thinkuniversal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 πριν απο λιγο ενεργοποιησα κατα λάθος το συναγερμο του διαμερισματος μου. Δεν μπορεσα να τον απενεγοποιησω οποτε και έκλεισε μονος του μετα απο αρκετή ώρα..... Μπορεί καποιος να με συμβουλέψει στην απενεργοποιησή του? Δινω τον κωδικό που έδωσα πριν την ενεργοποιηση του αλλα δεν ανταποκρινεται. Η βασικη μου έγνοια αυτη τη στιγμή είναι ότι το πρωι που θα ανοιξω την πορτα για να φυγω θα χτυπησει πάλι και δεν θα ξέρω πως να τον σταματήσω. Η ένδειξη "armed" αναβοσβήνει. απ'οτι ειδα αυτο σημαίνει ότι ο συναγερμός ενεργοποιηθηκε. Σημαίνει όμως ότι το σύστημα εξακολουθεί και είναι οπλισμένο? Δηλαδή το πρωί θα ξαναχτυπήσει αν δεν κάνω κάτι? Μπορεί καποιος να με συμβουλέψει? ευχαριστώ.
Alxnks Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 εισαι σιγουρα ο νομιμος κατοχος; πως και δεν ξερεις το πως λειτουργει;
Alxnks Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ποιος είναι ο κωδικός? οχι μισες δουλειες...ζητα και διευθυνση, οροφο, τα κλειδια της εξωπορτας και της κυριας εισοδου κτλ
zeniath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Lol πάρε τηλέφωνο την εταιρία που είσαι (απορώ που δε σε πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν αν όλα είναι ΟΚ ή κάποιος μπήκε μέσα) και ρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα