vergogc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια βρηκα αυτο το σιτε εδω, και αναρωτιεμαι εγω τωρα, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ? Και αν ΝΑI, με ποιο δικαιωμα αυτη η σελιδα σε κανει αυτοματα μελος μιας συγκεκριμενης σελιδας στο facebook?
panagos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα μπίζνα που σκέφτηκαν! Sent from my iPhone using Insomnia
tsifotis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Που κολλαει το αποπανω ποστ; ο ts μιλαει για μια εταιρια που βαζει πλασματικα φαν στην σελιδα σου για να φαινεται πιο πετυχημενη! Εκτος αυτου και το μηνυμα στον τοιχο δεν θα το ελεγα και εμπνευσμενο. Παντως οι τιμες καλες ειναι (για οποιον θα ηθελε για διαφημιση να παρουσιασει φουσκωμενη κινηση) αλλα τους εμπιστευεται κανεις οτι δεν ειναι απατεωνες;
Socratis_g Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 θυμήθηκα αυτούς που στο FB βάζουν πλασματικούς friends για να δείχνουν πιο επιτυχημένοι.
Sellers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εκτος αυτου και το μηνυμα στον τοιχο δεν θα το ελεγα και εμπνευσμενο. Δεν σε ψήνει για προβληματισμό, ε?
vergogc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μπηκα στο κοπο και το εψαξα, γιατι εχω εναν γνωστο μου ο οποιος εχει μια μικρη επιχειρηση. Και ξαφνικα βλεπω οτι εφτιαξε μια σελιδα, και απο εκει που η προηγουμενη του ηταν με 60 μελη, τωρα ειχε 1020 μελη. Τον ρωτησα και μου ειπε οτι, τον ειχε πλησιασει καποιος για να φτιαξει σελιδα στο φατσεμπουκ και με 150ευρω θα του εφτιαχνε μια σελιδα με 1000 μελη. Και τωρα καταλαβα, ο τυπος πηρε τα 150ευρω, τα 50 τα εδωσε στην σελιδα που αγοραζεις μελη, και τα 100 τα κρατησε για 5min δουλεια στο φατσεμπουκ. Μελη ειχε η σελιδα, ξεκαρφωτα μελη που καμια σχεση δεν ειχαν με την επιχειρηση του ομως....
traganeus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Πο δηλαδή εγώ που πούλησα μία 10€ και είχε 4500 μέλη πιάστηκα μαλάκας. και νόμιζα οτι έκανα κατόρθωμα! ζχααχαχα
aledjo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 αυτα γινονται για λογους marketing! ανοιγει καποιος ενα eshop, μπενει ο πελατης και βλεπει οτι εχει 5,000 fans στο facebook και σκεφτεται οτι για να εχει 5000 φιλους σημαινει οτι ειναι αξιοπιστο, ειναι γνωστο κτλ κτλ
pournaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δεν σε ψήνει για προβληματισμό, ε? Αμα δεν εχει αυτοκτονιες, λιθοβολισμους κλπ. δεν εχει νοημα
pournaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ή και όχι Απο κατι τετοιους σαν εσενα δεν παει η ελλαδα μπροστα. Εδω σου λεει για likes απο ΕΛΑΔΔΑ κι εσυ, εκει στην αντιδραση σου. Ανιστορητε, οταν εμεις καναμε likes οι αλλοι εψαχναν το Enter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα