Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Μια μικρη βοηθεια θελω.Ειμαι καλεσμενος σε ενα γαμο και δεν ξερω τι δωρο να κανω.Το ζευγαρι ειναι φιλικο και θα προτιμουσα να μην δωσω λεφτα σε φακελακι.Το βρισκω λιγο απροσωπο.Επισης θα ηθελα να αποφυγω δωρα του στυλ τοστιερες,καφετεριες,ψηφιακες κορνιζες κλπ...που σιγουρα θε σκεφτουν πολλοι.Οποτε αν καποιος εχει καποια καλη ιδεα, ευπροσδεκτη.

Το budget ειναι γυρω στα 80 ευρω.

Ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Μια μικρη βοηθεια θελω.Ειμαι καλεσμενος σε ενα γαμο και δεν ξερω τι δωρο να κανω.Το ζευγαρι ειναι φιλικο και θα προτιμουσα να μην δωσω λεφτα σε φακελακι.Το βρισκω λιγο απροσωπο.Επισης θα ηθελα να αποφυγω δωρα του στυλ τοστιερες,καφετεριες,ψηφιακες κορνιζες κλπ...που σιγουρα θε σκεφτουν πολλοι.Οποτε αν καποιος εχει καποια καλη ιδεα, ευπροσδεκτη.

Το budget ειναι γυρω στα 80 ευρω.

Ευχαριστω για το χρονο σας

Ειδικα αμα ειναι φιλοι, καλυτερα φακελακι, με τις εποχες που διανυουμε, θα το εκτιμησουν πολυ καλυτερα. Για δωρο, οτι και να σου πουμε, δεν ειναι γενεθλια, ειναι κατι που να το χρειαζονται οι ιδιοι, καλυτερα πιασε το γαμπρο και ρωτα τον απ' ευθειας.

Δημοσ.

Ειδικα αμα ειναι φιλοι, καλυτερα φακελακι, με τις εποχες που διανυουμε, θα το εκτιμησουν πολυ καλυτερα. Για δωρο, οτι και να σου πουμε, δεν ειναι γενεθλια, ειναι κατι που να το χρειαζονται οι ιδιοι, καλυτερα πιασε το γαμπρο και ρωτα τον απ' ευθειας.

what he said ^

Δημοσ.

To φιλικο πηγαινε κυριως στο οτι δεν ειναι αναγκη να ειναι ιδιαιτερα επισημο το δωρο.Για παραδειγμα δεν θα κανεις παρομοιο δωρο στο αφεντικο σου απ'οτι σε φιλο η σε καποιον που γνωριζεις καλυτερα.Η αληθεια ειναι οτι οντως τα λεφτα ειναι πιο χρησιμα,απλα επειδη εχω ενα κολλημα-θελω να παρω κατι που θα το θυμουνται-το αφηνω σαν τελευταια επιλογη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου στις εποχές που ζούμε θα σου πω το ίδιο με το άλλο παλικάρι. Μετρητό!

80 ευρω σε ένα ωραίο φακελάκι ή και χωρις φακελάκι, κατευθείαν στο γαμπρό και τέλος...

Απο κει και πέρα?

Υπάρχουν αρκετά έξυπνα δωράκια που μπορεις να κάνεις σε ένα ζευγάρι και θα τα ευχαριστηθούν.

Μπορει να σου φαίνονται πολυ τυπικά το να πάρεις ένα πολυμιξερ (κοστος γύρω στα 40 ευρω), μία γάστρα σε σχήμα κολοκύθα (κόστος 50 ευρω), έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (κόστος 80 ευρω), έναν βραστήρα, μια καφετιέρα κτλ κτλ, αλλά να είσαι σίγουρος πως όλα τα παραπάνω είναι must σε ένα σπίτι. Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χρήσιμα μου φάνηκαν τα παραπάνω στο δικό μου γάμο. Σκέψου μόνο πως δεν είχα βραστήρα μέχρι πριν μια εβδομάδα γιατί σκεφτόμουν να δώσω το 20αρικο για να πάρω μια τέτοια "πολυτέλεια" αφού έχω το γκαζάκι. Οταν ήρθε ένας φίλος σπίτι και μου έφερε έναν των 20 ευρω με τη φάτσα του τύπου "σορρυ ρε μάγκα αλλά ειμαι άνεργος και δε με έπαιρνε για κάτι καλύτερο" κάναμε με τη γυναίκα μου σα μικρά παιδιά. Εξαλλοι πανυγιρισμοί και τέτοια.

Δε ξέρω τι οικονομική επιφάνεια έχει το ζευγάρι που παντρέυεται αν όμως ειναι όπως μεγάλο ποσοστό, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα ακόμα και το μιξεράκι για τον φραπέ με τη μπαταρία.

Ξέχνα τις τυπικούρες. Ζούμε σε άλλες εποχές πλέον που όλα ειναι ανεκτίμητα. Ειδικά αν έρχονται με μεγάλο χαμογελο.

Υ.Γ- Απέφυγε μονο να πάρεις πράγματα για "ομορφια". Διακοσμητικά κεράκια, δισκους, χαζομαρίτσες τέτοιου ειδους. Είναι ΑΧΡΗΣΤΑ. Ο κόσμος έχει ανάγκη από κάτι χρησιμο πλέον, κάτι που το χρησιμοποιεί καθημερινά στο νοικοκυριό του ή στη ψυχαγωγια του.

Ελπίζω να σε καλύπτω :-)

Επεξ/σία από kkostas77
Δημοσ.

Μετρητά να τα κάνουν ότι θέλουν.

Κάποτε γέμιζαν καφετιέρες και σίδερα. Σήμερα γεμίζουν και από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Δημοσ.

Σού'χω μια ιδέα. Τσέκαρε κανα δώρο από τα Octopus.

Π.χ. σε γάμο φιλικού ζευγαριού τους πήρα αυτό το ρολόι τοίχου και ξετρελάθηκαν γιατί πάει και με ό,τι χρώμα κι αν έχουν στους τοίχους:

https://www.octopus.gr/el/products/details/1579/3/clocks/wall-clock-metal-fork-spoon-colored-big

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια στα προσκλητήρια βάζουν αριθμό λογαριασμού τραπέζης ή λίστα γάμου.Στην αρχή ξίνισα που το είδα αλλά αν το σκεφτείς λίγο είναι το καλύτερο και βολικότερο για όλους

Δημοσ.

μετρητό, ή κατάθεση σε λογαριασμό αν έχουν.

Το καλύτερο όλων.

Ουτε αχρηστα πορτατιφ Χ15, ούτε 30 καφετιέριες, ούτε μιξερ κτλ κτλ κτλ.

Προσωπικά έχω δώσει χρήματα σε όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...