giwmag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σ ένα αισθηματικό θέμα που περνάω. Τον Αύγουστο είχα γνωρίσει ένα παιδί απο Θεσσαλονίκη (εγω μενω Αθήνα). Όλο αυτό το διάστημα κρατούσαμε επαφή πολύ συχνή που όσο πήγαινε γινόταν ακόμα πιο συχνή με αποτέλεσμα να δοκιμάσουμε τη σχέση εξ αποστάσεως. Αυτός είχε κατέβει Αθήνα μια φορά κι εγώ είχα ανέβει τρεις (έμενα σπίτι του για 10 περίπου ημέρες κά8ε φορά). Είχα δεχτεί να πηγαίνω εγώ πιο συχνά γιατί εγώ δε μένω μόνη μου ούτε έχω μεταφορικό μέσο κι επίσης δεν εργάζομαι αυτή τη περίοδο. Τελευταία φορά που ανέβηκα ήταν στις αρχές του μήνα κι οταν γύρισα ήταν όλα μια χαρά όπως πάντα. Εντελώς ξαφνικά την Κυριακή (είχα παρατηρήσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά του μόνο 2 μέρες πριν, δε τηλεφωνούσε συχνα π.χ. ενώ μιλούσαμε αρκετές φορές τη μέρα), μετά απο πίεση δική μου για το αν συμβαίνει κάτι μου αποκάλυψε πως νιώθει οτι δε ξέρει τι θέλει, δε ξέρει αν είναι ετοιμος να δεσμευτεί απο απόσταση γιατί ειναι κάτι που το έχει δοκιμάσει κι είναι δύσκολο ( η προηγούμενη σχέση του είχε τελειώσει 1-2 μήνες πριν με γνωρίσει, ήταν μακροχρόνια 6 χρονια και τα 3-4 απο απόσταση γιατί η κοπελα σπούδαζε αλλού). Μου ήρθε εντελώς ξαφνικό γιατί δε μου είχε δείξει σημάδια οτι είχε κουραστεί απο αυτή τη κατάσταση. Φάνηκε να φοβάται μήπως με χάσει εντελώς γιατί μου είπε να "το χαλαρώσουμε" κι οτι δεν είναι σίγουρος γ αυτά που λεει, οτι μπορεί να το μετανιώσει σε μια βδομάδα κι οτι δεν ήθελε να μου πει τι νιώθει γιατί φοβόταν πως θα τα διαλύσω όλα και θα τον ξεγράψω. Το παράξενο είναι όμως πως απο την Κυριακή εξαφανίστηκε. Λογικό να μη τον έχω πάρει κ εγώ τηλέφωνο αφού με πλήγωσε και συνεχίζει να με πληγώνει με την αδιαφορία του.. Πιστεύετε πως αν πάω πάνω να το συζητήσουμε (θα μείνω σε μια φίλη μου), εστω να το λήξουμε αλλά με πιο ομαλό τρόπο θα θεωρηθεί κίνηση απελπισίας? Θα τον πιέσω κι άλλο? Αισθάνομαι πως έχουμε αφήσει μια εκκρεμότητα που απ το τηλέφωνο δε μπορεί να κανονιστεί. Ζήσαμε λίγο μαζί αλλά έντονα, δε θέλω να πιστέψω πως απ τη μεριά του έχει τελειώσει οριστικά.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Σταμάτα οποιαδήποτε σχέση απο απόσταση. Κάνε αυτό το χατήρι στον εαυτό σου. Καλύτερα μόνη σου παρά να τραβάς τέτοιο λούκι. Το Σάββατο κλείνω 3 χρόνια με Θεσσαλονικιά. FML. Ακόμη κι αν περνάτε τόοοοσο καλά πια. Επίσης, εμένα μου δειχνει οτι δε θελει το παιδι να μπλέξει σε μια τέτοια ιστορία πανω κάτω κι ας περνάει καλά μαζί σου , και γι αυτό το κόβει όσο είναι νωρίς. Τυχερή είσαι. Θα μπορούσε να σου έχει διαλύσει την ψυχολογία.
giwmag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά αν ενδιαφερόταν για μένα όπως είπε θα μου τα διέλυε όλα εντελώς ξαφνικά? Χωρίς κάποια σημάδια? Πριν 10 μέρες ήμασταν μαζί και πριν 4 μέρες όλα ήταν μια χαρά.. Μάλιστα με έπαιρνε τηλέφωνα χωρίς να παίρνω κι εγώ τόσο συχνά..
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει ελπίδα Αθήνα - Θεσσαλονίκη; όχι
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 καθε ανθρωπος οταν χωριζει ειναι διαφορετικος. εχεις σκεφτει την πιθανοτητα το να διακοψει εντελως την επαφη να του ειναι απαραιτητο για να ξεκολλήσει; και επισης, αν δεν θελει να χωρισει για σενα αλλα για την αποσταση, είναι πολυ πιο δυσκολο. λογικο να μην μιλατε , τουλαχιστον στην αρχη.
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Σχέσεις απο αποσταση = ψυχοφθόρο (μέχρι αηδίας), τεράστια έξοδα (επικοινωνία και μεταφορές) και σίγουρη λήξη στο 90 (με ή χωρίς κέρατο) *εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα: Σχέσεις που προϋπήρχαν και για ενα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟ διάστημα τα μέλη πρέπει να ζουν μακρια. giwmag πάρε ένα μεγάλο μαρκαδόρο και τράβα ενα τεράστιο Χ χωρίς ενδοιασμούς. Βρες κάποιο/α αγόρι/α στη πόλη/περιοχή σου και ζήσε χωρίς να σε τρώνε τα τηλέφωνα και τα τρένα.
giwmag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Απλά 6 μήνες καθημερινής επικοινωνίας είναι δύσκολο να συνηθίσω να μην έχω πλεον το δικαίωμα να σηκώσω το ακουστικό και να του μιλήσω.. είμαι πολύ μελό το ξέρω, εδω χωρίζουν ζευγάρια παντρεμένα ή με μακροχρόνιες σχέσεις.. τι να μας πουν οι 6 μήνες, εντάξει όμως ρομπότ δεν είμαι να ξεγράψω απ τη μια μέρα στην άλλη κι επειδή λειτουργώ έτσι εγώ περιμενα το ίδιο κι απο εκείνον .. αλλά προφανώς όπως λες Pantelwolf ο κάθε άνθρωπος το βιώνει διαφορετικά..
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης επειδή κάτι μου λέει οτι είσαι αρκετά μικρή, καλύτερα να μην μπαίνεις καν στο λούκι να σκέφτεσαι έτσι. καλά λέει ο isay, μεγάλος μαρκαδόρος και Χ. Έχεις να δεις μπροστά σου ουουουου..
giwmag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 isay τα γνώριζα αυτά που μου λες πριν μπλέξω σε μια τέτοια κατάσταση αλλά έλα πες τα στην ριμάδα τη καρδιά! Σπάνια η λογική επικρατεί.. και δεν είναι οτι το κουράσαμε μέχρι αηδίας και είδαμε οτι δε τραβάει.. εγώ είχα τραβήξει το λούκι αν το δω έτσι.. εγώ ανέβηκα 3 φορές (αν κ αυτό με τα έξοδα πλεον δεν ισχύει 18 ευρώ πηγαιν ελα με τρένο και εκεί έμενα σπίτι του που σημαίνει φαγητό στο σπίτι και έξοδα διασκέδασης όπως στην Αθήνα) .. Τηλεφωνήματα και έξοδα μπορώ να κάνω τα ίδια και με ένα αγόρι απο Αθήνα και όσο για το κέρατο δε το συζητώ... ακόμα και σε μπουκάλι να τον έχεις τον άλλο.. έχετε δίκιο το ξέρω απλά αισθάνομαι οτι τελειωσε άδοξα, μπορουσαμε να το παλέψουμε κι άλλο (αυτός έχει τη δυνατότητα να πάρει προαγωγή και να κατέβει Αθήνα κι είχα συζητήσει το ενδεχόμενο να δουλέψω πάνω αφού κι εδώ άνεργη είμαι) Α.. και δεν είμαι τόσο μικρή 25 και μυαλό δεν έβαλα!! χαχα
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 μαλλον σε συνωνυμια πεσαμε... (ειδες ομως τι σου ειναι το ιντερνετς?) έχετε δίκιο το ξέρω απλά αισθάνομαι οτι τελειωσε άδοξα, μπορουσαμε να το παλέψουμε κι άλλο Οχι οχι οχι. καλύτερα να βρεις κατι που να πηγαινει μονο του χωρις κόπους και παρακάλια και θυσίες και ενοχές, γιατί θα σε ζορίσουν και θα χαλιέσαι χωρίς να χρειάζεται.
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 nope δεν υπαρχει. ενας φιλος μου ειχε μια διχρονη σχεση με μια κοπελα. αυτη μετα πηγε Θ για σπουδες.Eκεινον τον ετρωγε η αγωνια που ηταν μακρια της.Προσπαθουσε να την επισκεφτει οποτε μπορουσε. Τελικα μετα απο τρεις μηνες αφοτου ειχε παει η κοπελα του στην Θ,μαθαινει ο φιλος μου απο γνωστους που ειχε εκει,οτι πηδιοταν με καποιον που γνωρισε στην σχολη της. the end.
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 giwmag been there done that και μετά με μούτζωνα. Δεν τίθεται θέμα λογικής αλλά αποφασης. Το μανικι θα το φας, ειναι βέβαιο. Εσύ διαλέγεις αν θα το φας τώρα και θα ξεμπερδεύεις ή θα το τρώς συνέχεια μέχρι κάποια στιγμή στο μέλλον. Πριν εγραψα για σφύριγμα στο 90. Άντε να πάει στο 120. Άντε να πάει και πέναλντι. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Θες να δοκιμάσεις κάτι για να δεις πραγματικά αν σας παίρνει να κάνετε κάτι; Πες του οτι αποφάσισες να ανέβεις Σαλονίκη και να πιάσεις δουλειά εκει (οτιδήποτε, ακόμα και υπάλληλος Σουπερ μαρκετ). Κάτι μου λεει οτι θα αλλάξει μέχρι και νούμερο τηλεφώνου.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 έχετε δίκιο το ξέρω απλά αισθάνομαι οτι τελειωσε άδοξα έχοντας κατά νου πως δεν υπάρχει συνέχεια, και αφού μπορείς, πλεύρισέ τον να γίνει η τελευταία επεξηγηματική/συμφιλιωτική κουβέντα και το ένδοξο τελευταίο σεξ μετά χωρισμού. να προσέξεις της αυταπάτες όμως και να λήξεις
giwmag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα... φαντάζομαι το σκηνικό ναι. Εντάξει και λογικό θα ήταν γιατί θα έλεγε έμπλεξα με τρελή!! Βέβαια αυτό σημαίνει κιόλας οτι δεν αισθάνθηκε και ποτέ τίποτα ουσιαστικά.. Επομένως η συζήτηση απο κοντά άκυρη .. κατάλαβα..
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ορθά τα λόγια του σνουκα αν και καθήμενος ο ίδιος. Διαφωνώ λίγο ως προς το χρονικό σημείο, το επεξηγηματικό και το ενδοξο σεξ πρεπει να γινουν σε φάση που δεν "πονάει" κανέναν από τους 2 Μπδγ παιζει να μην υπάρχει καλύτερο πράγμα από το ένδοξο ξεκαθαρισμένο σεξ με πρωην.
Προτεινόμενες αναρτήσεις