Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα ακόμα από τα προβλήματα της Ελλάδας...

Οι περισσότεροι λένε από εμπειρίες άλλων και όχι από δικές τους.

E, ναι πρεπει να βαλουμε τον ιδιο τον θειο του ανθρωπου να ερθει να μας τα γραψει. Ενω η αποψη καποιων που βαρανε 24ωρα εδω μεσα και εχουν αποψη συνηθως την χειριστη για ολα και τους παντες, γιατι ως γνωστον οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεει μετραει πολυ. Αποκτηστε κριτηρια επιτελους..το αν καποιοι εκτος απο κριτηρια καταλαβουν οτι η πραγματικη ζωη δεν ειναι ενα κουμπιουτερ και να θαβουν ολη την ημερα τους παντες απο εκει ειναι σαφως δικο τους ζητημα. Δεν θα υποχρεωσουμε κανεναν να ζησει φυσιολογικα με το ζορι..

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E, ναι πρεπει να βαλουμε τον ιδιο τον θειο του ανθρωπου να ερθει να μας τα γραψει. Ενω η αποψη καποιων που βαρανε 24ωρα εδω μεσα και εχουν αποψη συνηθως την χειριστη για ολα και τους παντες, γιατι ως γνωστον οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεει μετραει πολυ. Αποκτηστε κριτηρια επιτελους..το αν καποιοι εκτος απο κριτηρια καταλαβουν οτι η πραγματικη ζωη δεν ειναι ενα κουμπιουτερ και να θαβουν ολη την ημερα τους παντες απο εκει ειναι σαφως δικο τους ζητημα. Δεν θα υποχρεωσουμε κανεναν να ζησει φυσιολογικα με το ζορι..

Α, μονο ενας δηλαδη εχει θειο ετσι; Οι αλλοι που μπορει να βαρανε 24ωρα εδω μεσα, δεν εχουν θειους, η υπαρχει κανενας νομος που λεει οτι αυτοι που βαρανε 24ωρα απαγορευεται να εχουν θειους αγροτες... Το απολυτο ακυρο.

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα ακόμα από τα προβλήματα της Ελλάδας...

Οι περισσότεροι λένε από εμπειρίες άλλων και όχι από δικές τους.

Σου λέω αγόρι μου έχω 2 άτομα στην οικογένεια που είναι αγρότες, τι δεν καταλαβαίνεις?

Δημοσ.

Α, μονο ενας δηλαδη εχει θειο ετσι; Οι αλλοι που μπορει να βαρανε 24ωρα εδω μεσα, δεν εχουν θειους, η υπαρχει κανενας νομος που λεει οτι αυτοι που βαρανε 24ωρα απαγορευεται να εχουν θειους αγροτες... Το απολυτο ακυρο.

Δεν ειπαν καν αυτο, θεψανε και τσουβαλιασανε τους οπαντες ως συνηθως . Ολοι ειναι αχρηστοι για καποοιους εδω μεσα που περιεργως βαρανε 24ωρα εδω μεσα.. και θειο αγροτη αν εχουν αποκλειεται να τον βλεπουν..ειπαμε οποιος ειναι εξω απο τον χορο λεει πολλα τραγουδια. Αυτο.

Δημοσ.

Δεν ειπαν καν αυτο, θεψανε και τσουβαλιασανε τους οπαντες ως συνηθως . Ολοι ειναι αχρηστοι για καποοιους εδω μεσα που περιεργως βαρανε 24ωρα εδω μεσα.. και θειο αγροτη αν εχουν αποκλειεται να τον βλεπουν..

Δε βλεπω κατι τετοιο, για δειξε που ακριβως καποιος εβγαλε τους αλλους αχρηστους.

Δημοσ.

Δε βλεπω κατι τετοιο, για δειξε που ακριβως καποιος εβγαλε τους αλλους αχρηστους.

Γιατι γινεται και τιποτα αλλο; και σταματα επιτελους για μια φορα να τρολαρεις. Ειπα την αποψη μου. Αυτο ειναι. Δεν θα γεμισουμε τριαντα σελιδες με το τι ειπωθηκε που για να αυξανονται οι απαντησεις και τα κλικ στο θεμα. Δεν ειναι δουλεια μου αυτο..

Δημοσ.

Γιατι γινεται και τιποτα αλλο; και σταματα επιτελους για μια φορα να τρολαρεις. Ειπα την αποψη μου. Αυτο ειναι. Δεν θα γεμισουμε τριαντα σελιδες με το τι ειπωθηκε που για να αυξανονται οι απαντησεις και τα κλικ στο θεμα. Δεν ειναι δουλεια μου αυτο..

Για κοψε λιγο το υφακι, και χαλαρωσε. Οταν λες την αποψη σου, να προσεχεις στο πως αναφερεσαι στα αλλα ατομα με τα οποια συνομιλεις. Το να πεταγεσαι και να λες οτι ο καθενας εδω μεσα βαραει 24ωρα και και δεν ξερει τι του γινεται, και τσουβαλιαζει, και μετα να πετας ενα απλο "εγω απλα την αποψη μου ειπα", δεν ειναι απλα η αποψη σου, ετσι; Μπορουμε ολοι αν ειναι ετσι να αρχισουμε να τα χωνουμε ο ενας στον αλλον και μετα να λεμε απλα "η αποψη μας ηταν".

Α, και σταματα να βαζεις τη λεξη τρολλ, καθε φορα που θελεις να την πεις σε καποιον. Ουτε εμαθες, ουτε θα μαθεις ποτε τι σημαινει.

Δημοσ.

Για κοψε λιγο το υφακι, και χαλαρωσε. Οταν λες την αποψη σου, να προσεχεις στο πως αναφερεσαι στα αλλα ατομα με τα οποια συνομιλεις. Το να πεταγεσαι και να λες οτι ο καθενας εδω μεσα βαραει 24ωρα και και δεν ξερει τι του γινεται, και τσουβαλιαζει, και μετα να πετας ενα απλο "εγω απλα την αποψη μου ειπα", δεν ειναι απλα η αποψη σου, ετσι; Μπορουμε ολοι αν ειναι ετσι να αρχισουμε να τα χωνουμε ο ενας στον αλλον και μετα να λεμε απλα "η αποψη μας ηταν".

Α, και σταματα να βαζεις τη λεξη τρολλ, καθε φορα που θελεις να την πεις σε καποιον. Ουτε εμαθες, ουτε θα μαθεις ποτε τι σημαινει.

Δεν εχω κανενα υφακι, σου ειπα κατι ξεκαθαρα. Βασικα πιο ξεκαθαρα δεν γινεται. Αν δεν θες να το καταλανεις..τρολ εινι ενα ατομο που αποπροσονατολιζει την συζητηση επιτηδες για να στρεψει την προσοχη στον εαυτο του , να εκνευρισει κτλ. Πχ καποιος που θελει να του γραψω τωρα ποιος ειπε τι; αλλαχοντας το θεμα..

Δημοσ.

χμ...

σωστά, και η τσέπη κάποιων αποτελείται από έναν σωρό κρίκους. Βαραίνουν την αλυσίδα..

Ναι σωστα καταλαβες..ποιον εννουσα

Δημοσ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος, πρόκειται για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας (www.otoposmou.gr), η οποία βλέποντας τους παραγωγούς της Δράμας να διαθέτουν 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου στους περαστικούς, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για την πολύ χαμηλή τιμή, στην οποία αγοράζουν το προϊόν τους οι έμποροι, σκέφτηκε να κάνει κάτι ανάλογο.

... κι εγώ που απορούσα γιατί γέμισε ξαφνικά ο τόπος με γύφτους και Πακιστανούς να πουλάνε τη πατάτα με το τσουβάλι...

Δημοσ.

σωστά, και η τσέπη κάποιων αποτελείται από έναν σωρό κρίκους. Βαραίνουν την αλυσίδα..

Δεν είπε κανείς το αντίθετο ρε παοκσάκι να πούμε.

Αλλά από τον παραγωγό νταν στον καταναλωτή δεν έχει κρίκο.

Δε μπορεί να λειτουργήσει έτσι το σύστημα χωρίς κανένα μεσάζοντα.

Μετά θα γκρινιάζουμε για το γκέτο των πατατοπαραγωγών και φεουδάρχες που κρατάνε ψηλά τη τιμή της πατάτας.

Δημοσ.

δε θα καταρρεύσει όλο το εμπόριο και ο κλάδος των υπηρεσιών ρε apd αν λειτουργήσουν και μερικοί συνεταιρισμοί...

μ' αυτήν την λογική δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί θα διαταράξουμε την ισορροπία...

Δημοσ.

εγω απο γνωστο χονδρεμπορα ξερω οτι το να φερνουν πατατες και μερικα ακομη απο εξωτερικο ειναι πολυ φτηνοτερα ακομη και με τα μεταφορικα!τον ρωταγα τοτε γιατι βρε μλκ δεν πας σε εναν ελληνα που τις πεταει και πας εξω?που να τον βρω,αντε τωρα να κανω δρομολογια εγω για να τον βρω και να κανω και την παραδοση κτλ....

ταυτοχρονα ελαχιστοι που δεν εφαγαν τα λεφτα σε πορνες,μπουζουκια,αυτοκ.,τζογο,σπιτια τωρα κανουν χρυσες δουλειες με υδροπονικη καλλιεργεια και εξαγωγες

αυτα για τους αγροτες του φορουμ.που δεν προκειτε ποτε να παρακολουθησουν σεμιναρια ή να ενημερωθουν για νεες τεχνικες κτλ...

----------------

να επισημανω οτι στα groupbuys π.χ. αυτα απο soby.gr δηλ.groupon ktl οι μεσαζοντες δουλευουν οπως ΘΑ επρεπε.

Δημοσ.

εγω απο γνωστο χονδρεμπορα ξερω οτι το να φερνουν πατατες και μερικα ακομη απο εξωτερικο ειναι πολυ φτηνοτερα ακομη και με τα μεταφορικα!τον ρωταγα τοτε γιατι βρε μλκ δεν πας σε εναν ελληνα που τις πεταει και πας εξω?που να τον βρω,αντε τωρα να κανω δρομολογια εγω για να τον βρω και να κανω και την παραδοση κτλ....

ταυτοχρονα ελαχιστοι που δεν εφαγαν τα λεφτα σε πορνες,μπουζουκια,αυτοκ.,τζογο,σπιτια τωρα κανουν χρυσες δουλειες με υδροπονικη καλλιεργεια και εξαγωγες

αυτα για τους αγροτες του φορουμ.που δεν προκειτε ποτε να παρακολουθησουν σεμιναρια ή να ενημερωθουν για νεες τεχνικες κτλ...

----------------

Tωρα απλα μηπως τσουβαλιαζεις τους παντες; Σιγουρα καποιοι το κανανε αλλα οχι ολοι.. πολλοι ειναι και αμορφωτοι ανθρωοι και δεν ξεραν απο τετοια πρωτον. Δευτερον δεν ειναι λιγο αδικο απο ενα φορουμ να βριζουμε καποιοι ασχετοι εναν ολοκληρο κλαδο επειδη ετσι ειπε καποιος εμπορος;

Τι θελεις να αρχισω να δινω νικ , κανονικα ; Αυτος αυτος και ο αλλος; Λες να ειναι καλη ιδεα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...