Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεταξα τα κλειδια στο γραφειο και πως εγινε και βρηκαν κατω δεξια γωνια

με αποτελεσμα μια μικρη γρατσουνια που φαινεται..

καμια πατεντα να την αφαιρεσω ?

ειδα διαφορα με οδοντοπαστες βαζελινες και γυαλοχαρτα αλλα δεν εχω δοκιμασει κατι ακομα..

καμια αναλογη εμπειρια κανεις ?

Δημοσ.

Πάρε τροχό και πέτρα για γυάλισμα :P και τρόχισε το!

Και εγώ έχω γραντζουνιές πολλές αλλά εμένα έχει μεβράνη και κάποια στιγμή θα το αλλάξω!

Δημοσ.

Η γρατζουνια δεν γινετε να φυγει, υπαρχει τροπος ομως να μην φαινετε καθολου.

Βαζελινη. Εχει την ιδοτητα να γεμιζει την χαρακια και ειναι αορατη. Το εχω δοκιμασει.

Δημοσ.

Ισχύει. Βαζελίνη με μπατονέτα προσεκτικά να γεμίσει η γρατζουνιά και δεν την σκουπίζεις, ακουμπάς ένα χαρτί απαλά επάνω για να πάρει την περισσευούμενη γύρω από τη γρατζουνιά.

Αν τύχει να την καθαρίσεις με νερό/καθαριστικό σπρεϋ θέλει ξανά πέρασμα με βαζελίνη.

Δημοσ.

τελικα δοκιμασα 1000αρι γυαλοχαρτο με νερο και μετα μια στιλβωτικη αλοιφη τυπου displex και εγινε και γυαλιστερη !

θα παω απο βδομαδα να παρω ενα μπουκαλι και θα την κανω ολη glossy :P

Δημοσ.

Πολύ ήταν το 1000αρι!

Αν είχα δει νωρίτερα το θρεντ σου θα σου είχα πει να χρησιμοποιούσες μόνο την meguiars plastx. Ειναι/ήταν βαθιά; Αν ήταν επιφανειακή θα σουν οκ μόνο με αυτό. Αν ήταν πιο βαθιά...εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα λιγότερο από 2000-2500 γυαλοχαρτο.

Δημοσ.

η οθονη τελικα αχρηστευτηκε..δοκιμασα με τριβειο και ενω γενικα εκανε ομοιομορφη δουλεια, σε καποια σημεια που κολλησε την εφαγε πολυ και πειραξε το πανελ με αποτελεσμα καποιες περιοχες να γινουν εντονο ασπρο :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...