marnick13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα συνφορουμιτες! Αγορασα προσφατα την Sparkle 9800gtx η οποια εχει 2 υποδοχες dvi και μια αλλη HDTV.Χρησιμοποιω 2 οθονες.Μια 20αρα lg για βασικη και μια τηλεοραση που τη συνδεω μεσω dvi σε vga με converter για ταινιες και games. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν την συνδεω με την 32αρα μου βγαζει μια μαυρη μπαρα πλατους 5-6 εκατοστων στην αριστερη πλευρα σε ολες τις αναλυσεις και ουσιαστικα δεν εχω fullscreen.Ακομα και μετακινηση της εικονας που εκανα παλι παει προς τα αριστερα η εικονα αλλα παλι "κοβει"Οι drivers ειναι οι τελευταιοι που κυκλοφορουν. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα και με την προηγουμενη μου καρτα (ATI 4350) αλλα το ειχα διορθωσει με τη μετακινηση της εικονας. Εχετε καποια προταση για το τι μπορω να κανω εγω λαθος;Ή ακομα καλυτερα αν υπαρχει καποια λυση;Εχω windows 7 32bit-Professional Ευχαριστω.
overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 η 32αρα σε τι αναλυση παιζει? πως συνδεεται με την καρτα?
marnick13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) η 32αρα σε τι αναλυση παιζει? πως συνδεεται με την καρτα? 1920*1080 και η μικρη(21ιντσων) σε 1680*1050. Τη συνδεω με dvi σε vga converter.Δλδ η 32αρα εχει vga απο πισω.(Ειχει και hdmi αλλα δεν τις χρησιμοποιω) Update: Εβαλα αναλυση 1920*1080 αλλα στα 63hz και παιζει κανονικα,χωρις μαυρες μπαρες.Υπαρχει κανενας κινδυνος ή κανενα προβλημα που μπορει να δημιουργησει η λειτοργια στα 63hz; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2012 από marnick13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα