Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα psu 430w cοrsair λευτα που διαθετω 50-70 οχι παραπανω τι προτινεται (ξερω τα λευτα ειναι λιγα)την θελω κυριος για games

Ειχα την Nvidia GeForce 8800 gt αρα παμε σε PCI Express 2.0

5650 ειπαρχε μια ιδια σε αγγελια αλλα δεν την προλαβα :@ αυτη ?? εχω αλλη επιλογη?

Δημοσ.

οθονη ειναι 1440χ900 το πισι το θελω βασικα γι 2 παιχνιδια ολα κιολα και καλα καλα δεν ειναι για μενα εχω πεθανει να ψαχνω για τον αδερφο μου κοιτα υπογραφη να δεις το πισακι μου γιαυτο θελω κατι που να βγαζει κατι ισο η και παραπανω απο την 8800 που ειχε

μεσα φοραει intel core 2 duo 3.00ghz

Δημοσ.

Ωραία. Με την 6770 θα είναι special με το γκάζι πατημένο κάτω σ αυτήν την ανάλυση όποια κι αν είναι αυτά τα παιχνίδια. Μπορείς να τη βρεις καινούρια στα 90. Μεταχειρισμένη μην την αγοράσεις πάνω από 65.

Κατά τα άλλα βάλε μνήμη στο pc που έχεις στην υπογραφή σου γιατί δε σε βλέπω καλά. Σε κόβω για downgrade σε xp αν δε βάλεις κι είναι κρίμα.

Δημοσ.

τι εννοεις? 8 gb εχω συνολο 2 4αρες???ααα ναι εχω να την αλαξω την απογραφη απο τον καιρο ποθ εκανα την συνθεση :P κανα λινκ για μεταχειρισμενη η καινουργια εχουμαι ?? γιατι εχω γινει καζανι απο το πρωι :P

Δημοσ.

ορε μανα μου διεγραψε το ποστ μιν ερθει ο μικρος και μου σπασει τα ουμπαλα :P χαχαχα ειναι λιγο τσιμιτες γιαυτο :P θα το ψαξω το θεμα αμα βρειτε κατι πιο φτηνο ριχτε μια ποστια :D

Δημοσ.

Όχι. Αυτές που σου έβαλα είναι οι φτηνότερες 6770 στην αγορά. Μην ψάχνεις άδικα, δεν θα βρεις. Αν κολλάς στο εικοσάρικο βάλε αγγελία όπου θα ζητάς μεταχειρισμένη. Μην πάρεις κατώτερη για 20 ευρώ.

Δημοσ.

ευχαριστω για ολα αλλα οπος λες δεν θα κολισω στο 20αρικο καλυτερα να την παρω καινουργια για 20 παραπανο ευχαριστω για ολα

Δημοσ.

Λοιπων εχω τα λευτα στο χερι μου 100 ευρα

Μια ανακεφαλεωση για να μην κανω κανα λαθος

ειχα την Nvidia GeForce 8800 gt PCIe x16 2.0

οθονη που εχω ειναι 1440χ900 PSU 430W Corsair

Οποτε η καλυτερη καρτα γραφικων που μπορω να παρω με το PSU και την οθονη που εχω

με τερμα τα γκαζια ειναι 6770? σωστα? 6770

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...