Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bass μην ψεύδεσαι! Όλοι αγοράζαμε τα συγκεκριμένα περιοδικά για τα άρθρα τους!!! Ματοδια, ποτέ δε θυμήθηκα ούτε ένα ανέκδοτο απο το playboy ή το νίτρο, θέλετε να σας περιγράψω τις ανατομικές λεπτομέρειες της πάμελας;;;

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bass μην ψεύδεσαι! Όλοι αγοράζαμε τα συγκεκριμένα περιοδικά για τα άρθρα τους!!! Ματοδια, ποτέ δε θυμήθηκα ούτε ένα ανέκδοτο απο το playboy ή το νίτρο, θέλετε να σας περιγράψω τις ανατομικές λεπτομέρειες της πάμελας;;;

Μπράβο μνημονικό, τόσα χρόνια κολλημένες οι σελίδες και ακόμα θυμάσαι λεπτομέρειες; Μωρέ μπράβο..;ρ

Δημοσ.

πιστευετε οτι νοιαζει το θεμα τον κωστοπουλο και καθε ομοιο του ?

νομιζετε οτι δεν θα χει φραγκα να ζησει?ακομη και αν δηλωνουν-κλαιγονται για το αντιθετο?

καποτε ισως να αλλαξετε γνωμη αν απετυχε ή πετυχε στο θεμα φραγκα...

ειναι ηγετης του gr lifestyle o τυπος?ποιος τον ορισε?πατε καλα?

22σελιδες για αυτον!?...το πιονι βγηκε απο την σκακιερα αλλα τα υπολοιπα παιζουν ακομη...

Δημοσ.

O,tι του φανει του Λωλοστεφανη. Λες και ο Αγγελακας ακουλουθουσε αυτον τον τροπο ζωης για χρονια και τωρα τον αποκυρηττει. Απο οτι ξερω ολοι σαν τον Αγγελακα ηταν κατα αυτου του συστηματος και γενικα το ελληνικο ροκ.

Χρησιμοποιοντας ομως το κακο συστημα, για να προωθησουν τη δουλεια τους. Δεν ειδα κανεναν απο αυτους που λες, να απαγορευσει να παιζονται τα τραγουδια του απο τα ραδιοφωνα τους. Μια χαρα του εκαναν διαφημιση οσο δεν υπηρχε αυτη η μεγαλη εξαπλωση του ιντερνετ.

Κανέναν πεσμένο δεν κλοτσάει ο Αγγελάκας.Απλά χρησιμοποίησε στο υστερόγραφο ο άλλος ατάκα από τραγούδι του και σου λέει ώπα κάτσε τα τραγούδια μου θα τα χρησιμοποιούν για ηρωικό επίλογο άτομα που σιχαίνομαι τελείως και είμαι αντίθετος όσο δεν γίνεται;Κάτσε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.Με λίγα λόγια είδε να διακωμωδείται τελείως ένας στοίχος από τραγούδι του και πήρε θέση.Να βλέπεις τον Κωστόπουλο να το παίζει και επανάσταση είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει.Συμφωνώ με τον Αγγελάκα μέχρι καιρέας και καλά έκανε και απάντησε.

Στο υστερογραφο του, μια χαρα δικη του ατακα χρησιμοποιησε, την οποια την πηρε ο Αγγελακας χρονια μετα, και την εβαλε πρωτο στιχο στο χαρτινο τσιρκο. Οποτε δεν αντεδρασε ο Αγγελακας γιατι του εκλεψαν την ατακα.

Mάλλον ήσουν μικρός όταν «σφαζόταν» ο Κωστόπουλος με την Κανέλλη και τον Νάσο Αθανασίου..

ΜΑκαρι αλλα οχι :rolleyes:. Αυτοι σφαζοταν γιατι υπηρχαν αντικρουομενα συμφεροντα, ολοι τους εκδοτες και μεγαλοδημοσιογραφοι.

Δημοσ.

απλο πιονι ηταν με βασιλλια αλλον...

Έβαλες 2 «λ» για να «φωτογραφίσεις» τον δυσλεκτικό τάπερμαν;

ΜΑκαρι αλλα οχι :rolleyes:. Αυτοι σφαζοταν γιατι υπηρχαν αντικρουομενα συμφεροντα, ολοι τους εκδοτες και μεγαλοδημοσιογραφοι.

Συγνώμη, αλλά όταν λες «Ολοι κριτικαρουν σημερα, και κριτικαρουν λαθος μερια. Τοτε ηταν που θα επρεπε να κριτικαρουν το lifestyle, και σημερα την κακη επιχειρηματικοτητα» τι εννοείς;

Ποιοί είναι οι «όλοι» και ποιά είναι η σωστή «μεριά»;

θυμήθηκαν άλλον ένα που σιχαινόταν το τότε life style.

Τον Καββαθά.

Δημοσ.

Χρησιμοποιοντας ομως το κακο συστημα, για να προωθησουν τη δουλεια τους. Δεν ειδα κανεναν απο αυτους που λες, να απαγορευσει να παιζονται τα τραγουδια του απο τα ραδιοφωνα τους. Μια χαρα του εκαναν διαφημιση οσο δεν υπηρχε αυτη η μεγαλη εξαπλωση του ιντερνετ.

Στο υστερογραφο του, μια χαρα δικη του ατακα χρησιμοποιησε, την οποια την πηρε ο Αγγελακας χρονια μετα, και την εβαλε πρωτο στιχο στο χαρτινο τσιρκο. Οποτε δεν αντεδρασε ο Αγγελακας γιατι του εκλεψαν την ατακα.

Α, θα λογοκριναν τα ραδιοφωνα του Κωστοπουλου γιατι δεν τον χωνευαν. Σιγα μην πηγαιναν εξω απο τα σπιτια τους να πετανε ντοματες. Τι λες παλι; Γιατι πρεπει να γραφω τα ιδια με χτες; Γενικα το ροκ στην Ελλλαδα ηταν κατα του λαιφσταιλ και ειχαν ακουσει και διαφορα, απλυτοι, μαλλιαδες και τετοια. Τελος παντων. Εχουμε πει, το να κραζεις ειναι το πιο ευκολο..

Δημοσ.

Α, θα λογοκριναν τα ραδιοφωνα του Κωστοπουλου γιατι δεν τον χωνευαν. Σιγα μην πηγαιναν εξω απο τα σπιτια τους να πετανε ντοματες. Τι λες παλι; Γιατι πρεπει να γραφω τα ιδια με χτες; Γενικα το ροκ στην Ελλλαδα ηταν κατα του λαιφσταιλ και ειχαν ακουσει και διαφορα, απλυτοι, μαλλιαδες και τετοια. Τελος παντων. Εχουμε πει, το να κραζεις ειναι το πιο ευκολο..

Ποιος μιλησε για λογοκρισια; Απλα πραγματα, ειμαι κατα αυτου του πραγματος, δεν επιτρεπω τα τραγουδια μου να παιζονται απο ραδιοφωνα που προωθουν αυτο το πραγμα, δικα μου ειναι οτι θελω τα κανω. Απλο.

Δημοσ.

Ποιος μιλησε για λογοκρισια; Απλα πραγματα, ειμαι κατα αυτου του πραγματος, δεν επιτρεπω τα τραγουδια μου να παιζονται απο ραδιοφωνα που προωθουν αυτο το πραγμα, δικα μου ειναι οτι θελω τα κανω. Απλο.

Λογοκρισια ειναι. Αφου τους υπαγορευεις τι να παιξουν. Τελος παντων υπηρχαν φωνες κατα του λαιφσταιλ και παλιοτερα . Και ειχε μιλησει πολυς κοσμος και απο τον ροκ κοσμο καιν γενικα οτι ηταν φουσκα αυτο που συνεβαινε..απλα τοτε θεωρουνταν γραφικοι, κακοι..

Δημοσ.

Οτι πεις.

Πχ ο Kραουνακης νομιζω ειχε πει προσφατα σε συνεντευξη του οτι στην περιοδο των ολυμπιακων αγωνων ειχε δωσει συνεντευξη λεγοντας οτι γινονται σπαταλες και θα μας ριξουν εξω και τοτε τον ελεγαν ανθελληνα για αυτο..τοτε οταν πηγαινες αντιθετα στο ρεμα ησουν ο κακος. Τωρα λετε , μα γιατι δεν μιλαγε κανεις. Μιλαγε κοσμος. Ποιος τους ακουγε;

Δημοσ.

Πχ ο Kραουνακης νομιζω ειχε πει προσφατα σε συνεντευξη του οτι στην περιοδο των ολυμπιακων αγωνων ειχε δωσει συνεντευξη λεγοντας οτι γινονται σπαταλες και θα μας ριξουν εξω και τοτε τον ελεγαν ανθελληνα για αυτο..τοτε οταν πηγαινες αντιθετα στο ρεμα ησουν ο κακος. Τωρα λετε , μα γιατι δεν μιλαγε κανεις. Μιλαγε κοσμος. Ποιος τους ακουγε;

Το οποιο εχει αμεση σχεση με το να απαγορευσω απο ενα σταθμο να παιζει τα τραγουδια ΜΟΥ, που εσυ ονομαζεις λογικρισια...

Οτι πεις.

Δημοσ.

Το οποιο εχει αμεση σχεση με το να απαγορευσω απο ενα σταθμο να παιζει τα τραγουδια ΜΟΥ, που εσυ ονομαζεις λογικρισια...

Οτι πεις.

Οχι, εχει σχεση με το οτι ακουγοταν και τοτε αντιθετες γνωμες απλα δεν τις θυμαται κανεις.. και τωρα αν πεις , εγω τα ελεγα , φαινεσαι εξυπνακιας και χαιρεκακος που χτυπας εναν πεσμενο κατω.. ουτε να πεις οτι τα ελεγα δεν δικαιουσαι..

το ο,τι ειναι λογοκρισια ειναι αυτονοητο.

Δημοσ.

Οχι, εχει σχεση με το οτι ακουγοταν και τοτε αντιθετες γνωμες απλα δεν τις θυμαται κανεις.. και τωρα αν πεις , εγω τα ελεγα , φαινεσαι εξυπνακιας και χαιρεκακος που χτυπας εναν πεσμενο κατω.. ουτε να πεις οτι τα ελεγα δεν δικαιουσαι..

αφου ειναι πεσμενος

πεσ του να μην γραφει επιστολες και να κατσει στα αυγα του...

φιλικα

Δημοσ.

αφου ειναι πεσμενος

πεσ του να μην γραφει επιστολες και να κατσει στα αυγα του...

φιλικα

Α καλα δεν συνενοουμαστε. Ειρωνικα το ειπα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...