Star_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Σωστα στα λενε τα παιδια!!!!! Βάλε ενα μεγαλο Χ με μαρκαδόρο και έλα να γνωρίσεις εμενα (αν εισαι ωραια) θα τον ξεχάσεις αμέσως και θα σε αγαπάω αιώνια!
giwmag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 έχοντας κατά νου πως δεν υπάρχει συνέχεια, και αφού μπορείς, πλεύρισέ τον να γίνει η τελευταία επεξηγηματική/συμφιλιωτική κουβέντα και το ένδοξο τελευταίο σεξ μετά χωρισμού. να προσέξεις της αυταπάτες όμως και να λήξεις Αποφασιστικά και ένδοξα χαχα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ορθά τα λόγια του σνουκα αν και καθήμενος ο ίδιος. Διαφωνώ λίγο ως προς το χρονικό σημείο, το επεξηγηματικό και το ενδοξο σεξ πρεπει να γινουν σε φάση που δεν "πονάει" κανέναν από τους 2 σωστά, θέλει ωρίμανση η ιδέα του χωρισμού Μπδγ παιζει να μην υπάρχει καλύτερο πράγμα από το ένδοξο ξεκαθαρισμένο σεξ με πρωην. ναι...όντως είναι πολύ έντονο πράμα...
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Σωστα στα λενε τα παιδια!!!!! Βάλε ενα μεγαλο Χ με μαρκαδόρο και έλα να γνωρίσεις εμενα (αν εισαι ωραια) θα τον ξεχάσεις αμέσως και θα σε αγαπάω αιώνια! ΟμορφΑΝΤΡΑ! Σε κόβω για φρεσκο κρεμμυδάκι!
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Σωστα στα λενε τα παιδια!!!!! Βάλε ενα μεγαλο Χ με μαρκαδόρο και έλα να γνωρίσεις εμενα (αν εισαι ωραια) θα τον ξεχάσεις αμέσως και θα σε αγαπάω αιώνια! πάνω σε αυτό και με την ευκαιρία του bump που μολις έγινε, giwmag σε καλούμε επίσημα να συνεισφέρεις στο απόλυτο θρέντ. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.insomnia.gr/topic/154149-τα-μέλη-του-insomnia-με-photo-τους/page__st__7210 να δεις για ποτε θα τον ξεχάσεις μολις δεις τα ομορφόπαιδα του Μπλα μπλα...
giwmag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ορθά τα λόγια του σνουκα αν και καθήμενος ο ίδιος. Διαφωνώ λίγο ως προς το χρονικό σημείο, το επεξηγηματικό και το ενδοξο σεξ πρεπει να γινουν σε φάση που δεν "πονάει" κανέναν από τους 2 Μπδγ παιζει να μην υπάρχει καλύτερο πράγμα από το ένδοξο ξεκαθαρισμένο σεξ με πρωην. Ναι αλλά υπάρχει κι η μεγάλη πιθανότητα αν εγώ σταματήσω να "πονάω" πχ σε 1 μήνα να ανέβω πάνω και να τον πιάσω καμια καβάλα σε άλλη.. εκεί θα είναι το ένδοξο λαμπόγυαλο το σπίτι !! πάνω σε αυτό και με την ευκαιρία του bump που μολις έγινε, giwmag σε καλούμε επίσημα να συνεισφέρεις στο απόλυτο θρέντ. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.insomnia.gr/topic/154149-τα-μέλη-του-insomnia-με-photo-τους/page__st__7210 να δεις για ποτε θα τον ξεχάσεις μολις δεις τα ομορφόπαιδα του Μπλα μπλα... χαχαχαχαχα... ε εντάξει ακόμα φρεσκοχωρισμένη γυναίκα.. θα μπω στο παιχνίδι σε λίγο καιρό !!
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλά υπάρχει κι η μεγάλη πιθανότητα αν εγώ σταματήσω να "πονάω" πχ σε 1 μήνα να ανέβω πάνω και να τον πιάσω καμια καβάλα σε άλλη.. εκεί θα είναι το ένδοξο λαμπόγυαλο το σπίτι !! ... Κατ αρχήν απο τη στιγμή που σου ξεκαθάρισε οτι τέλος, δε νομίζω να είναι μεμπτό το να τον βρεις καβάλα. Έπειτα θα ανέβεις με μια φιλη σου/σε συγγενεις σου/για σεμιναριο/για δουλειες και οχι για να τον βρεις. Απλα θα του τηλεφωνησεις και αν μπορει συναντιέστε.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 να δεις για ποτε θα τον ξεχάσεις μολις δεις τα ομορφόπαιδα του Μπλα μπλα... γελώ έξω δυνατά
Star_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 πάνω σε αυτό και με την ευκαιρία του bump που μολις έγινε, giwmag σε καλούμε επίσημα να συνεισφέρεις στο απόλυτο θρέντ. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.insomnia.gr/topic/154149-τα-μέλη-του-insomnia-με-photo-τους/page__st__7210 να δεις για ποτε θα τον ξεχάσεις μολις δεις τα ομορφόπαιδα του Μπλα μπλα... Φιλε μου ειμαι πολυ ομορφοπαιδο
pappous_soulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 γελώ έξω δυνατά κλείσε το γαμώ πάνω
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ειναι το πρωτο θρεντ στην ιστορια του ινσομνια που πρωτα λυσαμε σοβαρα ερωτικο θεμα και μετα το καφρισαμε. Επίσης σνουκα φωτο σου δεν έχουμε δει στο εν λογω θρεντ...
giwmag Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ... Κατ αρχήν απο τη στιγμή που σου ξεκαθάρισε οτι τέλος, δε νομίζω να είναι μεμπτό το να τον βρεις καβάλα. Έπειτα θα ανέβεις με μια φιλη σου/σε συγγενεις σου/για σεμιναριο/για δουλειες και οχι για να τον βρεις. Απλα θα του τηλεφωνησεις και αν μπορει συναντιέστε. Καλά ναι μεμπτό δεν είναι.. το είπα σε υπερβολή. Απλά μου χρύσωσε το χάπι δλδ όταν μου είπε να μη τον ξεγράψω, απλά δεν είπε το θέλω να χωρίσουμε στα μούτρα μου ε? χαχα τέλεια!! ειναι το πρωτο θρεντ στην ιστορια του ινσομνια που πρωτα λυσαμε σοβαρα ερωτικο θεμα και μετα το καφρισαμε. Ωωωω με τιμάτε ιδιαιτέρως λοιπόν!! Let the καφρίλα begin .. Ευχαριστώ anyway είχα ανάγκη να ακούσω αντρικές απόψεις !
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 εχω να σου γνωρισω ενα παλικαρι, αθηναιος, καμια σχεση με θεσσαλονικη, ομορφος , πλουσιο πυκνο μαλλι, και είναι και μοντερέητορ.
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε μου ειμαι πολυ ομορφοπαιδο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά ειδικά για σένα οχι μόνο φρέσκο κρεμμυδάκι αλλά και μπόλικο σκόρδο, μουρουνέλαιο και καμια 30 κόκκινες πιπεριές.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης σνουκα φωτο σου δεν έχουμε δει στο εν λογω θρεντ... πάλι καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις