pamelouketo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Οταν έγραψα το πρώτο έπινα κρεατίνη με νερό και έτρωγα πρωινό στο δεύτερο "έπινα" σοφία του σύμπαντος μέσο της αναζήτησης που υπέβαλα την ύπαρξη μου στην προσπάθεια να αγγίξω το ανώτατο πεδίο της αστρικής οντότητας του ανθρώπου. με λίγα λόγια είχα πάθει αστρική προβολή κατα την διάρκεια της οποίας έγραφα το μήνυμα και αργότερα που επανήλθα στην ενδότερη συνείδηση μου δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί διότι νόμιζα πως πρόκειται για όνειρο αλλα διάβασα το μήνυμα και συνειδητοποίησα οτι τα κατάφερα. δεν ξέρω τον κ. Λεμ , αποκρυφιστής είναι? Μπα,όπως το κόβω μπέρδεψες τις ανάσες σου,με αποτέλεσμα τα (εναπομείναντα)I.R.Q. σου να πάθουν conflict με τις δυνατότητές (προς...διανόηση),σε όλα τα μεγάλα μυαλά συμβαίνει αυτό,το παθαίνω συχνά,ρώτα και το ψυχοβγάλτη πιό πάνω... ...Αυτά όμως τα μικροπροβλήματα δεν με αποθαρύνουν να σε ανεβάσω στο βάθρο που έφτιαξα για σένα,μέσα μου. Είσαι πράγματι ένας μικρός θεούλης.
Kakashi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Θα επένδυα σίγουρα κάποιο ποσό σε ναρκωτικές ουσίες και γυναίκες. Παραπέρα δε το έχω σκεφτεί..
thanocaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 [...] με αλλα 250 χιλιαρικα θα αγοραζα περιπου 200 στρεμματα γης [...] wait, what?
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αν παρεις σπιτια θα σε πεθανουν στους φορους και δε θα μπορεις ουτε να τα πουλησεις νοικιασεις Αν παρεις καλα αυτοκινητα παλι θα σε πεθανουν στο φορο και στα καυσιμα Αν τα βαλεις στην τραπεζα θα στα φορολογησουν και θα στα κανουν δραχμες Αν ανοιξεις μαγαζι θα χρεωκοπησεις Αν τα παιξεις χρηματιστηριο θα τα χασεις Αν τα εχεις σπιτι θα στα κλεψουν Τελικα ουτε λεφτα δεν αξιζει να εχεις και να μενεις στην Ελλαδα
freedubus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πολλαπλασιασμός τους με χαμηλό ρίσκο; Μήπως το χρηματιστήριο είναι μακροπρόθεσμα (15-20ετία) η καλύτερη επένδυση; Είτε μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων (σχετικά συντηρητικών, όχι ό,τι πιο ρισκαδόρικο υπάρχει) είτε με αγορά προσωπικού καλαθιού μετοχών με διασπορά;
pamelouketo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πολλαπλασιασμός τους με χαμηλό ρίσκο; Μήπως το χρηματιστήριο είναι μακροπρόθεσμα (15-20ετία) η καλύτερη επένδυση; Είτε μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων (σχετικά συντηρητικών, όχι ό,τι πιο ρισκαδόρικο υπάρχει) είτε με αγορά προσωπικού καλαθιού μετοχών με διασπορά; Φραπεδούμπα,δεν έδωσα ακόμα συμβουλές (τρομάρα μου...),αλλά ήγγικεν η ώρα: Αγρόκτημα-φιλαράκια-σκληρό νόμισμα-κοινόβιο. Θες ανάλυση; Τόχουν κάνει κάτι γεροντάκια κάπου στην Άμφισσα,μας ζεσταίνουν τη θέση,έχουμε κάτι ψιλοεκρεμμοτητούλες ακόμα στη κοινωνία και μετά θα πάμε.
capten- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 a}σχολη οδηγών b}ιχθυοκαλλιέργειες c}αφαλάτωση σε κάποιο νησί στις κυκλάδες. Καλύτερα το b.
athlios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Και ποιος θα τρωει τα ψαρια δε μας ειπες.
nicoc89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 μακριά απο χρηματιστήριο πάντως, μην το σκέφτεσαι Και ποιος θα τρωει τα ψαρια δε μας ειπες. ο γάτα
kostas_dr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Έχει η Ελλάδα Χρηματιστήριο; Η Γάτα είναι αληθινή;
nicoc89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Έχει η Ελλάδα Χρηματιστήριο; Η Γάτα είναι αληθινή; όχι, φωτογραφία . σου νιαούρισε?
JohnXarxas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 πιστευω πως το καλύτερο είναι τα ακίνητα, γιατι σου αποδίδουν και ενοίκια
kostas_dr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, πάρτε ακίνητα για να έχει το Κράτος κάτι να κατάσχει ή να δεσμεύσει για το καλό του τόπου! Ωραίο το γατάκι! Να δούμε πόσο θα γίνει όταν μεγαλώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα