Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά το παίζω ότι δεν πολυασχολούμαι με το fb, έχω στο profile μου μια pic μόνο και το παίζω σοβαρή και με επίπεδο (άλλο αν κάθομαι και κουτσομπολεύω τους λογαριασμούς των άλλων).

Στα πλαίσια αυτής της προβαλλόμενης σοβαρότητάς μου θα ήθελα να αλλάξω την εικόνα του profile μου (γιατί την βαρέθηκα τόσο καιρό την ίδια και για να βάλω μια καλύτερη που είμαι γαμάτη) χωρίς όμως να εμφανιστεί το γεγονός στα news και να πλακώσει αμέσως κόσμος και να σχολιάζει και να φανεί ότι ασχολούμαι και αλλάζω και τις profile pictures.

Υπάρχει κάποιος τρόπος από τις ρυθμίσεις ώστε η αλλαγή που θα κάνω να μην εμφανιστεί στα news και να περάσει απαρατήρητη?

Δημοσ.

το πρωτο που σκεφτομαι ειναι οτι την αλλαζεις,μετα πας στον τοιχο σου και αφαιρεις αυτο που λεει οτι αλλαξες εικονα προφιλ

Δημοσ.

Γενικά το παίζω ότι δεν πολυασχολούμαι με το fb, έχω στο profile μου μια pic μόνο και το παίζω σοβαρή και με επίπεδο (άλλο αν κάθομαι και κουτσομπολεύω τους λογαριασμούς των άλλων).

Στα πλαίσια αυτής της προβαλλόμενης σοβαρότητάς μου θα ήθελα να αλλάξω την εικόνα του profile μου (γιατί την βαρέθηκα τόσο καιρό την ίδια και για να βάλω μια καλύτερη που είμαι γαμάτη) χωρίς όμως να εμφανιστεί το γεγονός στα news και να πλακώσει αμέσως κόσμος και να σχολιάζει και να φανεί ότι ασχολούμαι και αλλάζω και τις profile pictures.

Υπάρχει κάποιος τρόπος από τις ρυθμίσεις ώστε η αλλαγή που θα κάνω να μην εμφανιστεί στα news και να περάσει απαρατήρητη?

Με όλη την καλή διάθεση και χωρίς ίχνος κριτικής, μήπως να άρχιζες να είσαι λίγο ο εαυτός σου και όχι αυτό που θα ήθελαν/θέλουν "οι άλλοι" να είσαι ?

Είναι το προφίλ σου, είσαι χρήστης του facebook με δική σου απόφαση/ευθύνη και είναι ο δικός ΣΟΥ τοίχος.

Μήπως να τους έγραφες όλους στο χαμόγελό σου ή στα παπούτσια σου και να χρησιμοποιούσες αυτή καθαυτή τη φαινομενική ελευθερία που σου δίνει το facebook για το δικό σου προφίλ, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πει ο "κόσμος" ?

Δηλαδή γενικά μήπως να σταματούσες να το παίζεις για το ποια είσαι και πώς είσαι και να ξεκινούσες να ζεις αυτό που είσαι και όπως είσαι?

-----

Πάνω στην ερώτησή σου αυτή καθεαυτή, το fb θα εμφανίσει την αλλαγή της profile picture στα news.

Δημοσ.

το πρωτο που σκεφτομαι ειναι οτι την αλλαζεις,μετα πας στον τοιχο σου και αφαιρεις αυτο που λεει οτι αλλαξες εικονα προφιλ

Δεν θα εμφανιστεί στα news? Οι άλλοι από τα news θα το δουν όχι από την τοίχο μου.

Από εκεί θα το έσβηνα έτσι κι αλλιώς.

Aνεβασέ την στις 5:30 το πρωί ξημερώματα δευτέρας. Άντε να τη δει κανένα βαμπίρ...

Και θα είναι από τα πρώτα news που θα βλέπουν όσοι ξυπνάνε.

Όποτε και να το ανεβάσω θα γίνει αντιληπτό από πολλούς. Αν είναι σε ώρα αιχμής θα το δουν άμεσα, αν δεν είναι θα το δουν μετά.

Με όλη την καλή διάθεση και χωρίς ίχνος κριτικής, μήπως να άρχιζες να είσαι λίγο ο εαυτός σου και όχι αυτό που θα ήθελαν/θέλουν "οι άλλοι" να είσαι ?

Είναι το προφίλ σου, είσαι χρήστης του facebook με δική σου απόφαση/ευθύνη και είναι ο δικός ΣΟΥ τοίχος.

Μήπως να τους έγραφες όλους στο χαμόγελό σου ή στα παπούτσια σου και να χρησιμοποιούσες αυτή καθαυτή τη φαινομενική ελευθερία που σου δίνει το facebook για το δικό σου προφίλ, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πει ο "κόσμος" ?

Δηλαδή γενικά μήπως να σταματούσες να το παίζεις για το ποια είσαι και πώς είσαι και να ξεκινούσες να ζεις αυτό που είσαι και όπως είσαι?

Ευχαριστώ για την συμβουλή.

-----

Πάνω στην ερώτησή σου αυτή καθεαυτή, το fb θα εμφανίσει την αλλαγή της profile picture στα news.

Ναι, η ερώτησή μου ήταν αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην συμβεί αυτό.

Δημοσ.

-----

στο ίντερνετ και στο φατσοβιβλιο μπορούμε να είμαστε ότι και οποίοι θέλουμε.. αν είναι να είμαι ο εαυτός μου κάπου προτιμώ να είμαι στην αληθινή μου ζωή. :rolleyes:

Δημοσ.

αφου τη φωτο θες να τη βαλεις για να την δουνε οι αλλοι.

αν τη βαριεσαι εσυ τοτε βαλε τη καινουρια στο background στο πισι

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

αφου τη φωτο θες να τη βαλεις για να την δουνε οι αλλοι.

αν τη βαριεσαι εσυ τοτε βαλε τη καινουρια στο background στο πισι

Όχι ήθελα να αλλάξω pic για να διαμορφώσω το profile που θέλω να έχω και που βλέπουν όσοι ενίοτε επισκέπτονται την σελίδα μου, χωρίς όμως να φανεί πως ασχολούμαι με την διαμόρφωσή του.

Έχουμε κανα νέο απ το μέτωπο?

Δημοσ.

Σβηστο από το προφίλ σου με το που την ανεβάσεις και θα φύγει και από την αρχική σελίδα σαν να μην έγινε ποτέ. Άσε που αν θες ανεβάζεις φώτο προφίλ και μετά την σβήνεις κι όλας για να μην κάνουν ούτε σχόλια μετά.

Δημοσ.

Σβηστο από το προφίλ σου με το που την ανεβάσεις και θα φύγει και από την αρχική σελίδα σαν να μην έγινε ποτέ. Άσε που αν θες ανεβάζεις φώτο προφίλ και μετά την σβήνεις κι όλας για να μην κάνουν ούτε σχόλια μετά.

Δεν κατάλαβα πως θα το κάνω γιατί δεν ξέρω και από FB.

Να αλλάξω την εικόνα profile και μετά να σβήσω τι ώστε να μην φαίνεται στα news η ενέργειά μου?

Δημοσ.

χίλια συγγνώμη κιόλας.

Αλλάζει την εικόνα του προφίλ για άλλους σωστά? Δηλαδή για να βλέπουν άλλοι την φωτογραφία.. άρα πως να μην το δουν. Το ότι θα αλλάξεις την φωτογραφία στο προφίλ σου σημαίνει ότι ασχολείσαι? :D Ούτε εγώ ασχολούμαι με την μόδα αλλα μπορώ να αγοράσω ένα καινούριο zeygrai παπούτσια η μια μπλούζα. Πιστεύω ότι δίνεις πολύ σημασία στο γεγονός. Ούτος η άλλος οποιος σε έχει φίλο/φιλί στο προφίλ και πατήσει πάνω στην φωτό σου θα δει ποτε αυτή ανέβηκε.. Σιγά τα οα ρε συ.. εδώ άλλοι αλλάζουν 600 φορες την μέρα. Δεν είναι ασχολούμαι.. είναι βαρέθηκα το παλιό k βάζο κάτι νέο. Σιγά

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο απλό κ αν φαίνεται.. κυρίως σε ένα γυναικείο μυαλό..

Κοπελιά γιατί δεν έβαζες την δική σου φώτο από την αρχή να μην έχεις αυτά τα βάσανα τώρα ? :wub:

Δημοσ.

χίλια συγγνώμη κιόλας.Αλλάζει την εικόνα του προφίλ για άλλους σωστά? Δηλαδή για να βλέπουν άλλοι την φωτογραφία.. άρα πως να μην το δουν. Το ότι θα αλλάξεις την φωτογραφία στο προφίλ σου σημαίνει ότι ασχολείσαι? :D Ούτε εγώ ασχολούμαι με την μόδα αλλα μπορώ να αγοράσω ένα καινούριο zeygrai παπούτσια η μια μπλούζα. Πιστεύω ότι δίνεις πολύ σημασία στο γεγονός. Ούτος η άλλος οποιος σε έχει φίλο/φιλί στο προφίλ και πατήσει πάνω στην φωτό σου θα δει ποτε αυτή ανέβηκε.. Σιγά τα οα ρε συ.. εδώ άλλοι αλλάζουν 600 φορες την μέρα. Δεν είναι ασχολούμαι.. είναι βαρέθηκα το παλιό k βάζο κάτι νέο. Σιγά

Το θέμα μας τώρα είναι να κρίνεις αυτό που ρωτάω? Αν ξέρεις και θέλεις πες, αλλιώς μην κρίνεις και καταναλώνεις άδικα ρεύμα.

Τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο απλό κ αν φαίνεται.. κυρίως σε ένα γυναικείο μυαλό.. Κοπελιά γιατί δεν έβαζες την δική σου φώτο από την αρχή να μην έχεις αυτά τα βάσανα τώρα ? :wub:

Ποιος σου είπε πως δεν έβαλα την δική μου φωτο απ την αρχή. Να βάλω άλλη θέλω.

Δημοσ.

χαχααχαχαχ πρεπει να μπει σε ενα χιουμοριστικο κειμενο για το fb.οπως και το οτι φτιαχνουν fake account για να κουτσομπολευουν-παρακολουθουν τους οχθρους τους :P

================

υποθετω εκει στις ρυθμισεις ασφαλειας κτλ.υπαρχει μια επιλογη που λεει να βλεπεις την σελιδα σου μονο εσυ...την επιλεγεις και δοκιμαζεις...-δεν εχω ιδεα αν δουλευει-

===============

για το πρωτο μαλλον εννοει να σβησεις το κειμενο απο το wall σου που θα λεει οτι αλλαξες pic profile.αλλα απ οτι λετε εμφανιζεται στα news

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα πως θα το κάνω γιατί δεν ξέρω και από FB.

Να αλλάξω την εικόνα profile και μετά να σβήσω τι ώστε να μην φαίνεται στα news η ενέργειά μου?

Ορισε την εικονα που θελεις ως φωτογραφια προφιλ και μετα πανε στις φωτογραφιες προφιλ και διεγραψε την. Ολοι θα βλεπουν την εικονα αλλα αμα κανουν κλικ θα μπαινουν στην προηγουμενη. Ή αν ψαξουν για την εικονα στις εικονες προφιλ σου (αλμπουμ) δε θα την βρισκουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...