koyn3l Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αγορασα πριν 3 μερες ενα laptop dell και εσπασα καταλαθως σημερα την οθονη...Ξερετε μηπως το καλυπτει η εγγυηση της dell ?γιατι ξερω πως εχει αψογο service.. και αν οχι τι μου προτεινετε να κανω? ευχαριστω.
ss13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αγορασα πριν 3 μερες ενα laptop dell και εσπασα καταλαθως σημερα την οθονη...Ξερετε μηπως το καλυπτει η εγγυηση της dell ?γιατι ξερω πως εχει αψογο service.. και αν οχι τι μου προτεινετε να κανω? ευχαριστω. Μπα δε νομίζω να καλύπτεσαι σε αυτή την περίπτωση , άλλο άψογο service άλλο το έσπασα και φτιάξε το , πρέπει να το λύσεις να βρεις το serial number που είναι πίσω από την οθόνη , δες εδώ http://www.laptopscreen.com/English/article/Steps+for+locating+the+right+screen/ μετά ebay και αγοράζεις καινούργια , τι μοντέλο είναι το dell !!
aer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δες τι εγγύηση έχεις. πχ η toshiba δίνει 2 έτη εγγύηση και τον 1ο χρόνο ότι και αν συμβεί από σπάσιμο ή πέσιμο ή μπήκε στο πλυντήριο κατά λαθος μέχρι και κλοπή, παλαιότερα το είχα δει και σε καποια μοντέλα σε αλλες μαρκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα