greekparot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Κανω ενα avi σε dvd και το ανεμιστηρακι ακουγεται παρα πολυ. Μετρησα τις θερμοκρασιες απο το everest και θα ηθελα να μου πειτε εαν ειναι φυσιολογικες ή οχι: http://tinypic.com/r/2nsvyaw/5 cpu: I5 540M 2800MHz gpu: Nvidia geforce GT425M 1GB
tsakonass Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 οι θερμοκρασιες σου ειναι πολυ καλες, δεν υπαρχει λογος ανησυχίας.Να παρεις βαση, κακο δεν κανεις, ερχεται και καλοκαιρι..
De_la_sol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνώ και επ αυξάνω απόλυτα με τον φίλο είσαι normal, τα μεγαλύτερα ζόρια για όλα τα laptop είναι τα καλοκαίρια. Την coorelmaster ALU20 (plaisio) με 25 ευρώ βάση έχω,(όχι πολύ καιρό) και είμαι προς το παρόν αρκετά ευχαριστημένος από θέμα ψύξης...αναμένω το καλοκαίρι για καλύτερες μετρήσεις
greekparot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, τελικα παραγγειλα την enermax aeolus premium που έχει κ´ μεγάλο ανεμιστηρα. Σίγουρα θα μου φανεί χρήσιμη η βάση ειδικά για το καλοκαίρι.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα