Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την σειρα μου δυστυχώς και εγώ θα ξανασυμφωνήσω με τον Δεινόσαυρο... αλλα ο TS και με το τσιγκέλι μας τα βγάζει και νομίζω ότι δεν κατανοεί απόλυτα τις ανάγκες του και ότι δεν χρειαζεται να ξοδέψει τόσα για να παίζει παραπάνω από αξιοπρεπως σε αυτές τις αναλύσεις!

Οποτε αναγκαστικά του προτείνουμε τι είναι το καλυτερο που μπορει να κανει με το μονο βασικο κριτιριο που μας έχει δωσει και είναι το ποσο των 1600Ε.

Οσο για το Enermax απορρίφθηκε διότι και αυτο ναι μεν είναι καλό αλλα και πάλι όχι καλύτερο από το raven και το 600Τ!

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

άλλα λέμε.. άλλα καταλαβαίνονται.. δεν προτάθηκε το enermax.

στόχος μου είναι να δείξω ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα κουτιά στα 100 € που μπορούν να φιλοξενήσουν απροβλημάτιστα ακριβά συστήματα και ότι δεν είναι ανάγκη να καταφεύγουμε πάντα σε ακριβότερες λύσεις. ειδικά όταν τα χρήματα που γλυτώνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλού.

ούτε είπα ότι είναι καλύτερο από το raven, το οποίο πρέπει να αποτελεί best buy στην ελληνική αγορά, ούτε το σύγκρινα με το 600T (που αμφιβάλλω αν είναι 70 € καλύτερο από το enermax..)

αυτά από μένα..

Δημοσ.

Ειδες πώς τα φέρνει η π...ανα η ζωή :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Αν δεν έιχες και αυ΄το το κόλλημα με το oc μια χαρά παιδι θα ησουν!! :P :P

Δημοσ.

Όλοι έχουμε τα κολλήματά μας. Περασμένα ξεχασμένα. Μέχρι να προτείνετε σε κάποιον με 3960 να τον ανεβάσει λίγο γιατί είναι ...αμαρτία :-D

Aς τον είχα εγώ και θα σού λεγα τι θα τού κανα. Δεν πα να λές.... :P :lol:

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω στο τελευταιο με τον καινουργιο δεινοσαυρο αλλα και τον παλιο αλλα και με εκεινο που εχει για avatar ενα πραγμα σαν ufo σε κοκκινο φοντο.

Να υποθεσω οτι ολοι διαφωνουμε με τον johnieXoX???μπουαχαχαχα.στο τελος παω στοιχημα δεν θα παρει τιποτα.

Γαμω την γκαντεμια μου μεσα σημερα.

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω στο τελευταιο με τον καινουργιο δεινοσαυρο αλλα και τον παλιο αλλα και με εκεινο που εχει για avatar ενα πραγμα σαν ufo σε κοκκινο φοντο.

Να υποθεσω οτι ολοι διαφωνουμε με τον johnieXoX???μπουαχαχαχα.στο τελος παω στοιχημα δεν θα παρει τιποτα.

εσύ που ακριβώς διαφωνείς με εμένα thanos1972; σε αυτό που προσπαθώ να πω τόση ώρα ότι υπάρχουν καλά και οικονομικά κουτάκια και όχι μόνο λύσεις των 170 €; με Xigmatek Utgard σε βλέπω των 80,00 €.. γιατί δεν πήρες κάποιο ακριβότερο; εεε; :P

δεν πειράζει διαφωνήστε όλοι μαζί μου.. θα δικαιωθώ μετά το θάνατό μου.. εκεί κοντά στο 2081 μ.χ...

Δημοσ.

εσύ που ακριβώς διαφωνείς με εμένα thanos1972; σε αυτό που προσπαθώ να πω τόση ώρα ότι υπάρχουν καλά και οικονομικά κουτάκια και όχι μόνο λύσεις των 170 €; με Xigmatek Utgard σε βλέπω των 80,00 €.. γιατί δεν πήρες κάποιο ακριβότερο; εεε; :P

δεν πειράζει διαφωνήστε όλοι μαζί μου.. θα δικαιωθώ μετά το θάνατό μου.. εκεί κοντά στο 2081 μ.χ...

Χαχαχα ναι αλλα δεν το αλλαζω με κανενα,ουτε με καποια των 300σιων.Και μιλαω σοβαρα.

Καλα,κατσε μην σε πεθανουμε κιολας.

Δημοσ.

Χαχαχα ναι αλλα δεν το αλλαζω με κανενα,ουτε με καποια των 300σιων.Και μιλαω σοβαρα.

Καλα,κατσε μην σε πεθανουμε κιολας.

Που διαφωνείς δηλαδή βρε άνθρωπέ μου;;;; :confused:

Δημοσ.

Που διαφωνείς δηλαδή βρε άνθρωπέ μου;;;; :confused:

Εγω τοτε δεν ειχα budget και πηγα σε αυτο.αλλα ηθελα να εχει και fan controllers επανω και χωρους και τετοια.ειχα απο την αρχη σκοπο να το γεμισω ανεμιστηρες.

Διαφωνω στο οτι πλεον το cm δεν αξιζει τα λεφτα του (δεν ξερω ποσο πανε τα μεταφορικα απο γαλλια εαν το παρει απο pixmania γιατι μετα βλεπω οτι σε ελληνικα μαγαζια παιζει στο κατοσταρικο) και δευτερον το παλικαρι εχει μεγααααλο budget για να επιλεξει και καποιο πιο ακριβο χωρις να κοψει απο καπου αλλου.συμφωνω με το raven ομως.

Δημοσ.

Εγω τοτε δεν ειχα budget και πηγα σε αυτο.αλλα ηθελα να εχει και fan controllers επανω και χωρους και τετοια.ειχα απο την αρχη σκοπο να το γεμισω ανεμιστηρες.

Διαφωνω στο οτι πλεον το cm δεν αξιζει τα λεφτα του (δεν ξερω ποσο πανε τα μεταφορικα απο γαλλια εαν το παρει απο pixmania γιατι μετα βλεπω οτι σε ελληνικα μαγαζια παιζει στο κατοσταρικο) και δευτερον το παλικαρι εχει μεγααααλο budget για να επιλεξει και καποιο πιο ακριβο χωρις να κοψει απο καπου αλλου.συμφωνω με το raven ομως.

μα αφού το δοκίμασες όμως και πλέον δεν το αλλάζεις... μην μένουμε ρε παιδιά μόνο στο 690. αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις πολλά. budget μπορεί να έχει μεγάλο, αλλά δεν αξίζει να τα ρίξει τα λεφτά αυτά σε κάτι άλλο; gpu, cpu, ram.. οτιδήποτε.. στην συγκεκριμένη περίπτωση το σύστημα είναι top σε όλα.. να κόψει από κάπου για ένα ακριβότερο κουτί;

μιλάμε για όσο ακόμα ήθελε να έχει την 7970 στη σύνθεση..

Δημοσ.

το κουτι και το τροφοδοτικο κρατανε. για αυτο οι περισσοτεροι δεινουν πολλα λευτα σε αυτα τα δυο. εχω δει σε καποια αλλα φορουμς να εχουν 775,1156 με το cosmos 2.

Δημοσ.

αν και δεν εχω διαβασει το ολο θεμα θα προτινω και εγω κατι :D

ειδα οτι λες απο αθηνα ομως αρα δεν ξερω αν θα σε βοηθησω καθολου.....

παντως το vision ειναι εγγυηση!

τωρα με τα 30 που εχεις για ψιλα δεν ξερω τι να τα κανεις.... εχεις κανα δισκο για αποθηκη? αλλιως μονο απο καρτουλα μπορουμε να κοψουμε αρκετα...

post-219913-0-30218600-1329935842_thumb.png

Δημοσ.

συμπερασμα-αποφαση ειναι να καταληξω στη συνθεση της καρμεν με μονη διαφορα αντι της 7970 να παω στη 7950 καθως διαφορα δεν νομιζω να δω στα παιχνιδια απο οτι καταλαβα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...