Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Στείλε λινκ με το νόμο/άρθρο, whatever, σε παρακαλώ. στα λεωφορεία έχει ένα τέτοιο σήμα: και καμιά φορά γράφει ότι είναι επικίνδυνο λόγω παρεμβολών στο σιμπί ή κάτι τέτοιο (όπως και στα βενζινάδικα). δεν ξέρω τον ίδιο το νόμο. πάντως και σε πόλεις του εξωτερικού που απαγορεύεται κανένας δε δίνει σημασία
weber122 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 δυστυχώς αυτή η νοοτροπία είναι η νοοτροπία που έχει αναπτύξει ο ελληνικός λαός και δεν νομίζω πως θα σεβαστεί την ησυχία του άλλου. το μόνο που θα σκεφτεί είναι να περάσει καλά αυτός χωρίς να σεβαστεί τους συνανθρώπους του. (κάτι σαν τον Ελληνάρα δλδ). χωρίς παρεξήγηση! δεν βάζω όλους τους ανθρώπους σε ένα τσουβάλι!
sugata Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ένα τέτοιο σηματάκι, μόνο του, χωρίς ένα νομικό πλαίσιο να το στηρίζει, δε λέει απολύτως τίποτα. Μάλλον... λέει. Έγκειται στη διακριτική ευχέρειεα των επιβαίνοντων (αν π.χ. μιλάμε για λεωφορεία) να μην κάνουν άσκοπη χρήση, δείγμα ίσως του ότι σέβονται και τον διπλανό τους, που μπορεί να μην έχει όρεξη να ακούσει ανούσιες συζητήσεις μέχρι να φτάσει στον προορισμό του. Κάποιος θα το πει γαϊδουριά. Άλλος θα γυρίσει να σου πει ότι γίνεσαι υπερβολικός και καλύτερα να τους γράψεις στα τέτοια σου. Όπως και να 'χει. Αυτό το ταμπελάκι είναι απλά ένα ταμπελάκι. πάω να πάρω ένα να το βάλω σπίτι μου.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 πάω να πάρω ένα να το βάλω σπίτι μου. λολ πάντως επειδή δεν ξέρω εγώ το νόμο δε σημαίνει πως δεν υπάρχει, αλλά δε θα το ψάξω τώρα επίσης αν η εταιρία/υπηρεσία σου το απαγορεύει, στην πράξη είναι το ίδιο. Νομίζω έχει το δικαίωμα να το κάνει, οπότε δε χρειάζεται ειδικό νομικό πλαίσιο.
panagos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Θα πρέπει να έχει κάποια λογική/επιστημονική βάση η απαγόρευση όμως. Δεν μπορεί μια εταιρία/υπηρεσία (ακόμα και ιδιωτική) να απαγορεύει ο,τι θέλει. Οι κανονισμοί μιας επιχείρησης (or whatever) δεν υπερισχύουν των νόμων.
kmpoukouvalas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα η ιδρωτίλα στα ΜΜM. Υπάρχει κάποιο μηχανάκι που να ψεκάζω τον άλλον με αποσμητικό, χωρίς να το καταλαβαίνει; Επίσης, με ενοχλεί να βλέπω παχύσαρκες στο δρόμο. Υπάρχει κάποιο φορητό μηχάνημα που να τις μετατρέπει σε μοντέλα, τουλάχιστον μέχρι να φύγουν από το οπτικό μου πεδίο; Γενικά, υπάρχει κάποιο μηχανάκι που να παύει τις συμπεριφορές που με ενοχλούν στους συνανθρώπους μου; Εισαι θεουλης Για το πρωτο θα σου προτεινα να παρεις ενα απο αυτα τα μυτακια που βαζουν οι κολυμβητες. ΕΙναι διαφανο και βολικο. Για τις μπαλοτσες εχει βγει ενα προιον το κοιτααλλουκαιοχιτηνφαλαινα.com Για το τριτο δεν ξερω εκτος απο το τριτο ραιχ
Merdock Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Χαχαχα τελικά δεν είσαι ο μόνος που χε αυτή την ιδέα. http://news.yahoo.com/blogs/technology-blog/vigilante-jamming-cell-phone-calls-city-buses-help-010615245.html
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 δυστυχώς αυτή η νοοτροπία είναι η νοοτροπία που έχει αναπτύξει ο ελληνικός λαός και δεν νομίζω πως θα σεβαστεί την ησυχία του άλλου. το μόνο που θα σκεφτεί είναι να περάσει καλά αυτός χωρίς να σεβαστεί τους συνανθρώπους του. (κάτι σαν τον Ελληνάρα δλδ). χωρίς παρεξήγηση! δεν βάζω όλους τους ανθρώπους σε ένα τσουβάλι! Καλα μην το λες, και στην αγγλια τα ιδια εχει. Ειδικα αυτο με την μουσικη απο το ηχειο απο οτι ειδα εφτασε και στην ελλαδα ειναι οτι χειροτερο.
Fluke Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος... Άντε να λυθεί το θέμα αυτό μήπως και πιάσουμε το θέμα της οικονομικής κρίσης μετά... @TS: Φίλος, πήγαινε κάνε καμμιά μαγνητική για καλού κακού γιατί αυτά που λες ότι παθαίνεις μόνο καλά δεν ακούγονται γενικώς. Δεύτερον αν ο άλλος δεν φωνάζει δυνατά όταν μιλάει, και όσο δεν σχολιάζει εσένα, δεν σε αφορά και ούτε έχεις το δικαίωμα να τον αναγκάσεις να το κλείσει (είτε ζητώντας το, είτε παίζοντας με jammer) (να δείς τι γέλιο θα παίξει έτσι και σε πάρει πρέφα με το jammer και στις μπουμπουνίσει ). Για την ακτινοβολία, καλό θα ήταν να διαβάσεις τίποτα μπας και μάθεις τι σόι ένταση έχει καθώς και τι εξασθένιση όσο απομακρύνεσαι από το κινητό. Για το αν είναι βλαβερό για την υγεία σου, περιμένουμε τις ανάλογες αποδείξεις doctor. Επίσης σε παρόμοιες συχνότητες αλλά και διαφορετικές εκπέμπουνε έξω ένα σωρό πράγματα (πύργοι ελέγχου αεροδρομίων, ραδιόφωνο, TV, τα καλώδια του ρεύματος, τα καλώδια τηλεφωνίας, τα CB, το walkie-talkie του Δασάρχη, κλπ κλπ), καλύτερα να μην βγείς από το σπίτι σου (και αν γίνεται φτιάξε ένα panic room να είσαι μέσα εκεί). Έξω στον κόσμο εκτός από βαβούρα και ενόχληση γίνονται και ατυχήματα... σου βγάζει όπλο ο άλλος και σε μπουπουνάει, μπορεί να πέσει πάνω σου αμάξι, μπορεί να πέσει το μπαλκόνι από πάνω σου, κλπ κλπ. Ααα, και που 'σαι, το internet είναι παρακολουθούμενο μέσο, μην στέλνεις μηνύματα στην φιλενάδα σου και στην δουλεία σου μέσω αυτού (το ίδιο ισχύει και για το τηλέφωνο, καθώς και τα κινητά, προσοχή!).
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Έξω στον κόσμο εκτός από βαβούρα και ενόχληση γίνονται και ατυχήματα... σου βγάζει όπλο ο άλλος και σε μπουπουνάει, μπορεί να πέσει πάνω σου αμάξι, μπορεί να πέσει το μπαλκόνι από πάνω σου, κλπ κλπ. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΕ ΒΙΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ
kmpoukouvalas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Για καποιον λογο ολα τα εξυπνοπουλια που με κατακρινουν παρακαμπτουν εσκεμμενα αυτα που ειπα στο πρωτο ποστ. Να σας θυμησω λοιπον οτι εχω θεμα μονο οταν ο αλλος ερχεται και κολλαει την μουρη του διπλα στην δικια μου και μιλαει στο κινητο αρκετη ωρα και εγω δεν μπορω να τον αποφυγω. Μονο οταν συμβαινουν ολες οι παραπανω προυποθεσεις ταυτοχρονα εχω θεμα Να το πω με αλλες λεξεις μπας και καταλαβετε. Αν καποιος μιλαει στο κινητο σκετο δεν με απασχολει Αν καποιος μιλαει ωρες στο κινητο του επισης δεν με απασχολει. Αν καποιος θελει να μοιραστει μαζι μου τις ανουσιες(για εμενα) προσωπικες του στιγμες αγκαλια με εμενα θα παιρνει τα μπαλακια μου απο εδω και περα Δεν σας ειδα ολους εσας του τσαμπα μαγκες να παραπονιεστε για τα θεατρα κ.α. που εχουν αυτο το συστημα. Μονο εδω εκφραζετε την μαγκια σας.
Fluke Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Για καποιον λογο ολα τα εξυπνοπουλια που με κατακρινουν παρακαμπτουν εσκεμμενα αυτα που ειπα στο πρωτο ποστ. Να σας θυμησω λοιπον οτι εχω θεμα μονο οταν ο αλλος ερχεται και κολλαει την μουρη του διπλα στην δικια μου και μιλαει στο κινητο αρκετη ωρα και εγω δεν μπορω να τον αποφυγω. Μονο οταν συμβαινουν ολες οι παραπανω προυποθεσεις ταυτοχρονα εχω θεμα Να το πω με αλλες λεξεις μπας και καταλαβετε. Αν καποιος μιλαει στο κινητο σκετο δεν με απασχολει Αν καποιος μιλαει ωρες στο κινητο του επισης δεν με απασχολει. Αν καποιος θελει να μοιραστει μαζι μου τις ανουσιες(για εμενα) προσωπικες του στιγμες αγκαλια με εμενα θα παιρνει τα μπαλακια μου απο εδω και περα Δεν σας ειδα ολους εσας του τσαμπα μαγκες να παραπονιεστε για τα θεατρα κ.α. που εχουν αυτο το συστημα. Μονο εδω εκφραζετε την μαγκια σας. Τι παράδειγμα ωριμότητας είναι αυτό Δώσε τους τα μπαλάκια σου μάγκα
kmpoukouvalas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τι παράδειγμα ωριμότητας είναι αυτό Δώσε τους τα μπαλάκια σου μάγκα Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι!!!! αυτο θα κανω
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Επειδή είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν κάποιοι να ρωτήσουν ποιος νομίζω πως είμαι που θα λογοκρίνω και θα αποφασίζω ποτέ θα τελειώνει μια κλήση απανταω πως το κάνω γιατί έχει καταπατηθεί η ελευθερία μου, δεν αντέχω άλλο τόση ηχορύπανση και για λογούς υγείας
BadBoy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την έγνοια που μου πρόσθεσες, όποτε πάω σε δημόσιες υπήρεσιες και τράπεζες να έχω το νου μου για κάποιον με τέτοιο μηχάνημα, έτσι ώστε αν το δω να καλέσω την αστυνομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα