CtrlFreak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Γνωρίζετε κάποιο καλό βιβλίο για ποκερ για αρχάριους? Έχω ακούσει τα Harrington On Hold'em που είναι 3 βιβλία αλλά δεν ξέρω αν είναι και για αρχάριους και αν αξίζει να τα ρίξω μια ματιά.
green gordon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τα σουπερ συστεμ του Ντουλ Μπρανσον ειναι πολυ καλα. Το πρωτο βεβαια γραφτηκε νομιζω δεκαετια του 70 αλλα γραφει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα. Το καλυτερο κατα τη γνωμη παντως αν εχεις χρονο ειναι να παρακολουθεις παρτιδες γιατι εκει βλεπεις διαφορετικα στυλ ποκερ απο τον καθενα. Αυτα που γραφεις ειναι πολυ γνωστα βιβλια και εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα δε ξερω αν ειναι για αρχαριους. Η εννοια αρχαριος ειναι ετσι και αλλιως υποκειμενικη στην Ελλαδα ειτε μιλαμε για ποκερ ειτε για μπαλα ειτε για οδηγηση κλπ.
CtrlFreak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης βρήκα και τα: Texas Hold'em Poker: Win Online Texas Hold 'Em Poker: Begin and Win Kill Everyone: Advanced Strategies for No-Limit Hold Em Poker Tournaments & Sit-n-Gos για το τελευταίο άκουσα καλά πράγματα. Τα δύο πρώτα δεν μπόρεσα να τα "βρω".
green gordon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παντως αφου απο οτι καταλαβα δεν εχεις προβλημα με τα αγγλικα (δε ρωτησες πια ειναι μεταφρασμενα) δες και τα επεισοδια the micros στο youtube. Δε θα μαθεις τπτ απο αυτα αλλα εχουν πολυ πλακα.
CtrlFreak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Οκ θα τα ρίξω μια ματιά και θα ξεκινήσω με του Harrington. Ευχαριστώ!
kage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 δεν υπαρχουν συστηματα κτλ.αλλιως ολοι θα παιζαν το ιδιο. μην κοιτας τι γραφει ο ντουλ το 70 που πηγαινε για να βρει ποκερ στο las vegas...εχουν αλλαξει τα πραγματα με το ινετ και εχει περαστει η νοοτροπια και σε αρκετα Live τραπεζια
green gordon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Οτι να ναι πραγματικα. Ο αλλος επειδη λεγεται σουπερ συστεμ το βιβλιο υπεθεσε οτι ειναι βασισμενο σε 1 συστημα... Στο βιβλιο μεσα μιλαει για απλα πραγματα οπως πχ πως να παιξεις πριν το φλοπ καποια φυλλα κλπ. Τελος παντων το οτι πουλαει ακομα χιλιαδες αντιτυπα ανα τον κοσμο μαλλον δε λεει τπτ. Ολοι αυτοι που το αγοραζουν ειναι ασχετοι.
petros_samurai Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το βιβλιο του Μπρανσον ειναι παλιο,οκ...ΑΛΛΑ ειναι οτι καλυτερο για εναν ασχετο που μολις μπαινει στην φαση για να κατανοησει τα απλα πραγματα.Απο κει και περα εχει να κανει με το ποσο στροφαρεις και τι θες να παιξεις,αλλα μιλανε για τουρνουα και αλλα για μετρητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα