Προς το περιεχόμενο

Tablet pc 7" android με 99€ (109€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν έχετε και την καλύτερη γνώμη για τα κινέζικα αλλά είναι πολύ καλή τιμή .

Και επειδή μπαίνω όλη μέρα στο orangedeals μπας και πουληθούν 2 ακόμα τηλεοράσεις toshiba που περιμένω για να την πάρω κι εγώ , σας παραθέτω και το tabletάκι που βάλανε για όσους ενδιαφέρονται και για να γίνει συζήτηση βρε αδερφέ !!!!

http://www.orangedeals.gr/index.php/frontend/campaigns/single/55/TABLET-PC-7-Android-2.3-4GB-1Ghz-

Δημοσ.

Με resistive οθόνη, 256mb ram και 4GB εσωτερική μνήμη.... όχι ευχαριστώ. Δεν είναι κάν προσφορά φίλε μου αλλά πανάκριβο.

Απο εξωτερικό βρίσκεις με 100€ πολύ καλύτερα κινέζικα όπως π.χ αυτό που αγόρασα πρόσφατα:

Τeclast P76 Ti

Δημοσ.

Με το εξωτερικό έχω πάντα ένα φόβο παραπάνω... Μου το λέει πολύς κόσμος αλλά φοβάμαι ακόμα...

Αν το ανοίξουν σε τελωνείο και πληρώσω κέρατα για εκτελωνισμό ?

Θα έρθει μετά από 15-20 μέρες ...

Άσε που ένας φίλος μου πρόσφατα πήρε ένα από dhgate και ήταν στα κινέζικα τα πάντα !!!!

Του βγήκε η πίστη να βγάλει άκρη και να βάλει Ελληνικά - Αγγλικά....

Αν έχει πρόβλημα ? Άντε στείλ' το πίσω στην Κίνα και βγάλε άκρη μετά από 2 μήνες αναμονής...

Με τον Έλληνα που πουλάει κινέζικα όμως του το πάς και το βάζει στον @@@@@ του αν τυχόν κάτι...

Δημοσ.

Με το εξωτερικό έχω πάντα ένα φόβο παραπάνω... Μου το λέει πολύς κόσμος αλλά φοβάμαι ακόμα...

Αν το ανοίξουν σε τελωνείο και πληρώσω κέρατα για εκτελωνισμό ?

Θα έρθει μετά από 15-20 μέρες ...

Άσε που ένας φίλος μου πρόσφατα πήρε ένα από dhgate και ήταν στα κινέζικα τα πάντα !!!!

Του βγήκε η πίστη να βγάλει άκρη και να βάλει Ελληνικά - Αγγλικά....

Αν έχει πρόβλημα ? Άντε στείλ' το πίσω στην Κίνα και βγάλε άκρη μετά από 2 μήνες αναμονής...

Με τον Έλληνα που πουλάει κινέζικα όμως του το πάς και το βάζει στον @@@@@ του αν τυχόν κάτι...

Δεν πληρώνεις τελωνείο και δεν επιβαρύνεσαι μεταφορικά. Η αποστολή γίνεται με registered airmail και σου έρχεται σπίτι ή πάς και το παραλαμβάνεις απο ταχυδρομείο (αν δεν είσαι σπίτι όταν έρθει ο ταχυδρόμος).

Περίπου 20 μερες έκανε σε μένα αλλά αξίζει τον κόπο.

Τώρα αν σου κάτσει στραβή με το μηχανάκι και είναι ελαττωματικό τι να πώ ... αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε και απο οπουδήποτε.

Επίσης την αγορά πάντα με paypal για να είσαι καλυμμένος αν τυχόν δεν έρθει.

Απο κεί και πέρα, το να αγοράσεις κάτι απο εδώ, όπως αυτό που παραθέτεις, με 100€ την στιγμή που έξω κοστίζει 50$ ... είναι κοροιδία.

Εdit: Συγκεκριμένα εγώ το αγόρασα απο εδώ:

http://www.merimobiles.com/Teclast_P76ti_1_5GHz_HDMI_8GB_7inch_5_points_Multi_p/meri0709.htm

Δημοσ.

Δεν πληρώνεις τελωνείο και δεν επιβαρύνεσαι μεταφορικά. Η αποστολή γίνεται με registered airmail και σου έρχεται σπίτι ή πάς και το παραλαμβάνεις απο ταχυδρομείο (αν δεν είσαι σπίτι όταν έρθει ο ταχυδρόμος).

Περίπου 20 μερες έκανε σε μένα αλλά αξίζει τον κόπο.

Τώρα αν σου κάτσει στραβή με το μηχανάκι και είναι ελαττωματικό τι να πώ ... αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε και απο οπουδήποτε.

Επίσης την αγορά πάντα με paypal για να είσαι καλυμμένος αν τυχόν δεν έρθει.

Απο κεί και πέρα, το να αγοράσεις κάτι απο εδώ, όπως αυτό που παραθέτεις, με 100€ την στιγμή που έξω κοστίζει 50$ ... είναι κοροιδία.

Εdit: Συγκεκριμένα εγώ το αγόρασα απο εδώ:

http://www.merimobiles.com/Teclast_P76ti_1_5GHz_HDMI_8GB_7inch_5_points_Multi_p/meri0709.htm

Κοίτα καλά τα λές αλλά πάντα φοβάμαι... Εντάξει η διαφορά τιμής είναι μεγάλη και σίγουρα από έξω έχει λιγότερα από τα μισά λεφτά . Άλλα αυτό που λέω είναι ότι σε Ελληνικό μαγαζί του το πας πίσω αν υπάρχει θέμα και κόβει το λαιμό του , ενώ απ έξω περιπλέκεται το πράγμα. Στείλτο πίσω και περίμενε κλπ κλπ . . . Γενικά μιλώντας πάντως αν κάτι που έξω έχει 90 € , το βρώ Ελλάδα με 100 , θα το πάρω από Ελλάδα σίγουρα. Όσο για το συγκεκριμένο η διαφορά τιμής που λες είναι πολύ μεγάλη όντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...