Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο δευτερο συστημα μια evga 8800gt απο τις γνωστες που ο ανεμιστηρας κολαει στο 30% της λειτουργιας και σε idle εχει 60c

Εχω κανει μαλακια μαλλον και της ειχα βαλει θερμοαγωγιμη παστα απο αυτη που περισεψε απο αυτη που ειχα για τον επεξεργαστη.

Τωρα πια ακριβως δεν θυμαμε η h silver 5 ηταν η noctua nt-h1.

Μαλλον η πρωτη.

Τεστα ... αν εχετε αλλαξει με επιτυχια και καλες θερμοκρασιες σε τετιες καρτες την παστα για πειτε μου καποιες που ειναι καταλληλες.

Λεω καποιες γιατι λογω οτι ειμαι επαρχια δεν εχω και γκαμα εδω πολλων επιλογων και λεω μπας και πετυχω καποια απο αυτες που θα προτεινετε αλλιως μεσω ιντερνετ με παραγγελια.

Thanks.

Δημοσ.

Αν θέλεις να δοκιμάσει κάποια άλλη για τη GPU σου προτείνω την

Ceramique 2 της AS (παλιά αλλά καλή). Το πλεονέκτημά της σε σχέση με την AS5 είναι ότι δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη (ή καλύτερα δεν αποθηκεύει ηλεκτροστατικό φορτίο) &

ενδείκνυται για χρήση σε κάρτες γραφικών.

Προσωπικά χρησιμοποιώ & τις 2, Ceramipue για GPU & AS5 για CPU. Αν & πλέον οι AS δεν είναι οι top του εμπορίου (παρόλο που παραμένουν ανταγωνιστικές), είναι σε (σχετικά) προσιτή τιμή & παραμένουν διαχρονική αξία

wink.gif

Λάβε υπόψιν ότι πρέπει να κάνεις σωστή εφαρμογή της πάστας για να έχεις επιθυμητά αποτελέσματα. Η υπέρμετρη χρήση μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Δημοσ.

Θα παρω μια να δοκιμασω.

Να ρωτησω και κατι αλλο εαν ξερει καποιος.

Γυρω απο την gpu εχει κατι τσιπακια που υποθετω ειναι οι μνημες.

Διπλα απο την ψυκτρα της gpu εχει κατι τετραγωνα που ειναι κατι που στην αφη ειναι κατι μεταξυ λαστιχου με αφροκεξ που κολαει και εφαρμοζουν πανω στις μνημες.

Αυτα εχουν διαλυθει απο τις θερμοκρασιες.

Ξερει καποιος πως να τα ζητησω και απο που για βαλω καινουργια γιατι το μονο που εχει μεινη απο αυτα ειναι μερικα κοματακια αλλα πανω στις μνημες αλλα στο πανω μερος που τα καθαρισα να φυγουν γιατι πλεον δεν εξυπηρετουσαν τιποτα ;

Thεrmal pads τα λενε σε ενα βιντεο που ειδα στο youtube.

Εαν εχει αγορασει καποιος ας μου πει πει καταστημα.

Δημοσ.

Εψαξα και βρηκα 2

Πιο απο τα δυο λετε ειναι πιο καταλληλο ;

Το δευτερο μου φαινετε καλυτερο μιας και ειναι πιο παχυ και το βλεπω καλυτερη περιπτωση για αυτη σε καρτα γραφικων

1) http://www.hacshop.gr/view.php?id=71774

2) http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1272

Δημοσ.

Γιατί δεν αλλάζεις την ταχύτητα του fan;

Επίσης, αντί να δώσεις ~8€ για θερμαγώγιμη, βάλε άλλα τόσα και πάρε αυτή.

+1, είχα βάλει την ίδια σε μια 9400gt έκανε καλή δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...