Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο fb λεω! Γραφω με το κιλο, απο κοντα μου λενε "πωπω γαματα" στο facebook 0 feedback.

Δημοσ.

Στο fb λεω! Γραφω με το κιλο, απο κοντα μου λενε "πωπω γαματα" στο facebook 0 feedback.

Μαζί με τον pournara θα κάνουμε μια προσωπική για σένα εταιρεία likes και με χαμηλή συνδρομή θα σου κάνουμε like,share και comment για οτιδήποτε γράφεις (ακόμα και λαμακίες).

Edit: Εγώ θα σου κάνω και like στα γραφόμενα σου εδω μέσα. Τζάμπα. Προσφορά του μαγαζιού.

Τι λες; Το κλείσαμε;

Δημοσ.

Σε διαβάζουμε μωρή, γελάμε, κάποιες φορές μέχρι δακρύων αλλά επειδή είσαι άντρας scrollάρουμε παρακάτω χωρίς like. Άμα γουστέρνεις τόσο τα likes, good to know θα σε κάνω.........

sogay.jpeg

:P

Δημοσ.

ρε το θεμα ειναι πως δεν ξερω τι ειναι καλο και τι ειναι κακο απο αυτα που γραφω! Δεν μπορω να βελτιωθω αν ξερω τι δεν δουλευει και τι οχι. Δες στο http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150386945444083 ειχα γραψει για αυτο το θεμα.

και εδω http://www.facebook.com/toufas/posts/10150351563874083

Δημοσ.

Να ερχόσουν για ποτό πέρισυ το καλοκαίρι όταν ήσουν εδώ με τον κουμπάρο τον τοξοβόλο να στα έλεγα από κοντά :) Έχεις ένα δίκιο πάντως.......

Και εσύ πάντως δεν βλέπεις ποιος σου κάνει liκe μόνο τον αριθμό, γιατί στο δεύτερο ένα από τα likes είναι δικό μου αλλά παρόλα αυτά με βάζεις να το διαβάζω ξανά ffs xaxa

• Moderators
Δημοσ.

Γραψε ενα τετοιο status.

Παρεμπιπτοντως εχουμε και μια κοινη φιλη ειδα (εκτος insomnia), μικρος κοσμος!

Δημοσ.

Γραψε ενα τετοιο status.

Παρεμπιπτοντως εχουμε και μια κοινη φιλη ειδα (εκτος insomnia), μικρος κοσμος!

ποια?

Δημοσ.

Μπηκα στο κοπο και το εψαξα, γιατι εχω εναν γνωστο μου ο οποιος εχει μια μικρη επιχειρηση. Και ξαφνικα βλεπω οτι εφτιαξε μια σελιδα, και απο εκει που η προηγουμενη του ηταν με 60 μελη, τωρα ειχε 1020 μελη. Τον ρωτησα και μου ειπε οτι, τον ειχε πλησιασει καποιος για να φτιαξει σελιδα στο φατσεμπουκ και με 150ευρω θα του εφτιαχνε μια σελιδα με 1000 μελη.

Και τωρα καταλαβα, ο τυπος πηρε τα 150ευρω, τα 50 τα εδωσε στην σελιδα που αγοραζεις μελη, και τα 100 τα κρατησε για 5min δουλεια στο φατσεμπουκ.

Μελη ειχε η σελιδα, ξεκαρφωτα μελη που καμια σχεση δεν ειχαν με την επιχειρηση του ομως....

μπορεις να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα 50 ευρω για 1000 μελη που παιζει;

κατι πιο φθηνο απο 50 ευρω παιδια δε παιζει να υπαρχει;;;

ξερει κανεις;

Μπηκα στο κοπο και το εψαξα, γιατι εχω εναν γνωστο μου ο οποιος εχει μια μικρη επιχειρηση. Και ξαφνικα βλεπω οτι εφτιαξε μια σελιδα, και απο εκει που η προηγουμενη του ηταν με 60 μελη, τωρα ειχε 1020 μελη. Τον ρωτησα και μου ειπε οτι, τον ειχε πλησιασει καποιος για να φτιαξει σελιδα στο φατσεμπουκ και με 150ευρω θα του εφτιαχνε μια σελιδα με 1000 μελη.

Και τωρα καταλαβα, ο τυπος πηρε τα 150ευρω, τα 50 τα εδωσε στην σελιδα που αγοραζεις μελη, και τα 100 τα κρατησε για 5min δουλεια στο φατσεμπουκ.

Μελη ειχε η σελιδα, ξεκαρφωτα μελη που καμια σχεση δεν ειχαν με την επιχειρηση του ομως....

μπορεις να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα 50 ευρω για 1000 μελη που παιζει;

κατι πιο φθηνο απο 50 ευρω παιδια δε παιζει να υπαρχει;;;

ξερει κανεις;

Δημοσ.

Kαλώς ή κακώς, το marketing σήμερα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, και το fb πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον τομέα.

αν κάποιος ενδιαφέρεται πάντως γiα likes, ας στείλει κάνα pm ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...