Moderators Malthador Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω ένα επιχείρημα γιατί είναι ηλίθιο, εσύ όμως; Srsly, τώρα; Θα μπεις σε αντιπαράθεση με κάποιον που (μάλλον) πιστεύει ότι οι νεκροί ανασταίνονται;
status Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Srsly, τώρα; Θα μπεις σε αντιπαράθεση με κάποιον που (μάλλον) πιστεύει ότι οι νεκροί ανασταίνονται; Αφού έχω άδικο (όπως πάντα), γιατί να μην το δοκιμάσω; Που ξέρεις, ίσως μια φορά να έχω δίκιο.;ρ (ανασταίνονται οι νεκροί; Δεν τους τρώνε τα σκουλήκια ή αυτό ισχύει μόνο για τους μη ενάρετους; )
ggeo1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω ένα επιχείρημα γιατί είναι ηλίθιο, εσύ όμως Αλήθεια,πιστεύεις ότι αυτό που είπες τώρα ήταν και επιχείρημα κιόλας?? Χωρίς να γνωρίζεις τη ζωή των μοναχών και συγκεκριμένα τόσο φωτισμένων ανθρώπων πετάς ένα 'κλεισμένοι σε μοναστήρι' και το λες επιχείρημα? Δικαίωμα σου να μην πιστεύεις,ή να μην κατανοείς ορισμένα πράματα.Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός όμως στις διαπιστώσεις σου.
PARASwrite Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ο καθένας έχει την άποψή του, το να βάλεις ένα κομεντ που δεν αρμόζει στο θέμα είναι δεκτών το να συνεχίζεται να βάζετε τέτοια κομεντς είναι απλά σαμποτάζ, το θέμα άνοιξε για κάποιο λόγο δεν άνοιξε για τον μοναχισμό οπότε καλό είναι να μην βγαίνετε εκτός θέματος
status Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αλήθεια,πιστεύεις ότι αυτό που είπες τώρα ήταν και επιχείρημα κιόλας?? Χωρίς να γνωρίζεις τη ζωή των μοναχών και συγκεκριμένα τόσο φωτισμένων ανθρώπων πετάς ένα 'κλεισμένοι σε μοναστήρι' και το λες επιχείρημα? Δικαίωμα σου να μην πιστεύεις,ή να μην κατανοείς ορισμένα πράματα.Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός όμως στις διαπιστώσεις σου. Οι μοναχοί είναι τεμπέληδες, το να αφήνεις μούσια και να φοράς ρόμπες έξω είσαι outcast, το να είσαι κλεισμένος σε ένα μοναστήρι είναι άξιο.. Και ποιος σου είπε ότι δεν κατανοώ πράγματα; Η θρησκεία προάγει με την ταπεινοφροσύνη και την δουλοπρέπεια αντί να προάγει την υπερηφάνεια και την μοναδικότητα του ανθρώπου. Το να κάνεις γλειφοκώλη σε έναν μοναχό που απλά πήγε και χώθηκε σε ένα μοναστήρι, δυνητικά δεν τον κάνει καλύτερο από εσένα, αλλά χειρότερο, γιατί ΕΣΥ εαν θες ψάχνεσαι, αυτός τα έχει παρατήσει. ο καθένας έχει την άποψή του, το να βάλεις ένα κομεντ που δεν αρμόζει στο θέμα είναι δεκτών το να συνεχίζεται να βάζετε τέτοια κομεντς είναι απλά σαμποτάζ, το θέμα άνοιξε για κάποιο λόγο δεν άνοιξε για τον μοναχισμό οπότε καλό είναι να μην βγαίνετε εκτός θέματος Σε αυτό έχεις δίκιο, και να με συγχωρείς.
ggeo1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα ,από αυτά που λες φαίνεται ότι είσαι παντελώς άσχετος με το θέμα 'μοναχισμός'. Και αυτό είναι σεβαστό και κατανοητό αλλά το βρίζεις και να κατηγορείς,κάτι άλλο συμβαίνει. Τέλοσπ, επειδή αυτό μπορεί να το συνεχίσουμε για πάρα πολλές σελίδες καλύτερα να το λήξουμε εδώ,άλλωστε άλλο ήταν το θέμα του topic.
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αλήθεια,πιστεύεις ότι αυτό που είπες τώρα ήταν και επιχείρημα κιόλας?? Χωρίς να γνωρίζεις τη ζωή των μοναχών και συγκεκριμένα τόσο φωτισμένων ανθρώπων πετάς ένα 'κλεισμένοι σε μοναστήρι' και το λες επιχείρημα? Δικαίωμα σου να μην πιστεύεις,ή να μην κατανοείς ορισμένα πράματα.Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός όμως στις διαπιστώσεις σου. Δεν είναι θέμα κατανόησης. Είναι θέμα αποδείξεων. Πολύ σωστά το είπε. Ζει ανάμεσα στον κόσμο; ΟΧΙ. Έχει σπουδάσει κάτι; ΟΧΙ. Πώς στην ευχή μπορούν να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ανθρώπους με μηδαμινές γνώσεις τόσο πολύ ορισμένοι... είναι πραγματικά άξιο απορίας. Αλλά... κάτι θα ξέρουν που ακόμα και οι ίδιοι αποκαλούν τους εαυτούς τους πρόβατα και περιμένουν τον τσομπάνη τους να τους καθοδηγήσει. Υ.Γ. Χώρια τους φόνους τόσων ανθρώπων, και δη γυναικών, στο όνομα της θρησκείας της αγάπης. Υ.Γ.2. Χώρια τα τόσα έργα τέχνης και βιβλία που καταστράφηκαν από αυτή την θρησκεία Υ.Γ.3. Χώρια τις αιμομιξίες που περιγράφονται στα και καλά ιερά κείμενα αυτής της θρησκείας από και καλά ιερά πρόσωπα. Υ.Γ.4. Χώρια τον σκοταδισμό που επιβάλει, με φράσεις όπως: "Πίστευε και μην ερευνάς", η οποία ειπώθηκε με το νόημα "πίστευε και ΜΗΝ ερευνάς" σε σύνοδο, νομίζω την Γ' Υ.Γ.5. Χώρια την προδοσία που κάνανε οι παπάδες της στην Κωνσταντινούπολη για να μην δουν φράγκικο καπέλο, όπου προτίμησαν τούρκικο σαρίκι και πρόδωσαν την πόλη τους Υ.Γ.6. Και ο κατάλογος μακρύς....
traganeus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε είσαι άσχετος. Οι πιο πολλοί μπαίνουν για να γλιτώσουν τον στρατό!
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ο καθένας έχει την άποψή του, το να βάλεις ένα κομεντ που δεν αρμόζει στο θέμα είναι δεκτών το να συνεχίζεται να βάζετε τέτοια κομεντς είναι απλά σαμποτάζ, το θέμα άνοιξε για κάποιο λόγο δεν άνοιξε για τον μοναχισμό οπότε καλό είναι να μην βγαίνετε εκτός θέματος Το να ανοίγει τοπικ με τέτοια θεματολογία είναι τουλάχιστον αναμενόμενο ότι θα οδηγήσει σε γενικότερο σχολιασμό της εκκλησίας, της πίστης, του Θεού κοκ. Πόσο μάλλον δε όταν γίνεται σε τεχνολογικό φόρουμ, όπου πολλοί είμαστε τεχνοκράτες/μορφωμένοι και συνεπώς άθεοι/αθεϊστές/αγνωστικιστές. Είναι σαν να πηγαίνω σε εκκλησιαστικό site και να ρωτάω που θα βρω τη Σολωμονική να τη διαβάσω.
status Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα ,από αυτά που λες φαίνεται ότι είσαι παντελώς άσχετος με το θέμα 'μοναχισμός'. Και αυτό είναι σεβαστό και κατανοητό αλλά το βρίζεις και να κατηγορείς,κάτι άλλο συμβαίνει. Τέλοσπ, επειδή αυτό μπορεί να το συνεχίσουμε για πάρα πολλές σελίδες καλύτερα να το λήξουμε εδώ,άλλωστε άλλο ήταν το θέμα του topic. Για χάρη του ΟΡ και του PARASwrite και μόνο παύω, αλλά έχεις άδικο, να το ξέρεις, όλοι οι θεοί και οι θρησκείες κατακρημνίστηκαν κατά τους αιώνες, και ελπίζω τουλάχιστον να έχουν δίκιο οι εβραίοι, για να δω τα μούτρα σας, μετά.;ρ
PaNtErAz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;;; Όχι ρε φούστη μου...
pamelouketo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ:Ρ Λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις