john654321 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ολα αρχισαν πριν δυο μερες , η μητρικη δεν εβρισκε τον σκληρο δισκο μετα απο μερικα resstart και βγαζοντας τα καλωδια και ξαναβαζοντας τα ανοιξε κανονικα` !!!! Σημερα τον ειχα αφησει 6-7 ωρες ανοιχτο να κατεβαζει ενα παιχνιδι χωρις να το πηραζω και μολις πηγα να κουνισω το ποντικι κολαγε υπερβολικα πολυ λες και ειχε μελι το βελακι και Αρχισε ενας ηχος "κλικ-κλικ" μεσα απο τον σκληρο δισκο ετσι ξαφνικα!!΄ Θερμοκρασια στους 25 βαθμους!! Εχω κανει περιπου 10 φορματ και το εχω απο δεκεμβριο του 2007 Επισης σε random καταστασεις πχ πεζοντας ενα παιχνιδι , η βλεποντας ενα video στο youtube Παγωνε η εικονα , ο ηχος και δεν λειτουργουσε τιποτα οση ωρα και να το αφηνα ετσι!!(οχι τωρα εδω και παρα πολυ καιρο) Διαβαζοντας κιαλα topic καταλαβα πως ειναι ετοιμος για πεταμα ο σκληρος και να παρω κανεναν back up τα αρχεια μουυ!!! Ποναει η ψυχη μου να τον ακουω να κανει ετσι Για πειτε μου και σεις τι να κανω?? Ευχαριστω εκ των προτερων
TheELF Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τρέξε το hard disk sentinel και δώσε μας εικόνα,μπορεί να είναι από τον σκληρό μπορεί να είναι και εντελώς τυχαία κολλήματα από τα windows π.χ.
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης πιθανό είναι αν αλλάξεις καλώδιο σήματος και τον συνδέσεις με άλλο βύσμα από το τροφοδοτικό, να πάψουν κλικλικ και κολλήματα. Ξεκίνα όμως με αυτό που έιπε ο Ελφ.
Boltaz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ο δισκος ide ή sata ? Αφου κανεις backup τα αρχεια σου , ανοιξε το κουτι και βγαλε τον σκληρο εξω απο το κουτι (μην αποσυνδεσεις τα καλωδια) , μπες στα windows και κουνα προσεκτικα τα καλωδια/βυσματα (του σκληρου) να δεις αν αλλαζεις ο ηχος του σκληρου / αν κολαει το pc ...
john654321 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Χωρις να πειιραξω τιποτα ουτε να κανω restart τον υπολογιστη σταματισε ο περιεργος ηχος Να μια φοτογραφια απο το προγραμμα ο δισκος ειναι sata 2 Ο δισκος ide ή sata ? Αφου κανεις backup τα αρχεια σου , ανοιξε το κουτι και βγαλε τον σκληρο εξω απο το κουτι (μην αποσυνδεσεις τα καλωδια) , μπες στα windows και κουνα προσεκτικα τα καλωδια/βυσματα (του σκληρου) να δεις αν αλλαζεις ο ηχος του σκληρου / αν κολαει το pc ... τον σκληρο τον εχω εξω απο το κουτι εδω και 5-6 μερες
TheELF Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Βλέπεις και εσύ ότι τον δίσκο τον βγάζει άριστο,το θέμα είναι ότι χάνει την επικοινωνία,αυτό μπορεί να οφείλεται σε πάρα πολλά πράγματα από κάποιο όχι και τόσο καλό καλώδιο μέχρι και το overclocking,ξεκίνα με έλεγχο καλωδίων.
john654321 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Βλέπεις και εσύ ότι τον δίσκο τον βγάζει άριστο,το θέμα είναι ότι χάνει την επικοινωνία,αυτό μπορεί να οφείλεται σε πάρα πολλά πράγματα από κάποιο όχι και τόσο καλό καλώδιο μέχρι και το overclocking,ξεκίνα με έλεγχο καλωδίων. Ελεγχο στα καλωδια του τροφοδοτικου προς τον σκληρο η παντου ? Επειδη το παλιο μου τροφοδοτικο καηκε και ειχα παρει πριν 6 μηνες ενα αλλο φτηνιαρικο με δωδεκα ευρω
TheELF Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεί να φταίει και αυτό,και να μην μπορεί να δίνει σταθερά αρκετή ισχύ για να δουλέψουν όλα σωστά,επένδυσε σε ένα καλό. Καλώδια όλα όσα είναι πάνω στον δίσκο. 1
john654321 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεί να φταίει και αυτό,και να μην μπορεί να δίνει σταθερά αρκετή ισχύ για να δουλέψουν όλα σωστά,επένδυσε σε ένα καλό. Καλώδια όλα όσα είναι πάνω στον δίσκο. Μου ηρθε μια σκεψη για το τι φτεει και παγωνει ο υπολογιστης..... Πριν απο 2 χρονια ειχα αλλαξει μια καρτα γραφικων και εβαλα μια πιο δυνατη απο nvidia geforce 7500 εβαλα μια nvidia 9500 μηπως η καινουρια καρτα κανει ποιο πολυ καταναλωση ρευματος και χρειαζεται ποιο μεγαλο τροφοδοτικο ??? Tροφοδοτικο μαρκας force 400 watt Επεξεργαστης Intel core 2 duo 2.13Ghz 2Gb ram 250 gb σκληρο Νvidia 9500 1 gb γραφικων Μητρικη asrock 775Dual-VSTA ενα ανεμηστηρακι και μια καρτα wifi ειναι συνδεεμενα απανω στον υπολογιστη τιποτα αλλο Tα καλωδια δεν τα κοιταξα ακομη
Thanos1972 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ενταξει δεν καιει και πολυ ο υπολογιστης σου.το τροφοδοτικο δεν ειναι ποιοτικο αλλα εαν δουλευει οκ και δινει σωστες τασεις,δεν πρεπει να εχεις προβλημα.
tonia6970 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αφού ο δίσκος είναι 100% σε υγεία και απόδοση τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα θορύβου δεν ευθύνεται ο δίσκος αλλά κάτι άλλο π.χ. τροφοδοτικό ?
Kostas.karras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αφού ο δίσκος είναι 100% σε υγεία και απόδοση τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα θορύβου δεν ευθύνεται ο δίσκος αλλά κάτι άλλο π.χ. τροφοδοτικό ? Καλα, δεν ισχυει αυτο, ξερω δισκους αψογους λειτουργικα αλλα μονιμος θορυβος να επικρατει ,ειδικα στις εγγραφες. Για πειτε μου και σεις τι να κανω?? Φιλε μου ο δισκος σου ειναι ΟΚ! Για αρχη πολυ σωστα αλλαξε τροφοδοτικο..Αν δεν θες να δωσεις πολλα παρε το συγκεκριμενο που ειναι οτι πιο καλο και ποιοτικο απο τα φθηνα.. https://www.skroutz.gr/s/8757155/Deepcool-DE380.html Αλλαξε και ενα sata καλωδιο απο την μητρικη στο δισκο (κοιτα να εχει clips το καλωδιο) Τα παγωματα και τα κολληματα τσεκαρε για κανενα malware/virus/hijacks ακολουθοντας πιστά αυτο https://malwaretips.com/blogs/remove-browser-redirect-virus/#rkill ή τιποτα ανημερωτα windows ή προγραμματα με αυτο http://download.cnet.com/Driver-Booster/3001-18513_4-75992725.html ( License Code: 6BCA2-00A17-7B3E8-453B4 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα