aprobleptos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Που μπορω να βρω μια SChMS μασκα κομπλε για αγορα? Σαν αυτη εδω είναι
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Συνήθως αυτές οι μάσκες είναι χρησιμοποιημένες σε συνθήκες κανονικού πολέμου (π.χ. Ιράκ) και δεν ξέρουμε με τι χημικά (ή και ουράνιο κλπ) είναι ποτισμένες Το φίλτρο που δέχονται όταν το αγοράζεις δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ή είναι καινούργιο! Έχει υπερβολικά μικρή ορατότητα, το οποίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο Επειδή κάνει πολύ μεγάλη ζέστη μέσα σε αυτή την μάσκα, υπάρχει πολύ ιδρώτας στο κεφάλι και μερικές φορές μας ενοχλεί στην ακοή! Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στο ακέραιο όλες μας τις αισθήσεις για να αποφύγουμε τα χειρότερα… http://300ellines.net/el/blog/operator/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B1-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%84 προτιμησε fullface απο 3M με 2 φιλτρα αν εχεις τα λεφτα
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Να δω διαδηλωτή με μάσκα ΡΒΧΠ στο σύνταγμα και ας χάσω το ένα μου νεφρό.;ρ
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 νομιζω κατι τετοιο ειναι η καλυτερη λυση http://www.ebay.com/itm/Darth-Vader-ANH-Helmet-Armor-Complete-Prop-Replica-Set-/170783078251?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c376f76b#ht_3925wt_1396
aprobleptos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Συνήθως αυτές οι μάσκες είναι χρησιμοποιημένες σε συνθήκες κανονικού πολέμου (π.χ. Ιράκ) και δεν ξέρουμε με τι χημικά (ή και ουράνιο κλπ) είναι ποτισμένες Το φίλτρο που δέχονται όταν το αγοράζεις δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ή είναι καινούργιο! Έχει υπερβολικά μικρή ορατότητα, το οποίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο Επειδή κάνει πολύ μεγάλη ζέστη μέσα σε αυτή την μάσκα, υπάρχει πολύ ιδρώτας στο κεφάλι και μερικές φορές μας ενοχλεί στην ακοή! Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στο ακέραιο όλες μας τις αισθήσεις για να αποφύγουμε τα χειρότερα… http://300ellines.net/el/blog/operator/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B1-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%84 προτιμησε fullface απο 3M με 2 φιλτρα αν εχεις τα λεφτα Ευχαριστω για το λινκ.. Αυτη που ψάχνω εγω, δηλαδή η SChMS ειναι φτηνη και παρα πολύ καλή μιας και εχει Σοβιετικη προέλευση.. Οι Σοβιετικοί ανεκαθεν προσπαθούσαν να φτιάχνουν απλά και πολύ καλά πράγματα.. Προελευση λογικά θα έχει πρωην Ανατολική Γερμανία και σίγουρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε πόλεμο.. Λογικα ειναι και σφραγισμένη σε κουτι μαζί με το φίλτρο το οποιο θα ειναι και αυτο σε συσκευασια.. Ξερω δηλαδή πιθανούς κινδύνους που μπορεί να έχει.. Αυτη που προτείνεις είναι καλή και αυτη αλλα εχει τσιμπιμένη τιμη και σίγουρα πληρώνεις και τη μάρκα.. Θα ψάξω να βρω τη συγκεκριμένη που θέλω και αν δεν τη βρω τότε συμβιβαζόμαστε με την 3Μ.. Το σίγουρο είναι οτι δεν θα συμβιβαστω ποτέ με τη χουντική κυβέρνηση-μαριονέτα που νομίζει οτι με λίγα χημικα θα μας κάνει να στηθούμε στα 4... Αυτο που λέει πάντως για τους ματατζήδες οτι δεν τρέχουν δεν οφείλεται αποκλειστικα στη μάσκα.. Φταει και οτι τρέχουν σαν γουρουνάκια..
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω για το λινκ.. Αυτη που ψάχνω εγω, δηλαδή η SChMS ειναι φτηνη και παρα πολύ καλή μιας και εχει Σοβιετικη προέλευση.. Οι Σοβιετικοί ανεκαθεν προσπαθούσαν να φτιάχνουν απλά και πολύ καλά πράγματα.. Προελευση λογικά θα έχει πρωην Ανατολική Γερμανία και σίγουρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε πόλεμο.. Λογικα ειναι και σφραγισμένη σε κουτι μαζί με το φίλτρο το οποιο θα ειναι και αυτο σε συσκευασια.. Ξερω δηλαδή πιθανούς κινδύνους που μπορεί να έχει.. Αυτη που προτείνεις είναι καλή και αυτη αλλα εχει τσιμπιμένη τιμη και σίγουρα πληρώνεις και τη μάρκα.. Θα ψάξω να βρω τη συγκεκριμένη που θέλω και αν δεν τη βρω τότε συμβιβαζόμαστε με την 3Μ.. Το σίγουρο είναι οτι δεν θα συμβιβαστω ποτέ με τη χουντική κυβέρνηση-μαριονέτα που νομίζει οτι με λίγα χημικα θα μας κάνει να στηθούμε στα 4... Αυτο που λέει πάντως για τους ματατζήδες οτι δεν τρέχουν δεν οφείλεται αποκλειστικα στη μάσκα.. Φταει και οτι τρέχουν σαν γουρουνάκια.. προσωπικα δεν εχω δοκιμασει αλλα και μονο που την βλεπω σε φωτογραφιες πιστευω οτι ισχυουν αυτα που λεει το παλικαρι οτι θα ιδρωνεις τρελα και η ορατοτητα ειναι πολυ μικρη, ετσι δεν βρισκω λογο γιατι καποιος να διαλεξει αυτη. Μπορεις να βρεις και φτηνες fullface τουλαχιστον να βλεπεις τι γινεται γυρω σου, δικια σου αποφαση. Παντως αυτο με το 1 και τα 2 φιλτρα ισχυει γιατι το εχω δοκιμασει εγω ο ιδιος.
b_real Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Να δω διαδηλωτή με μάσκα ΡΒΧΠ στο σύνταγμα και ας χάσω το ένα μου νεφρό.;ρ κερνάει μια μαλαματίνα τα παιδιά
sistah Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Να δω διαδηλωτή με μάσκα ΡΒΧΠ στο σύνταγμα και ας χάσω το ένα μου νεφρό.;ρ Και εδω παει για baseball
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα