washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 To συμπέρασμά μου είναι ότι στην προσπάθεια να απενοχοποιήσεις τον εν λόγω και το συνάφι του από ό,τι του αναλογεί όσον αφορά την αποχαϊβανοποίηση/αποκτηνοποίηση της κοινωνίας και δη των πιτσιρικάδων για 2 περίπου δεκαετίες και να τα φορτώσεις από το κράτος και τους πολίτες μέχρι τα μουσικά συγκροτήματα, γίνεσαι ο πατέρας της λογικής : της γαμάς τη μάνα.
pournaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 To συμπέρασμά μου είναι ότι στην προσπάθεια να απενοχοποιήσεις τον εν λόγω και το συνάφι του από ό,τι του αναλογεί όσον αφορά την αποχαϊβανοποίηση/αποκτηνοποίηση της κοινωνίας και δη των πιτσιρικάδων για 2 περίπου δεκαετίες και να τα φορτώσεις από το κράτος και τους πολίτες μέχρι τα μουσικά συγκροτήματα, γίνεσαι ο πατέρας της λογικής : της γαμάς τη μάνα. Ενω η λογικη "βιομηχανια μπισκοτων κλεινει μετα απο 25 χρονια... ναι ρε να κλεισει, 25 χρονια ηταν μπισκοτα αυτα που μας ταϊζε...", ειναι σωστη ετσι; 25 σελιδες, το θεμα μας ειναι για το οτι εκλεισε μια επιχειρηση, με εσοδα, εξοδα, δανεια, χρεη, υπαλληλους και οτι αλλο σκατα εχει μια επιχειρηση στην πορεια της, κι εμεις το μονο που λεμε, εκτος της απλης κλασσικης αναφορα που εγινε απο 2-3 για τους υπαλληλους, το μονο λοιπον που λεμε ειναι για το αν πεθανε η οχι το λαιφσταιλ. Οσον αφορα την απενεχοποιηση, νομιζω οτι κρατησα μια πολυ ουδετερη σταση σε σχεση με το λαιφσταιλ, οποτε καπου λανθανεις για το οτι τα φορτωνω αλλου. Αυτο που φορτωσα αλλου, ειναι τα οικονομικα της επιχειρησης, οπου οπως σε ολες, δεν υπηρξε ουτε ενας ελεγχος. Δε βλεπω πουθενα να γαμαω τη μανα της λογικης.
conqueror06 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να που πάλι ερχόμαστε το ίδιο ζήτημα, τον παραλογισμό 2004-2007 με τους κατά φαντασίαν ...stars-celebrities-VIP μισθωτούς των 1.000 ευρώ και των πολλών δανείων κάθε είδους οι οποίοι με την βρωμερή συμπεριφορά τους και την επιθετικότητά τους υποσκέλισαν άτομα 100 φορές πιο αξιόλογα και ποιοτικά. Εδώ δεν έχω παρά να συμφωνήσω στο ότι κύριοι υπαίτιοι αυτού του παραλογισμού είναι το συγκεκριμένο μέρος τους πληθυσμού (η γνωστή και μη εξαιρετέα "φυλή"). Όμως το φυτίλι για την εκδήλωση αυτού του παραλογισμού το άναψε ξεκάθαρα ο εν λόγω εκδότης. Προσωπικά δεν χάρηκα για τη συγκεκριμένη πτώχευση, δεν είμαι από τα εκδικητικά άτομα, όπως είναι οι "οπαδοί" του, παρόλο που στοίχισε και σε εμένα και σε γνωστούς μου (που δεν μασούσαν από τέτοια και πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα) αυτό το συνοθίλευμα υπολειμάτων της κοινωνίας που δημιουργήθηκε. Θα χαιρόμουν αφάνταστα όμως αν εξαλειφόταν μία και καλή αυτός ο παραλογισμός, κάτι που όμως δεν συμβαίνει με μια πτώχευση, μην τρελαθούμε τελείως. Έχει ριζώσει πολύ καλά στον εγκέφαλο. Και μιλάμε για έναν παραλογισμό που έχει οδηγήσει άτομα εκτός του συστήματος ακόμα και στην αυτοκτονία δια μέσου της απαξίωσης και των ψυχολογικών εκβιασμών από τους... μισθωτούς/ες δανειούχους/ες "celebrities".
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πουρνάρα, το κωστοπούλινγκ, το μαστοράκινγκ, το μενεγάκινγκ και τόσα άλλα είναι καρκινώματα. Αν δε θες να πεις ένα "αααχ επιτέλους" που τελειώνουνε, μην ανακατεύεις τον Αγγελάκα, τις Τρύπες και άλλους τους σχετικούς με τον Παπαδόπουλο και τα μπισκότα του, α-λα Πάγκαλος mode "μαζί τα γαμήσαμε". Το να έχουν ευθύνη που δεν αλλάξανε τον κόσμο οι ψαγμένοι, οι κουλτουριάρηδες, οι εναλλακτικοί, οι επαναστατικοί και οι όσοι τεσπα "έχουν κάτι πιο ουσιστικό να πουν σ' αυτόν τον παλιόκοσμο", είναι ένα πράγμα - όπως ένα πράγμα είναι το να μην ξεσηκώνονται κι όλας όποτε τους χρησιμοποιούν οι μηντιαφεντάδες. Άλλο όμως πράγμα είναι η ευθύνη του ν' αποκοιμίζεις τον κόσμο - όπως κι άλλο πράγμα είναι να εκμεταλλεύεσαι τους πάντες και τα πάντα κάνοντάς το. Μη συνεχίζεις λοιπόν ν' ανακατεύεις εκτός επ' τη λογική και τα στομάχια μας, πόσο μάλλον που οι "βολεμένοι" όπως λες όπως πριν βολευτούν σκατοπαξίμαδο έκαναν την τέχνη τους, και σκατοπαξίμαδο και θα την ξανακάνουν όταν δεν θα υπάρχουν κλίκια και νίτρα να τους..."στηρίζουν". Μην το κάνεις λοιπόν το θέμα καρναβάλι, όπως πάντα λέγανε οι όποιοι "βολεμένοι". Μην μπερδεύεις την βούρτσα με την κούρσα και τις Τρύπες με τις κουμπότρυπες.
pournaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πουρνάρα, το κωστοπούλινγκ, το μαστοράκινγκ, το μενεγάκινγκ και τόσα άλλα είναι καρκινώματα. Μου ηταν και μου ειναι παγερα αδιαφορα. Παρολα αυτα ομως, δυστυχως η ευτυχως, αυτη ειναι η τηλεοραση και αυτος ειναι ο εντυπος τυπος σε ολο τον κοσμο. Που σημαινει οτι για να ευημερει αυτος ο κλαδος υπαρχει κοσμος που τον πληρωνει. Θες ειναι ηλιθιοι; Ειναι. Οσο ηλιθιοι ειναι και αυτοι που καποτε διαβαζαν τις ερωτικες ιστοριες απο τα Ρομαντζα, η που πληρωναν τη σουπερ κατερινα για μια γιγαντοαφισα, η μαζευονταν στον απογευματινο καφε να σχολιασουν με ποια σταρλετ της εποχης τα ειχε εκεινη τη χρονια ο Βοσκοπουλος. Ο κοσμος δεν αλλαξε, αυτα ζητουσε αυτα πηρε. Αν δε θες να πεις ένα "αααχ επιτέλους" που τελειώνουνε, μην ανακατεύεις τον Αγγελάκα, τις Τρύπες και άλλους τους σχετικούς με τον Παπαδόπουλο και τα μπισκότα του, α-λα Πάγκαλος mode "μαζί τα γαμήσαμε". Ανακατεψα εγω τον Αγγελακα; Μονος του ανακατευτηκε, και εχω καθε δικαιωμα να σχολιασω, και αυτα που ειπε, και το χρονο που τα ειπε, και τα παντα. Υπερανω δεν ειναι κανενας. Το να έχουν ευθύνη που δεν αλλάξανε τον κόσμο οι ψαγμένοι, οι κουλτουριάρηδες, οι εναλλακτικοί, οι επαναστατικοί και οι όσοι τεσπα "έχουν κάτι πιο ουσιστικό να πουν σ' αυτόν τον παλιόκοσμο", είναι ένα πράγμα - όπως ένα πράγμα είναι το να μην ξεσηκώνονται κι όλας όποτε τους χρησιμοποιούν οι μηντιαφεντάδες. Μια ευθυνη οπως που την περνας απλα με το "ειναι ενα πραγμα". Ουτε υστεριες, ουτε καταλογισμους ευθυνων, ουτε κριτικη, ουτε τιποτε. Διοτι ως ψαγμενοι, ειναι στο απυροβλητο. Άλλο όμως πράγμα είναι η ευθύνη του ν' αποκοιμίζεις τον κόσμο - όπως κι άλλο πράγμα είναι να εκμεταλλεύεσαι τους πάντες και τα πάντα κάνοντάς το. Μη συνεχίζεις λοιπόν ν' ανακατεύεις εκτός επ' τη λογική και τα στομάχια μας, πόσο μάλλον που οι "βολεμένοι" όπως λες όπως πριν βολευτούν σκατοπαξίμαδο έκαναν την τέχνη τους, και σκατοπαξίμαδο και θα την ξανακάνουν όταν δεν θα υπάρχουν κλίκια και νίτρα να τους..."στηρίζουν". Δεν εχουν αναγκη πλεον ουτε τα κλικια ουτε κανεναν, εχουν ιντερνετ και γιουτιουμπ. Μια χαρα τους στηριζει το ιδιο μεσο που το search μπορει να βγαλει στην ιδια σελιδα τον Αγγελακα με τη Σαρρη. Μην το κάνεις λοιπόν το θέμα καρναβάλι, όπως πάντα λέγανε οι όποιοι "βολεμένοι". Μην μπερδεύεις την βούρτσα με την κούρσα και τις Τρύπες με τις κουμπότρυπες. Καρναβαλι ειναι το θεμα απο μονο του. Η σοβαροτητα εχει παψει ηδη απο τη στιγμη που κανουμε σαν υστερικοι, πιστευοντας οτι ενα δυο περιοδικα μας εφτασαν στο χαλι που ειμαστε.
insomniaK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να απαντήσει άμεσα με κόκκινο χρώμα ανάμεσα στα μπλε-μαύρα ο Washcloud.
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δικαίωμα να σχολιάσεις έχεις, όπως και να σχολιαστείς και να ξανασχολιάσεις και πάει λέγοντας. Τώρα άμα θες να συνεχίσεις να τα κάνεις όλα έναν αχταρμά, όπως τεχνιέντως αποφεύγεις ν' αναγνωρίσεις ότι κάνεις είναι άλλο ζήτημα, και υποχρέωση δική μου να το επισημάνω. Επίσης δεν έχει καμμία σχέση η Σούπα Κατερίνα με το ρδέλλο που επικράτησε από το 90 και μετά, ούτε ποιοτικά, ούτε ποσοστικά. Δε χρειάζεται να αναλύω, όλοι το καταλαβαίνουν. Το ότι "έτσι είναι παντού στον κόσμο" είναι δικιολογία (όπως είναι κάτι που δεν ειπώθηκε, αν και είθισται σε παρόμοιες φάσεις, "αν δεν ήταν αυτός θα ήταν άλλος": αν ήταν άλλος, θα τ' άκουγε άλλος). Τον δε Αγγελάκα και τον κάθε ανάλογό του, όχι μόνο τον ανακάτεψες που ανακατεύτηκε, αλλά εξομοίωσες το ανακάτεμά του με το κωστοπουλοανακάτεμα συμπεραίνοντας "να μη μιλάνε οι βολεμένοι που δεν μιλούσαν όταν ο Παπαδό έβγαζε σκατά μπισκότα". Το μήνυμα; Σκατά είναι όλοι - αφήστε τους να κάνει ο καθ' ένας τη "δουλειά" του. Ωραίο μήνυμα. Ανάλογο του τρόπου τσουβαλιάσματος. Πού είπες "σκατά τα έκανε η Κωστοφάρα - αλλά μη μιλάμε ΜΟΝΟ γι' αυτούς και δεν το πρόσεξα; Αντίθετα έγραψες ένα "δε μ' ενδιαφέρει". Απυρόβλητο : ποιό απυρόβλητο, μωρέ; Λίγα έχουν ακουστεί και γραφτεί για τους "ψαγμένους"; Είτε δικαίως, είτε αδίκως. Είτε από βαλτούς, είτε κι από άβγαλτους. Στο απυρόβλητο κανείς δεν έχει μείνει παγκοσμίως. Καλοθελητές άλλωστε πάντα υπάρχουν. Όσο για το πώς το βλέπω εγώ, η λογική μου είναι ακόμη αγνώστου πατρός για να μπορώ να διαχωρίσω την καλλιτεχνική/πνευματική προσφορά κάποιου από την "ευθύνη του να πάρει ένα αυτόματο και να μπει στη Βουλή". Το ωραίο μάλιστα είναι που τα λες με αφορμή τον Αγγελάκα, που να πεις ότι δεν έχει αφήσει συναυλία για συναυλία επιδοτούμενη σαν πχ τον δεμασχέζεις. Επίσης κι εμένα με χάλαγε όταν συνειδητοποίησα κάποτε ότι "το ροκ" είχε γίνει πια ευρείας κατανάλωσης, αλλά τουλάχιστον έφτανε σε περισσότερα αυτιά και κεφάλια, ασχέτως αν αυτά δεν είχαν και πολλά πράγματα μέσα τους : δεν μπορεί, με το ταρακούνημα όλο και κάτι θα έμενε μέσα τους. Κι όταν όλοι οι δίοδοι ήταν καβατζωμένοι από τη γνωστή φάρα, από μαλακία έως ανωμαλία θα ήταν να βγαίνει ο πάσα εις και να θάβει τους πάντες και τα πάντα όλη την ώρα : σύντομα θα τον έτρωγε η μαρμάγκα και το μόνο μέλλον που θα είχε θα ήταν να γίνει λαντζέρης και αυτό αν. Κοροϊδευόμαστε; Καλύτερα έτσι, να περνάει και κανένα μήνυμα. Όσο για το αν όντως βολεύτηκε ο Αγγελάκας (κοίτα σουξέ ο Γιαννάκης...), δεν ξέρω να έχει γίνει και Γκίλμουρ. Καλό και βολικό το να θάβουμε τον άλλο (και τις ιδέες του βασικά, χέστηκα για τον ίδιο) με γενικά αντεπιχειρήματα του τύπου "ναι μεν αλλά", αλλά να κοιτάμε και λίγο τον διαχωρισμό πραγμάτων που οφείλει να γίνεται για να μη μας απονέμεται το χρυσό τσουβάλι. (...αντιστοίχως, τί σκατά προσέφερε ο Κωστό στην κενωνία, εκτός από τα γνωστά...; ) Τέλος, όχι φίλε, δεν ήταν "ένα-δυο περιοδικά". Και ραδιόφωνα ήταν, και τηλεορασοεκπομπές ήταν, και γενικώς ο τύπος ήταν είναι και θα είναι από τους αρχιερείς -όπως ειπώθηκε- της σκουπιδολαγνείας : βιτρίνα, βυζόκωλα, φιλελευθεροπίπες και η αποθέωση του "αφήστε τους εγωσιμούς και κοιτάξτε λίγο την πάρτη σας γιατί τίποτε δεν αλλάζει και είναι μικρή η πουτάνα" και του "φάτε και γαμήστε ό,τι κινείται κι ό,τι προλάβετε". Ένας ολάκερος κόσμος που μπήκε στη ζωή μας και μας την άλλαξε σημαντικά. Για την δε διαφήμιση, τί να πω; Το μυαλό μας έχει πυροβοληθεί απ' όλες τις μπάντες με όλες τις εντάσεις και τους τρόπους για δεκαετίες. Εσένα δε σε νοιάζει. "Μια δουλειά είναι κι αυτή". "Σε όλο τον κόσμο γίνεται". Ε ναι ρε φίλε, ακριβώς αυτή είναι η ζημιά. Κι όσο το βλέπεις ως "δουλειά", μας παίρνει και μας σηκώνει. Όσο το αποδέχεσαι επειδή όλοι το κάνουν, όχι μόνο δε βοηθάς ενάντια σ' αυτό, αλλά συμβάλλεις στη διαιώνισή του κι όλας. Στα 15 άτομα που μπορεί να επηρρεάσεις. Στους ηλίθιους που είπες, που βοηθάς να παραμείνουν ηλίθιοι. Αστείο είναι δε να γράφεις -συνεχώς- με τρόπο που να λέει ξεκάθαρα περί υστεριών, λες κι εγώ ή οποιοδήποτε άλλος υποστήριξε ότι αν δεν υπήρχε Κωστοτέτοιος σήμερα θα είμαστε όλοι σκασμένοι από μόρφωση και δε θα βρισκόμασταν στο χάλι που βρισκόμαστε. Το θέμα ήταν για τον συγκεκριμένο, και συγκεκριμένοι υπάρχουν διάφοροι, που ο καθ' ένας κάνει τη "δουλειά" του με τον τρόπο που ο καθ' ένας την κάνει και αυτή έχει τις ανάλογες επιπτώσεις. Το γνωστό "Σύστημα" είναι σαν τα "δόντια της Βασιλειάδου" που της "έβγαζε ένα-ένα" ο Μακρής. Κι ο Πετράκης ένα από τα πιο γερά του. Κυνόδοντας. *Ινσόμιακ, σόρι ρε. Δε μου βγήκε.
Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Όσο το αποδέχεσαι επειδή όλοι το κάνουν, όχι μόνο δε βοηθάς ενάντια σ' αυτό, αλλά συμβάλλεις στη διαιώνισή του κι όλας. Δεν ξέρω αν είμαι βαλτός ή άβγαλτος, μιας κι απ' ό,τι φαίνεται δε χωράνε άλλες ομάδες στη λίγκα, αλλά έχει αρχίσει να αγκυλώνει ο σταυρός με κάτι τέτοια που λες.
pournaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχει νοημα να σου απαντησω, δεν προκειται με την καμμια να συμφωνησουμε εστω και στο ελαχιστο.
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ...σκοπός δεν είναι (εδώ έστω) ν' αλλάξει η "γνώμη" κανενός και να "συμφωνήσει" (ή όχι) ο ένας με τον άλλον. Όχι δικός μου σκοπός τουλάχιστον. Οπότε......
ex3Lmei Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 τουλαχιστον συνεννοηθήκατε οτι διαφωνείτε! Και αυτό ειναι μερος της συμφωνιας!
Praetorianos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δε χρειάζεται να αναλύω, όλοι το καταλαβαίνουν. Το ότι "έτσι είναι παντού στον κόσμο" είναι δικιολογία (όπως είναι κάτι που δεν ειπώθηκε, αν και είθισται σε παρόμοιες φάσεις, "αν δεν ήταν αυτός θα ήταν άλλος": αν ήταν άλλος, θα τ' άκουγε άλλος). Το θέμα του "παγκοσμίως" έτσι γίνεται και "πάντα" έτσι γίνεται και "αν δεν ήταν αυτός θα ήταν κάποιος άλλος" είναι να καταλάβεις ότι υποκουλτούρα πάντα υπήρχε και θα υπάρχει. Δεν μπορείς να την εξαλείψεις. Κι εφόσον "λες κι εγώ ή οποιοδήποτε άλλος υποστήριξε ότι αν δεν υπήρχε Κωστοτέτοιος σήμερα θα είμαστε όλοι σκασμένοι από μόρφωση και δε θα βρισκόμασταν στο χάλι που βρισκόμαστε." δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη να μουρμουράμε σα γριές κότες για τη βλαχονεοελληνικη τυροκουλτούρα που τα κατέστρεψε όλα. Εντωμεταξύ πιάσε τα threads με τη σειρά να δούμε τελικά τι μας έχει καταστρέψει ε? Στο ένα thread είναι το Facebook, στο άλλο είναι ο Κωστόπουλος και τα περιοδικά του, στο άλλο είναι τα μπουζούκια, στο άλλο είναι τα σκυλάδικα, στο άλλο είναι η κουτοπονηριά, στο άλλο είναι οι αγροτικές επιδοτήσεις, στο άλλο είναι το DNA, στο άλλο ότι το ροκ έγινε mainstream, στο άλλο το εκπαιδευτικό σύστημα, στο άλλο είναι ο φραπές. Να ξέρω κι εγώ τι φταίει, θα με πιάσουν στο καφενείο αδιάβαστο.
ex3Lmei Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Η σωστη κριτική σκέψη και οι πατερες που θέλαν και τα παιδια τους/μας να βολευτουν για μια ψήφο και όχι για το καλό της οικονομιας... και το ευκολο χρήμα επίσης! Μεγαλο μεριδιο βεβαια φταινε οι βουλευτες και κυβερνώντες τόσα χρονια! Ενταξει τωρα...; Κατατοπιστηκαμε;
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ...σκοπός δεν είναι (εδώ έστω) ν' αλλάξει η "γνώμη" κανενός και να "συμφωνήσει" (ή όχι) ο ένας με τον άλλον. Όχι δικός μου σκοπός τουλάχιστον. Οπότε...... Ναι, δεν καταλαβες. Αληθεια δεν υποστηριζει πουθενα τον Κωστοπουλο, απλα θεωρει οτι και ο αλλος ειναι σκατα επειδη δεν βγηκε να δηλωσει τα ιδια πριν 20 χρονια. Και αν βγηκε να τα δηλωσει , επρεποε να μην δεχεται να παιζουν τα τραγουδια του στα ραδιοφωνα του ανθρωπου. Οχι, δεν εχει λογικη..γενικα ειναι της γνωστης λογικης ολοι ειναι σκατα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα