Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να κανω μια αναβαθμιση στο PC μου αλλα επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι ελεγα να το καθυστερησω οσο μπορω.Επειδη ομως θελω να παιζω παιχνιδια και η καρτα που εχω πλεων δεν τραβαει ελεγα να ξεκινησω απο εκει.Εχω λοιπον βρει την παρακατω καρτα αλλα δεν ξερω τι αποτελεσματα θα πετυχω με το συστημα της υπογραφης μου..Αξιζει να το ξεκινησω πρωτα με τη καρτα και αργοτερα τα υπολοιπα(mobo-cpu-ram) ή πρεπει να τα αλλαξω ολα μαζι για να δω αποτελεσματα ?

Ολο το project που ειχα στο νουμου.

Δημοσ.

Καλή κάρτα η 560ti αλλά θα φας αρκετό μπουκάλι από τον επεξεργάστή όμως αν μελλοντικά κάνεις αναβάθμιση πάρτην, δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνεις σταδιακά την αναβάθμιση.

Το project σου είναι μια χαρά όμως καλύτερα να προτιμήσεις τον 2500κ.

Επίσης τι τροφοδοτικό και ποια οθόνη έχεις ;

Δημοσ.

Η οθονη που εχω ειναι μια απλη LG με VGA και αναλυση 1920Χ1080.Το ποιο πιθανο ειναι να μπει και αυτη στο ραφι αργοτερα,Οσο για το τροφοδοτικο δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο του αλλα το εχω αλλαξει προσφατα γιατι το παλιοτερο φροντησε η ΔΕΗ να το περιποιηθει..

Δημοσ.

+1 στο project σου. Αν θέλεις να κάνεις overclocking προτίμησε τον K. Kατά τα άλλα αν μπορείς παρτα όλα μαζί, εκεί θα δεις την πραγματική διαφορά. Αν θες να ρίξει κάπως το κόστος δες και την 6870 (στα 150 ευρώ). Η 560ti είναι μεν καλύτερη αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιολογεί τα 60 ευρώ παραπάνω. Δες και σχετικά reviews. Κατά τα άλλα από μόνο του το γεγονός ότι άλλαξες προσφατα το τροφοδοτικό δεν είναι αρκετό για να διαπιστώσει κανείς αν κάνει.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να βαλεις αμεσα 16gb RAM..!! και με τα 8 εισαι υπερανετος! ΑΝ χρειαστει καποια στιγμη, τα βαζεις!

μην σε απασχολουν κομματια που μπορεις να τα προσθεσεις και μετα!

πολυ καλη η συνθεση!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!:mrgreen:

Εχω ενα θεματακι..Πριν απο λιγο εκει που επαιζα ενα παιχνιδι ξαφνικα σβηνει η οθονη στα καλα καθουμενα..Κλεινω το pc το ξανανοιγω και ακομα δεν ειχα εικονα.Παρ'ολα αυτα ομως bootare κανονικα στα windows(το ακουσα απο τα ηχεια).Τι μπορει να εγινε?

EDIT:Επανηλθε.Μαλλον ανεβασε θερμοκρασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...