Solar_Fields Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Με τα ποτα ποτε μου δε τα πηγαινα ιδιαιτερα καλα γιαυτο και η παρακατω ερωτηση, αν φανταζει ηλιθια, μαλλον ειναι, λογω ασχετοσυνης. Λοιπον, για διαφορα αλκοολουχα ποτα γνωριζω οτι οσο περνα ο καιρος γινονται (υπο καποιες συγκεκριμενες συνθηκες) καλυτερα. Καποια αλλα, χαλανε με το περασμα του χρονου, προφανως. Εχω λοιπον 2 μπουκαλια absolut vodka ανοιγμενα και μισογεματα εδω και κανα 10μηνο στο ψυγειο. Μπορει να καταναλωθει στο προσεχες μελλον η να αδειαζω τον τοπο σιγα σιγα να κανει χωρο και το ψυγειο μου? Aν ναι, θα εχει χασει βαθμους αλκοολης να υποθεσω?
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 δεν χαλαει η βοτκα αλλα δεν γινεται και καλυτερη.
Solar_Fields Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 δεν χαλαει η βοτκα αλλα δεν γινεται και καλυτερη. Ακομα κι αν το μπουκαλι ειναι ξεσφραγισμενο τοσο καιρο?
antonl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καθαρά από εμπειρία, δεν ξέρω αν αλλοιώνεται η γεύση αλλά σίγουρα δε θα πάθεις τίποτα αν πιεις.
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ακομα κι αν το μπουκαλι ειναι ξεσφραγισμενο τοσο καιρο? 40% οινοπνευμα τι να παθει; εχω ενα ανοιχτο εδω και 3 χρονια δεν εχει παθει τπτ.
Alxnks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 βοτκα, τσιπουρο, τσικουδια κτλ ειναι πολυ ωραια και σε θερμοκρασια καταψυξης (εννοειται οτι δεν παγωνουν!)!
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μπύρες στην κατάψυξη που είχα βάλει, φούσκωσαν
Heatspreader Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν παγωσει, σας πούλησαν μουφα ποτο.
Alxnks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μπύρες στην κατάψυξη που είχα βάλει, φούσκωσαν η μπυρα ομως ΔΕΝ ειναι βοτκα/τσιπουρο/τσικουδια ! ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν παγωσει, σας πούλησαν μουφα ποτο. αυτο ακριβως!
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μπύρες στην κατάψυξη που είχα βάλει, φούσκωσαν Προφανως παιζει ρολο η περιεκτικοτητα σε οινοπνευμα.
Alxnks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Προφανως παιζει ρολο η περιεκτικοτητα σε οινοπνευμα. yup!
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το πρόβλημα ήταν ότι φούσκωσαν και έβγαζαν αφρούς από το καπάκι Προφανως παιζει ρολο η περιεκτικοτητα σε οινοπνευμα. Στο φούσκωμα; Για το πάγωμα πάντως νόμιζα θα είναι αρκετό το 5 - 10% οινοπνεύματος για να μην παγώνει στους -20ο. Έψαχνα για διάγραμμα φάσεων νερού - οινοπνεύματος αλλά δεν βρήκα
Heatspreader Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αλλο η μπυρα παιδια. Για ποτα μιλαμε.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 η μπυρα ομως ΔΕΝ ειναι βοτκα/τσιπουρο/τσικουδια ! Αλλο η μπυρα παιδια. Για ποτα μιλαμε. Αυτό για την μπύρα δεν το είπα ως σχετικό με την βότκα. Απλώς το ανέφερα, ξεχωριστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα