sweet11 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου ,το οποίο το ανακάλυψα σήμερα το πρωί ενώ χτες το βραδύ ήταν μια χαρά... λοιπών τον ανοίγω όλα καλά δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά όταν πατάω το ποντική να ανοίξω η να κλείσω κατή ακούγεται από την κεντρική μονάδα ένα μπιιιπ ένα γι κάθε φορά πού πατάω κάτι με έχει τρελάνει... ας με βοηθήσει κάποιος ... ευχαριστώ είμαι καινούργια στο site και δεν τ ξέρω και καλά σορυ αν δημοσίευσα το μνμ οπού να ναι,,
Thanos1972 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Θα μας βοηθουσε να μας πεις ποιος ειναι ο υπολογιστης σου (τα κομματια του).
sweet11 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 πωσ μπορω να τα βαλω ετσι συγκεντρωμενα? windows vista home basic 32-bit, intel pentium dual ,cpu E2200 2.2O GHz, 2.0GB RAM, ATI RADEON HD 2400 PRO..
alex89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το ποντίκι είναι usb ή το στρόγγυλο (ps2); Τι άλλες συσκευές usb έχεις συνδεδεμένες στο κουτί; Αν μπορείς άσε μόνον το ποντίκι και το πληκτρολόγιο μήπως διορθωθεί ο θόρυβος.
sweet11 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ναι τ δοκίμασα ... γενικά κάθε φορά που φορτώνει κάνει αυτόν τον ήχο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... μήπως χάλασε καμιά κάρτα... αλλά έχω περάσει ένα λογισμικό linux το οποίο δεν χρειάζεται να χωρίσεις τον δίσκο σ.. απλά το εγκαταστεισ σαν πρόγραμμα αλλά φαίνεται σαν να έχεις δύο λογισμικά (το έχω χρονιά) και όταν μπαίνω εκεί αντί για τα windows είναι μια χαρά δν κάνει κανένα μπιιιιιιιιιιιπ... ευχαριστώ για την απάντησή ααα το πoντικη μ usb
sweet11 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ναι όντως και δεν μπορώ να βρω άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα