Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστα στα λενε τα παιδια!!!!!

Βάλε ενα μεγαλο Χ με μαρκαδόρο και έλα να γνωρίσεις εμενα (αν εισαι ωραια)

θα τον ξεχάσεις αμέσως και θα σε αγαπάω αιώνια! :D

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

έχοντας κατά νου πως δεν υπάρχει συνέχεια, και αφού μπορείς, πλεύρισέ τον να γίνει η τελευταία επεξηγηματική/συμφιλιωτική κουβέντα και το ένδοξο τελευταίο σεξ μετά χωρισμού.

να προσέξεις της αυταπάτες όμως και να λήξεις

Αποφασιστικά και ένδοξα χαχα

Δημοσ.

ορθά τα λόγια του σνουκα αν και καθήμενος ο ίδιος.

Διαφωνώ λίγο ως προς το χρονικό σημείο, το επεξηγηματικό και το ενδοξο σεξ πρεπει να γινουν σε φάση που δεν "πονάει" κανέναν από τους 2

σωστά, θέλει ωρίμανση η ιδέα του χωρισμού

Μπδγ παιζει να μην υπάρχει καλύτερο πράγμα από το ένδοξο ξεκαθαρισμένο σεξ με πρωην.

ναι...όντως είναι πολύ έντονο πράμα...

Δημοσ.

ΟμορφΑΝΤΡΑ!

Σε κόβω για φρεσκο κρεμμυδάκι!

Δημοσ.

πάνω σε αυτό και με την ευκαιρία του bump που μολις έγινε, giwmag σε καλούμε επίσημα να συνεισφέρεις στο απόλυτο θρέντ. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.insomnia.gr/topic/154149-τα-μέλη-του-insomnia-με-photo-τους/page__st__7210

να δεις για ποτε θα τον ξεχάσεις μολις δεις τα ομορφόπαιδα του Μπλα μπλα...

Δημοσ.

ορθά τα λόγια του σνουκα αν και καθήμενος ο ίδιος.

Διαφωνώ λίγο ως προς το χρονικό σημείο, το επεξηγηματικό και το ενδοξο σεξ πρεπει να γινουν σε φάση που δεν "πονάει" κανέναν από τους 2

Μπδγ παιζει να μην υπάρχει καλύτερο πράγμα από το ένδοξο ξεκαθαρισμένο σεξ με πρωην.

Ναι αλλά υπάρχει κι η μεγάλη πιθανότητα αν εγώ σταματήσω να "πονάω" πχ σε 1 μήνα να ανέβω πάνω και να τον πιάσω καμια καβάλα σε άλλη.. εκεί θα είναι το ένδοξο λαμπόγυαλο το σπίτι !!

πάνω σε αυτό και με την ευκαιρία του bump που μολις έγινε, giwmag σε καλούμε επίσημα να συνεισφέρεις στο απόλυτο θρέντ. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.insomnia.gr/topic/154149-τα-μέλη-του-insomnia-με-photo-τους/page__st__7210

χαχαχαχαχα... ε εντάξει ακόμα φρεσκοχωρισμένη γυναίκα.. θα μπω στο παιχνίδι σε λίγο καιρό !!

Δημοσ.

Ναι αλλά υπάρχει κι η μεγάλη πιθανότητα αν εγώ σταματήσω να "πονάω" πχ σε 1 μήνα να ανέβω πάνω και να τον πιάσω καμια καβάλα σε άλλη.. εκεί θα είναι το ένδοξο λαμπόγυαλο το σπίτι !!

... Κατ αρχήν απο τη στιγμή που σου ξεκαθάρισε οτι τέλος, δε νομίζω να είναι μεμπτό το να τον βρεις καβάλα.

Έπειτα θα ανέβεις με μια φιλη σου/σε συγγενεις σου/για σεμιναριο/για δουλειες και οχι για να τον βρεις. Απλα θα του τηλεφωνησεις και αν μπορει συναντιέστε.

Δημοσ.

Φιλε μου ειμαι πολυ ομορφοπαιδο

:D

38546028853436784408310.th.jpg

Δημοσ.

ειναι το πρωτο θρεντ στην ιστορια του ινσομνια που πρωτα λυσαμε σοβαρα ερωτικο θεμα και μετα το καφρισαμε.

Επίσης σνουκα φωτο σου δεν έχουμε δει στο εν λογω θρεντ...

Δημοσ.

... Κατ αρχήν απο τη στιγμή που σου ξεκαθάρισε οτι τέλος, δε νομίζω να είναι μεμπτό το να τον βρεις καβάλα.

Έπειτα θα ανέβεις με μια φιλη σου/σε συγγενεις σου/για σεμιναριο/για δουλειες και οχι για να τον βρεις. Απλα θα του τηλεφωνησεις και αν μπορει συναντιέστε.

Καλά ναι μεμπτό δεν είναι.. το είπα σε υπερβολή. Απλά μου χρύσωσε το χάπι δλδ όταν μου είπε να μη τον ξεγράψω, απλά δεν είπε το θέλω να χωρίσουμε στα μούτρα μου ε? χαχα τέλεια!!

ειναι το πρωτο θρεντ στην ιστορια του ινσομνια που πρωτα λυσαμε σοβαρα ερωτικο θεμα και μετα το καφρισαμε.

Ωωωω με τιμάτε ιδιαιτέρως λοιπόν!! Let the καφρίλα begin .. Ευχαριστώ anyway είχα ανάγκη να ακούσω αντρικές απόψεις !

Δημοσ.

εχω να σου γνωρισω ενα παλικαρι, αθηναιος, καμια σχεση με θεσσαλονικη, ομορφος , πλουσιο πυκνο μαλλι, και είναι και μοντερέητορ.

Δημοσ.

Φιλε μου ειμαι πολυ ομορφοπαιδο

:D

38546028853436784408310.th.jpg

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλά ειδικά για σένα οχι μόνο φρέσκο κρεμμυδάκι αλλά και μπόλικο σκόρδο, μουρουνέλαιο και καμια 30 κόκκινες πιπεριές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...