Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλησα πριν λιγο με την Ηp (τους ειπα οτι ειχα τα vista κανονικα και δεν εκανε recovery και οχι οτι ειχα βαλει εγω 7 και πως εβαλα εχθες βραδυ αλλα vista ωστε να δω μηπως φτιαξει) και μου ειπαν πως αυτο που εκανα (να βαλω windows δηλαδη) ακομα και χωρις να σβησω το partition του recovery ηταν λαθος διοτι μαζι σβηστηκαν και αρχεια απο τον C: που εκκινουσαν την διαδικασια. Το μονο που μπορω να κανω τωρα ειναι ή να το παω στην infoquest να μου περασουν windows ιδια και να ειναι αυθεντικα παλι αλλα χωρις recovery, δηλαδη αν παθει κατι, παλι εκει πρεπει να το παω, ή μπορω να αγορασω τα recovery. Αυτοι το φτιαχνουν με 50 ευρω (χωρις recovery που ειπαμε) και το να αγορασω τα recovery δεν ξερω ποσο ειναι, τους εστειλα email γιατι μονο με email απαντανε για τιμη σε αυτο. Δεν ειναι απαρραιτητο απο οτι μου ειπαν το recovery να ειναι πιο ακριβο απο τα 50 ευρω που κοστιζει να στο φτιαξουν. Μπορει να ειναι και λιγοτερο και σου μενει κιολας ωστε αμα παθει κατι να το φτιαχνεις μονος σου παλι, να το γυριζεις σε εργοστασιακες. Το θεμα ειναι οτι οπωσδηποτε θελω να το φτιαξω, γιατι ειναι με τιμολογιο κανονικα μιας και το θελω για να το παω στο μαγαζι, οποτε κατι πρεπει να γινει...

Δημοσ.

Ηρθε το απαντητικο εμαιλ απο την infoquest:

H ερωτηση μου ηταν η εξης:

Τι πρεπει να κανω (μιας και μιλησα με την Ηp και μου ειπαν να επικοινωνησω μαζι σας) που δεν λειτουργει το recovery στο laptop μου? Για να ερθω σε εσας για να κανετε επαναφορα του recovery ή να αγορασω το recovery ποσο κοστιζει?

Και η απαντηση τους γρηγορα και αμεσα (μπραβο τους).

Καλησπέρα σας,

Μπορείτε να τα κάνετε και τα 2 , είτε φέρνετε το μηχάνημα στο service μας Αλ Παντου 25 Καλλιθεα.(Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00) και γίνεται επανεγκατάσταση του λειτουργικού με χρέωση 50 ευρώ τελική τιμή και μετά φτιάχνετε εσείς από το partition του μηχανήματος 2 cd και έχετε τα recovery.

Και τους εστειλα μολις το εξης:

Με λιγα λογια, μπορω να το φερω απο εκει να το φτιαξετε με 50 ευρω και υστερα δεν θα εχω recovery ομως μεσα στο λαπτοπ σε partition αλλα σε 2 cd που θα φτιαξω και αμα θελω καποια στιγμη να το γυρισω σε εργοστασιακες θα γινεται με αυτα τα 2 cd. Σωστα? Το serial number των windows που εχει στο αυτοκολλητο του λαπτοπ θα παραμηνει το ιδιο σε αυτα τα windows που θα βαλετε?

Και οι απαντηση τους (ειναι γρηγοροι ανθρωποι :))

Ακριβώς, και το serial number θα παραμείνει το ίδιο

Οποτε με βλεπω παιδια να το πηγαινω εκει να το φτιαχνω να τελειωνω αν και θα κανω και μια προσπαθεια με ελληνικα vista μπας και δουλεψει το serial number που εχει το αυτοκολλητο του λαπτοπ...

Δημοσ.
...Οποτε με βλεπω παιδια να το πηγαινω εκει να το φτιαχνω να τελειωνω αν και θα κανω και μια προσπαθεια με ελληνικα vista μπας και δουλεψει το serial number που εχει το αυτοκολλητο του λαπτοπ...

Και το δικό του serial Nr να μη δουλέψει,έχεις πρόβλημα άμα δουλέψει άλλο;

Δεν έχεις απόδειξη αγοράς/τιμολόγιο;Τί φοβάσαι,μη μπει το ΣΔΟΕ και κάνει έλεγχο στο S/N;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...