Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε κάποιο καλό βιβλίο για ποκερ για αρχάριους? Έχω ακούσει τα Harrington On Hold'em που είναι 3 βιβλία αλλά δεν ξέρω αν είναι και για αρχάριους και αν αξίζει να τα ρίξω μια ματιά.

Δημοσ.

Τα σουπερ συστεμ του Ντουλ Μπρανσον ειναι πολυ καλα.

Το πρωτο βεβαια γραφτηκε νομιζω δεκαετια του 70 αλλα γραφει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.

Το καλυτερο κατα τη γνωμη παντως αν εχεις χρονο ειναι να παρακολουθεις παρτιδες γιατι εκει

βλεπεις διαφορετικα στυλ ποκερ απο τον καθενα.

Αυτα που γραφεις ειναι πολυ γνωστα βιβλια και εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα δε ξερω αν ειναι για αρχαριους.

Η εννοια αρχαριος ειναι ετσι και αλλιως υποκειμενικη στην Ελλαδα ειτε μιλαμε για ποκερ ειτε για μπαλα ειτε για οδηγηση κλπ. ^_^

Δημοσ.

Παντως αφου απο οτι καταλαβα δεν εχεις προβλημα με τα αγγλικα (δε ρωτησες πια ειναι μεταφρασμενα) δες και τα επεισοδια the micros στο youtube.

Δε θα μαθεις τπτ απο αυτα αλλα εχουν πολυ πλακα. :rolleyes:

Δημοσ.

δεν υπαρχουν συστηματα κτλ.αλλιως ολοι θα παιζαν το ιδιο.

μην κοιτας τι γραφει ο ντουλ το 70 που πηγαινε για να βρει ποκερ στο las vegas...εχουν αλλαξει τα πραγματα με το ινετ και εχει περαστει η νοοτροπια και σε αρκετα Live τραπεζια

Δημοσ.

Οτι να ναι πραγματικα.

Ο αλλος επειδη λεγεται σουπερ συστεμ το βιβλιο υπεθεσε οτι ειναι βασισμενο σε 1 συστημα...

Στο βιβλιο μεσα μιλαει για απλα πραγματα οπως πχ πως να παιξεις πριν το φλοπ καποια φυλλα κλπ.

Τελος παντων το οτι πουλαει ακομα χιλιαδες αντιτυπα ανα τον κοσμο μαλλον δε λεει τπτ.

Ολοι αυτοι που το αγοραζουν ειναι ασχετοι.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το βιβλιο του Μπρανσον ειναι παλιο,οκ...ΑΛΛΑ ειναι οτι καλυτερο για εναν ασχετο που μολις μπαινει στην φαση για να κατανοησει τα απλα πραγματα.Απο κει και περα εχει να κανει με το ποσο στροφαρεις και τι θες να παιξεις,αλλα μιλανε για τουρνουα και αλλα για μετρητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...