Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βρηκα αυτο το σιτε εδω, και αναρωτιεμαι εγω τωρα, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ?

Και αν ΝΑI, με ποιο δικαιωμα αυτη η σελιδα σε κανει αυτοματα μελος μιας συγκεκριμενης σελιδας στο facebook?

Δημοσ.

Που κολλαει το αποπανω ποστ;

ο ts μιλαει για μια εταιρια που βαζει πλασματικα φαν στην σελιδα σου για να φαινεται πιο πετυχημενη!

Εκτος αυτου και το μηνυμα στον τοιχο δεν θα το ελεγα και εμπνευσμενο.

Παντως οι τιμες καλες ειναι (για οποιον θα ηθελε για διαφημιση να παρουσιασει φουσκωμενη κινηση) αλλα τους εμπιστευεται κανεις οτι δεν ειναι απατεωνες;

Δημοσ.

Μπηκα στο κοπο και το εψαξα, γιατι εχω εναν γνωστο μου ο οποιος εχει μια μικρη επιχειρηση. Και ξαφνικα βλεπω οτι εφτιαξε μια σελιδα, και απο εκει που η προηγουμενη του ηταν με 60 μελη, τωρα ειχε 1020 μελη. Τον ρωτησα και μου ειπε οτι, τον ειχε πλησιασει καποιος για να φτιαξει σελιδα στο φατσεμπουκ και με 150ευρω θα του εφτιαχνε μια σελιδα με 1000 μελη.

Και τωρα καταλαβα, ο τυπος πηρε τα 150ευρω, τα 50 τα εδωσε στην σελιδα που αγοραζεις μελη, και τα 100 τα κρατησε για 5min δουλεια στο φατσεμπουκ.

Μελη ειχε η σελιδα, ξεκαρφωτα μελη που καμια σχεση δεν ειχαν με την επιχειρηση του ομως....

Δημοσ.

αυτα γινονται για λογους marketing!

ανοιγει καποιος ενα eshop, μπενει ο πελατης και βλεπει οτι εχει 5,000 fans στο facebook και σκεφτεται οτι για να εχει 5000 φιλους σημαινει οτι ειναι αξιοπιστο, ειναι γνωστο κτλ κτλ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ή και όχι

Απο κατι τετοιους σαν εσενα δεν παει η ελλαδα μπροστα. Εδω σου λεει για likes απο ΕΛΑΔΔΑ κι εσυ, εκει στην αντιδραση σου. Ανιστορητε, οταν εμεις καναμε likes οι αλλοι εψαχναν το Enter :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...