Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχουμε ενα λαπτοπ dv6000 το οποιο ειχε απο τη μανα του οταν το πηραμε τα vista. Υστερα εμεις καναμε ενα φορματ και βαλαμε τα windows 7 και τωρα που θελω παλι να βαλω τα vista δεν κανει recovery ωστε να γυρισει σε εργοστασιακες ρυθμισεις. Γιατι? Οταν καναμε φορματ εννοειται οτι δεν σβησαμε το partition του recovery και κανονικα το εμφανιζει και στο ''Ο υπολογιστης μου''.

Δημοσ.

Εχω κανει πολλες φορες recovery σε λαπτοπ αλλα σε αυτο δεν γινεται. Παταω το f11 στην αρχη αλλα με παει στο να κανει επιδιορθωση. Δεν νομιζω να χρειαζοταν να γραψουμε cd ή dvd τις πρωτες μερες, εχει κανονικα recovery σκληρο..

Καποια βοηθεια??!? :)

Δημοσ.

Δεν με βοηθας, αμα ειχα κανει δισκους αποκαταστασης θα ανοιγα το θεμα?

Και σε αλλο θεμα παλι με προβλημα λαπτοπ, παλι απαντας με ερωτηση. Αμα δεν ξερεις να απαντησεις ωστε να βοηθησεις τον αλλον, καλυτερα να μην απαντας. Βλεπεις οτι εχω προβλημα και περιμενω απο καποιον καποια απαντηση. Γιατι να χαιρομαι οτι καποιος απαντησε και μετα να βλεπω το ανουσιο μηνυμα σου?

Δεν βρισκω λογο να απαντας στο μηνυμα μου στις 14:39 και στις 14:40 σε αλλου παιδιου απλα για να γραψεις κατι χωρις να βοηθας, εκτος αν θες να μαζεψεις μηνυματα....

Δημοσ.

Παταω το f11 κατα την εκκινηση ωστε να κανει recovery αλλα δεν κανει τιποτα απολυτως. Για αυτο δεν μπορω να κανω κατι? Αφου αν ξεκινησει το recovery εχει κανονικα τα αρχεια σε partition στο δισκο...

Δημοσ.

Προσπαθησε να βρεις το προγραμμα του recovery απο ασφαλη λειτουργεια αν το βρεις θα μπορεσεις να το τρεξεις,

Οπως και μεσα απο τα προγραμματα σε κανονικη λειτουργια αν δεν το εχεις σβησει υπαρχει.

Δημοσ.

Αυτο που λες ειναι σωστο και το εχω σκεφτει και εγω να βαλω ακριβως την εκδοση των vista που ειχε και να βαλω το αυθεντικο κλειδι που εχει απο κατω το laptop. Το εχω ομως στο μυαλο μου να το κανω οταν θα εχω εξαντλησει ολες τις αλλες πιθανοτητες. Τωρα θα παρω τηλεφωνο την Hp να δω τι θα μου πουνε..

Εdit: Να συμπληρωσω πως σε εναν Hp που εχω στο σπιτι, μεσα στο recovery υπαρχει ενα αρχειο που οταν το τρεχεις εμφανιζει την παραπανω εικονα που εχω βαλει στο προηγουμενο μηνυμα...

Σε αυτο το laptop που θελω να κανω recovery και δεν μπορω, μεσα στο recovery ειναι κενο, αλλα γενικα απο εξω βλεπεις οτι λεει 2,73gb ελευθερα απο 8,69gb...

Περιεργο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο με βλεπω να κανω. Ετοιμο και το dvd των Vista, ιδιας εκδοσης με αυτο που ειχε εξαρχης το laptop αυτο...(μονο που δεν ειναι Ελληνικα, αν και εχουν και γλωσσα ελληνικα για το πληκτρολογιο και δεν ειναι OEMact που λεει το αυτοκολλητο του λαπτοπ). Υπαρχει προβλημα?

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Εβαλα τα windows vista και παω να βαλω τον κωδικο (product key που ζηταει και ειναι στο αυτοκολλητο του λαπτοπ) για να τα ενεργοποιησω και λεει οτι ειναι λαθος. Εδω και το μηνυμα (http://imageshack.us/photo/my-images/194/akiro.jpg/). Τι να κανω? Παλι και μετα το φορματ πατησα να κανω recovery αλλα τιποτα, συνεχιζει να μην νοιωθει και μπαινει κανονικα στα windows λες και δεν πατησα τιποτα.

Edit:

Παταω μεσα σε cmd το εξης:

D:\>dir e:\>d:\lista.txt

οπου D: = hp recovery και οπου e: dvd windows...

Και μου λεει access is denied.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...