Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει ελπίδα Αθήνα - Θεσσαλονίκη;

...γενικά, και Αθήνα-Νέα Υόρκη υπάρχει.

...μ' αυτά που γράφεις όμως που "έκανε" ο εν λόγω, δεν είναι θέμα ύπαρξης ελπίδας, είναι θέμα ύπαρξης νοήματος. Και νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπάρχει (...δε θα υπήρχε ούτε Κάτω Πετράλωνα-Άνω Πετράλωνα).

Να πεις δηλαδή ότι έκανες καμμιά πατάτα και στράβωσε ο άλλος, να το καταλάβω - λες να το δεις αλλιώς και να το γυρίσεις το πράγμα, να προσπαθήσεις να διορθώσεις κάτι. Εν προκειμένω όμως δεν έκανες κάτι στραβό. Οπότε το να μπεις στο τριπάκι να κερδίσεις κάτι που δεν έχασες εσύ αλλά χάθηκε μόνο του, εκτός του ότι είναι μαζοχιστικό, κατά πάσα πιθανότητα δε θα 'χει καν αποτέλεσμα.

Κι ας πούμε ότι η μπάλα είναι στα πόδια του, κι ότι αφού αυτός έκανε κίνηση απομάκρυνσης, αυτός οφείλει να γυρίσει πίσω το ποτάμι. Δεν το κόβω όμως, και το πιθανότερο -αν κι όχι σίγουρο (δεν τον ξέρουμε καν τον άνθρωπο, τί, τα πληκτρολόγιά μας θα μυρίσουμε; )- είναι για τους δικούς του λόγους να φοβήθηκε (...όπως "λέει"), να ξενέρωσε, ή να βρήκε κάτι άλλο. Γούστο του και καπέλο του λοιπόν, κι ας τον να βρει τον δρόμο του. Εσύ όμως, όσο κι αν θες "πίσω το αίμα σου" (...μια "εξήγηση" που λες/την ευκαιρία "να χωρίσετε σαν άνθρωποι"), μην κάνεις τη βλακεία και κολλήσεις σ' αυτό το "θέλω". Και να θυμάσαι επίσης, πως η "καρδιά" που είπες, θέλει δυο. Άμα ο άλλος είναι ό,τι να 'ναι ή κοπανατζής, τί χρωστάει η δική σου η καρδιά;

Το πιθανότερο είναι ότι αν τα πάρεις όπως στα λέμε, είναι να "κρυώσεις" και να τον αποστρέφεσαι, αν κι όταν θελήσει κάποια στιγμή "επανασύνδεση" και...σύσφιξη του "χαλαρώματος" (...που δνε το βλέπω, αλλά λέμε τώρα). Και πιθανώς αυτό να σε χαλάει (...όταν υπάρχει συναισθηματικό μπερδεγουέι, ό,τι κι αν είναι αυτό, δεν "παρατάμε" εύκολα), αλλά καλό θα ήταν απλά να το πάρεις απόφαση, ξεχνώντας τη βλακεία της δικαίωσης του "γιατί" : καλύτερα να μην ξέρεις. Πονάει λοιπόν, κόντρα στον εαυτό σου πάει, αλλά απλά ξέκοψε και ξέχνα το "δικαίωμα να του μιλάω". Κι ακούγεται και άχαρο, αλλά σε κάποιο διάστημα από τώρα, ούτε που θα καταλαβαίνεις πώς ένιωθες όπως νιώθεις σήμερα.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εεεεμμμμ αυτα τα τραβηγματα εχουν οι σχεσεις....

ΕΝω οταν εισαι εργενης δεν σε απασχολει τιποτα τετοιο...

αλλη μπαινει... αλλη βγαινει !!!! Εις υγείαν.

Βρε άκαρδεεε!! χαχα... για μαθε κ σε μένα να μη με νοιάζει τίποτα!

Δημοσ.

...γενικά, και Αθήνα-Νέα Υόρκη υπάρχει.

...μ' αυτά που γράφεις όμως που "έκανε" ο εν λόγω, δεν είναι θέμα ύπαρξης ελπίδας, είναι θέμα ύπαρξης νοήματος. Και νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπάρχει.

Να πεις δηλαδή ότι έκανες καμμιά πατάτα και στράβωσε ο άλλος, να το καταλάβω - λες να το δεις αλλιώς και να το γυρίσεις το πράγμα, να προσπαθήσεις να διορθώσεις κάτι. Εν προκειμένω όμως δεν έκανες κάτι στραβό. Οπότε το να μπεις στο τριπάκι να κερδίσει κάτι που δεν έχασες εσύ αλλά χάθηκε μόνο του, εκτός του ότι είναι μαζοχιστικό, κατά πάσα πιθανότητα δε θα 'χει καν αποτέλεσμα.

Κι ας πούμε ότι η μπάλα είναι στα πόδια του, κι ότι αφού αυτός έκανε κίνηση απομάκρυνσης, αυτός οφείλει να γυρίσει πίσω το ποτάμι. Δεν το κόβω όμως, και το πιθανότερο -αν κι όχι σίγουρο (δεν τον ξέρουμε καν τον άνθρωπο, τί, τα πληκτρολόγιά μας θα μυρίσουμε; )- είναι για τους δικούς του λόγους να φοβήθηκε (...όπως "λέει"), να ξενέρωσε, ή να βρήκε κάτι άλλο. Γούστο του και καπέλο του λοιπόν, κι ας τον να βρει τον δρόμο του. Εσύ όμως, όσο κι αν θες "πίσω το αίμα σου" (...μια "εξήγηση" που λες/την ευκαιρία "να χωρίσετε σαν άνθρωποι"), μην κάνεις τη βλακεία και κολλήσεις σ' αυτό το "θέλω". Και να θυμάσαι επίσης, πως η "καρδιά" που είπες, θέλει δυο. Άμα ο άλλος είναι ό,τι να 'ναι ή κοπανατζής, τί χρωστάει η δική σου η καρδιά;

Το πιθανότερο είναι ότι αν τα πάρεις όπως στα λέμε, είναι να "κρυώσεις" και να τον αποστρέφεσαι, αν κι όταν θελήσει κάποια στιγμή "επανασύνδεση" και...σύσφιξη του "χαλαρώματος" (...που δνε το βλέπω, αλλά λέμε τώρα). Και πιθανώς αυτό να σε χαλάει (...όταν υπάρχει συναισθηματικό μπερδεγουέι, ό,τι κι αν είναι αυτό, δεν "παρατάμε" εύκολα), αλλά καλό θα ήταν απλά να το πάρεις απόφαση, ξεχνώντας τη βλακεία της δικαίωσης του "γιατί" : καλύτερα να μην ξέρεις. Πονάει λοιπόν, κόντρα στον εαυτό σου πάει, αλλά απλά ξέκοψε και ξέχνα το "δικαίωμα να του μιλάω". Κι ακούγεται και άχαρο, αλλά σε κάποιο διάστημα από τώρα, ούτε που θα καταλαβαίνεις πώς ένιωθες όπως νιώθεις σήμερα.

Πες μου οτι εκατσες και εγραψες αυτο το σεντονι στις 5 το πρωι

για το γκομενο της αλληνης και απλα δεν το κανες κοπια απο αλλου. :/

Δημοσ.

ελα σε κοβω να γινεσαι μονιμη θαμωνας στο μπλαμπλα.

Σου κανανε καμια περιηγηση; ειδες οτι εχουμε το καλυτερο resource πληροφοριών σε ολόκληρο το ίντερνετ σε ηλιακούς θερμοσίφωνες;

Δημοσ.

Βρε άκαρδεεε!! χαχα... για μαθε κ σε μένα να μη με νοιάζει τίποτα!

Κοιτα και εγω 25 ειμαι και πραγματικά χέστηκα πλεον

παλια ημουν και εγω επιρρεπης... αλλα πλεον εχω παντα τον ελεγχο

και αυτο ειναι ωραιο!!!!!! Κανεις την αλλη να σε ερωτευτει πολυ ευκολοτερα

Εχω και εγω ενα κοριτσακι απο επαρχια - αλλη πολη.... και απλα μιλαμε που και που...

και περιμενω ευκαιρια να ξανακατεβει ή να ανεβω και εγω... ειχε κατεβει περυσι

και βρεθηκαμε!!!! Αλλα για σχεση ουτε λογος... μου το ειπε και η ιδια αλλωστε.

Δημοσ.

washcloud σ ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες μαζί μου 5 το πρωί όπως είπε και ο Star_Light.. είναι σκληρή η αλήθεια, πονάει αλλά τι να κάνουμε? πρέπει να το αποδεχτούμε..

Δημοσ.

Πες μου οτι εκατσες και εγραψες αυτο το σεντονι στις 5 το πρωι

για το γκομενο της αλληνης και απλα δεν το κανες κοπια απο αλλου. :/

Όρθιος έγραφα.

Δημοσ.

Κοιτα και εγω 25 ειμαι και πραγματικά χέστηκα πλεον

παλια ημουν και εγω επιρρεπης... αλλα πλεον εχω παντα τον ελεγχο

και αυτο ειναι ωραιο!!!!!! Κανεις την αλλη να σε ερωτευτει πολυ ευκολοτερα

Μπας και είσαι ο δικός μου?? Κάπως έτσι μάλλον την πάτησα κιεγώ .. πήρε τον έλεγχο αυτός.. ας του είχα πει εγώ πρωτη τέρμα.. ίσως σας έγραφε αυτός τώρα!

Δημοσ.

Μπας και είσαι ο δικός μου?? Κάπως έτσι μάλλον την πάτησα κιεγώ .. πήρε τον έλεγχο αυτός.. ας του είχα πει εγώ πρωτη τέρμα.. ίσως σας έγραφε αυτός τώρα!

Μα εγω δεν θα σου εκανα τετοια νουμερα !!! Απλα θα ειχα τον ελεγχο :D

Να ερχεται κιολας η αλλη να σε βλεπει??? λολ και να της πεις χωριζουμε????

καλα κρασια!!!! Παιδακι ειναι ο τυπος.... ανιδεικευτος ακομη!

Δημοσ.

χαχ! αυτό ήταν δηλαδή το θέμα; το εγωιστικό;

Όλα μαζί τα νιώθεις στην αρχή.. πίκρα, θυμό, εγωισμό μετά πάλι στα πατώματα.. μετά πάλι ξανανεβαίνεις.. έτσι παει ! είμαι κ σκορπιός εκδικητική ας μην έμπλεκε χαχα (πλακα κάνω..ή οχι? χα)

Δημοσ.

ας του είχα πει εγώ πρωτη τέρμα.. ίσως σας έγραφε αυτός τώρα!

μάλλον θα έμοιαζε με αυτό:

Γιατί η δική μου ΑΘηνά να μου το κάνει αυτό ;;;

Εδιτ: ΑΣΚΟΡΠΙΟΣΕ

Δημοσ.

χαχ! αυτό ήταν δηλαδή το θέμα; το εγωιστικό;

χαχαχαχα εσυ τι περιμενες να ειναι???

Αφου γυρισε και εγραψε "Δεν μπορω να χωνεψω οτι τελειωσαμε απο το τηλεφωνο!!!"

μπορει να μην ειναι 100% εγωιστικο - εκδικητικο αλλα ενα 50% ειναι και απο αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...