 45 λεπτά και το τυπακι το έκλεισε μόλις έφτασε ταμείο.

Τραγικό νούμερο 2. Οαεδ λίγο καλυτέρα τα πράγματα, κατάστημα με χαρτάκι προτεραιότητας και καρέκλες. Βρίσκω μια και αράζω. Σκάει κοπελιά παραδίπλα μου και αρχίζει να σκάφτεται πως θα αξιοποιήσει τον χρόνο που θα περιμένει την σειρά της..

Ξεκινα η κλήση στην Δήμητρα η όποια είναι ερωτευμένη με έναν χλεχλε που δεν έχει τα κότσια να της πει να βγουνε,η συζήτηση γύρισε στην αποτρίχωση και κατέληξε στην δίαιτα

Διάρκεια κλήσης 15 λεπτά γιατί μετά προτίμησα να βγω έξω στο κρύο και να κοιτάζω τον αριθμό από εκεί

Ευτυχώς δεν χρησιμοποιώ ΜΜΜ γιατί θα είχα φρικάρει. Η κοπέλα μου μου λέει ότι εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα

Θεωρώ τρομερή αγένεια να μιλάς με τις ώρες για ανούσια πράγματα σε δημόσιο χώρο όπου γνωρίζεις πως ο διπλανός σου δεν έχει επιλογές για να σε αποφύγει. Δε θα ασχοληθώ τόσο στα περί ιδιοτικοτητας γιατί ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως γουστάρει.

επειδη εγω παντα ειμαι αυτη με το τηλεφωνο, εχω να παρουσιασω τα επιχειρηματα μου.

το να σε ενοχλει η ενταση της φωνης οκ το καταλαβενω αν και δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο η φωνη (προχθες ηθελα να χτυπησω μια παρεα κωφαλαλων που ειχαν πιασει τετοια κουβεντα που νομιζα οτι θα φαω καμια απο την διπλανη μου.)

πρωτον σε μια ουρα ή στο λεωφωρειο ειναι χρονος που φευγει ασκοπα, αρα ειναι ευκαιρια να κανεις δυο τρια τηλεφωνα εκεινη την ωρα. επισης μπορει να ειναι θεμα βαρεμαρας ή να θελω να πω κατι σε καποιον εκεινη την ωρα για να μην το ξεχασω αργοτερα. αν σε ενοχλουν τοσο πολυ οι ανθρωποι που μιλαν γυρω σου μαλλον εχεις πολλα νευρα και παιρνεις μπρος με το παραμικρο. πρεπει δλδ να βγαζουν ολοι το σκασμο γτ εσυ δεν θες να ακους τι λενε;

Εγώ αυτό που δεν αντέχω είναι όταν παίζουν μουσική από το ηχείο.

η οταν ειναι τοσο δυνατα που ακουγεται και εξω απο τα ακουστηκα. αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου (η μουσικη δλδ) οποτε το καταλαβενω γτ γινεται εκνευριστικο.

Δημοσ.

Το οτι εσυ και καποιοι αλλοι θελετε να σκοτωσετε την ωρα σας δε με ενδιαφερει καθολου. Αν βαριεσαι που ζεις ειναι προβλημα σου. Δεν με ενοχλουν τοσο πολυ οι ανθρωποι που μιλαν γυρω μου.

Με ενοχλουν οι ανθρωποι που μιλανε 45 λεπτα μολις 20 εκατοστα απο το αυτι μου.

@nick αν κανεις το παραπανω και συναντηθουμε στην ιδια ουρα ξεκινα να ψαχνεις. Καλη τυχη.

Δημοσ.

Eλα τωρα που δεν την ξερεις...Ποσο υπερανω πια...

Πρωτη φορα την ακουω τι υπερανω ...

PS Εθισμενος στο ινζομνια?

PS2 σπανια μιλαω στο τηλεφωνο πανω απο 2 λεπτα

Δημοσ.

PS Εθισμενος στο ινζομνια?

PS2 σπανια μιλαω στο τηλεφωνο πανω απο 2 λεπτα

Μα τοτε που ειναι η διαφωνια μας;

Εγω μιλησα ξεκαθαρα για αυτους και μονο αυτους που κανουν καταχρηση(πανω απο 15 λεπτα) διπλα απο το αυτι μου. Αν ο αλλος απομακρυνθει λιγο(1μετρο+ οπως κανω και εγω σε τετοιες περιπτωσεις) δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα

Δημοσ.

Ναι τελος_παντων_επεισες_οκ.

Στο θεμα μας τωρα, επειδη ειπες προηγουμενως "οτι οταν μιλας σε δημοσιο χωρο πρεπει να εχεις το νου σου για μαλακες", απο ποτε ειναι μαλακας καποιος που θορυβειται για την υγεια του?

Η κατηγορια αυτων που ενοχλουνται απτην πολυλογια ειναι αλλο θεμα, αυτοι ειναι μινιμουμ ιδιοτροποι, αλλα αν πχ ειμαστε σε μια ουρα 20λεπτων διπλα διπλα και μιλας στο κινητο (διπλα στο κεφαλι μου) και τα 20λεπτα συζητωντας ποιος ηπιε πιο πολλες μπυρες χθες, θα ειμαι μαλακας αν αρχισω να σκεφτομαι οτι ψηνεται το κεφαλι μου χωρις λογο? Απλα θα σε αφησω να μιλας γιατι δεν εχω σκοπο να διεκδηκησω τα πρωτεια γραφικοτητας στην συγκεκριμενη ουρα...Επιτρεψε μου κι εσυ ομως να θεωρω οτι με πυροβολας με τσαμπα ακτινοβολια χωρις ιχνος ευγενειας η διακριτικοτητας (οπως ακριβως με το καπνισμα με τη διαφορα οτι ο καπνος γινεται αντιληπτος και προκαλει δυσαρεσκεια ακομα και στον ασχετο-μη καπνιστη).

Δημοσ.

Επισης κανενας απο του υποστηρικτες της "ανουσιας φλυαριας 20 εκατοστα απο το αυτι του διπλανου τους" δεν εδωσε βαση στο ψησιμο του εγκεφαλου μου και τις επιπτωσεις που εγραψα. Μηπως και αυτο ειναι δικαιωμα σας;

Δημοσ.

Επισης κανενας απο του υποστηρικτες της "ανουσιας φλυαριας 20 εκατοστα απο το αυτι του διπλανου τους" δεν εδωσε βαση στο ψησιμο του εγκεφαλου μου και τις επιπτωσεις που εγραψα. Μηπως και αυτο ειναι δικαιωμα σας;

Εδω δεν το σκεφτηκες εσυ ο ιδιος, απλα το ανεφερε ο Solar.

Αν εχω handsfree μπορω να μιλαω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...