elouros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εχω το εξης θεμα:Σβηνει η οθονη ενω το λαπτοπ παραμενει ανοιχτο.Αυτο το κανει και σε windows και σε linux και οποιαδηποτε στιγμη ακομα και χωρις να το στρεσσαρω.Απο θερμοκρασιες δεν εχει θεμα.Ξερει κανεις τι παιζει;
pamelouketo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μετά,σε restart ή άμα το κλείσεις,ξανανοίγει; Κανα θερμίστορ (παίζει εκεί μέσα τέτοιο υλικό ή λέω μλκιες; )
Pa0ki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Είχα ένα dv-3067 και μου έκανε αυτό το πράγμα μέχρι που δεν ξανάνοιξε Βέβαια εμένα ανέβαζε θερμοκρασία
pamelouketo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 topic starter,περισσότερη συμμετοχή,παρακαλώ,στην απορία σου,ρωτάω κι άλλους,δεν μούχει ξανατύχει τέτοια βλάβη. Αν θες βέβαια,πάω να παίξω και στην αυλή αν είναι.
avatar41 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αν πατησεις το power για να ανοιξει το λαπτοπ ανοιγει η οθονη και και βλεπεις την επιφανεια εργασιας; ή γινετε κατι αλλο;
elouros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Παντα φτανει στην επιφανεια εργασιας αλλα απο εκει και περα το ποτε θα σβησει η οθονη παιζεται.Πολλες φορες σβηνει με το που θα ανοιξω firefox αλλες μετα απο λιγο.Γενικα με το που θα το χρησιμοποιησω εστω και λιγο η οθονη σβηνει.Εκανα memtest το αφησα κανα 6ωρο και δεν εβγαλε σφαλμα.
pamelouketo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Οπότε αποκλείουμε τον παράγοντα οθόνη και πάμε σε αστοχία υλικού στο inverter (ω ρε μαντεψιές,lol).Ίσως έχει "χαλαρώσει" κάποια κόληση και με το ζέσταμα την ώρα που δουλεύει βγάζει εκτός τη φωτεινότητα. Αν κατάλαβα καλά με τη περιγραφή που μας δίνεις.... Αυτό θα το διαπιστώσεις (αν δηλαδή είναι inverter) αν την ώρα που είναι η οθόνη σου σκοτεινή ενώ φαίνεται ότι το laptop δουλεύει,πας και φέρνεις λοξά την οθόνη στο μάτι σου.Αν αχνοφαίνεται κάπως και μπορείς να το διακρίνεις αυτό,πας για inverter,κανα δεκαπεντάρι γιούργια,είτε απ' τις Αγγελίες εδώ είτε απ' το ebay. Εύκολο στη τοποθέτηση,αρκεί να είναι ο ίδιος τύπος ή παραπλήσιος. Όμως θα πρέπει να εξετάσουμε και τη περίπτωση της κάρτας γραφικών,πολλά laptops αφήνουν να δουλεύει το υπόλοιπο υπολογιστικό σύστημα όταν η κάρτα γραφικών πνέει τα λοίσθια,μέχρι εξοντωτικής πτώσης.Άλλα απλά σβήνουν. Θα πρέπει να βάλεις ένα vga καλώδιο απ' την υποδοψή εξόδου vga του laptop σου και να οδηγήσεις εξωτερική οθόνη. Αν βλέπεις,ρίχτου κανα μετροπρόγραμμα (prime 95 ας πούμε) να ζορίσεις λίγο τα πράματα να δεις αν θα παρουσιαστούν artifacts κλπ,τότε πας για κάρτα γραφικών. Κάνε αυτές τις δοκιμές και ξαναπές. Αν θες,έτσι;
elouros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ειχα δοκιμασει να βαλω εξωτερικη οθονη αλλα δεν εδινε σημα με τη καμια.Μου ζηταγε κατι μλκιες του στυλ να αποθηκευσω τις τροποποιησεις σε ενα αρχειο που λεγοταν xκατι και οταν εκανα apply μου εβγαζε σφαλμα και μου ελεγε οτι δεν γινεται αλλα θα τη βρω την ακρη.Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε.Θα κανω τα test και βλεπουμε.
pamelouketo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Άσε το πλυθηντικό,εδώ παίζουμε... Εύκολο είναι να οδηγήσεις εξωτερική οθόνη,δεν θέλει ρυθμίσεις και τέτοια απλά κοιτάς τα πλήκτρα και θα δεις εκεί που έχει δυό οθονούλες χωρισμένες με μια κάθετη γραμμή και διαφορετικό χρώμα απ' τα γράμματα. Πας με το πλήκτρο fn ταυτόχρονα με το εικονιδιάκι που λέμε (συνήθως κάποιο F,είτε το F5,είτε ο F6,θα δεις...) και πατώντας το συνδυασμό που λέμε θα πρέπει να σου βγάλει το desktop στην εξωτερική οθόνη. Αν δεν απεικονίζεται καθόλου,είσαι για κάρτα γραφικών. Αρκεί να κάνεις ακριβώς τα βήματα που λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα