Hamurabi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια. ψαχνω ενα κιτ που ναταχει ολα μεσα για θυροτηλεοραση και τα μπουτον και οτι αλλο χρειαζεται. ΑΝ καποιος ξερει καποιο μαγαζι με καλες τιμες ας μου προτεινει παρακαλω
geotrian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 σε τι τιμες θες να κυμανθεις???? εγω παντως για το σπιτι μου πηρα απο τον καυκα πολυ καλη μαρκα αν και λιγο ακριβη ειναι η btchino.... ειναι θυγατρικη της lengrand....
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Διαλεξε, αναλογα την τιμη που εχεις στο νου σου http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=640
Highlander Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Elvox και ξερό ψωμί. Βρίσκεις ανταλλακτικά 15 χρόνια μετά.
paylidis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 αυτο το βλέπω εδω και χρόνια στα 49 ευρω στο καρφουρ http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18429&cat=640&page=1 κανε μια περασιά μπας και...
geotrian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 παντως ριξε και μια ματια εδω εγω παντως εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο την ποιοτητα κατασκευης αλλα και απο την δυνατοτητα να ανανεωσω το software μεσω usb......
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 παντως ριξε και μια ματια εδω εγω παντως εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο την ποιοτητα κατασκευης αλλα και απο την δυνατοτητα να ανανεωσω το software μεσω usb...... Απο τιμες;
geotrian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ποικιλουν...αναλογα που θα κινηθεις εγω παντως που πηρα την polyx για 4 οροφους με δυο εξωτερικες καμερες για να ελεγχω δυο εισοδους ειχα πληρωσει πριν 2-2.5 χρονια 3.500 ευρω...αρκετα λεφτα....αλλα εχω και ενδοεπικοινωνια αναμεσα στους οροφους....που μου φανηκε πολυ χρησιμο......ειναι αναλογα τις αναγκες του καθενος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα