newtech Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Αυτοι που βλεπουν το προφιλ θα ξερουν οτι εχει αλλαξει.. Δεν καταλαβενω ποιο ειναι το προβλημα Και μου λες οτι να μην το παιζω εξυπνως.. Απο την αρχη εσυ μας λες οτι το θεμα ειναι να μην φανει γιατι δεν ασχολισε.. πες μας τον αληθινο λογο να σου πουμε και εμεις.. Και σου απαντησαμε 100 φωρες 1)Αλλαζεις την φωτο ενω εχεις το προφιλ μονο για σενα 2)Διαφραφεις την παλια φωτο και την ενημερωση απο το WALL σου 3)Επαναφερεις το προφιλ στην αρχικη του μορφη (for friends ή public) Υγ.. Αφου αλαξεις και το ονομα του προφιλ σου Υγ2. Λες οτι εχεις επιπεδο γιατι εχεις 1 φωτο στο προφιλ.. εγω που εχω 20 ειμαι τελευταια δευτερη? Υγ3. ΚΑνεις δεν θα σου πει μετα απο 1 ετος επιδει αλαξες φωτο οτι ασχολισε.. οπωτε Really.. Tell us the real reason
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 newtech--> Αυτοι που βλεπουν το προφιλ θα ξερουν οτι εχει αλλαξει.. Δεν καταλαβενω ποιο ειναι το προβλημα Δεν θέλω να φανεί η αλλαγή σε όλους ταυτόχρονα (στα news δλδ) και να αρχίσουν να κάνουν σχόλια ταυτόχρονα. Σταδιακά σε βάθος χρόνου όποιος βλέπει το profile θα βλέπει την αλλαγή αλλά δεν θα ξέρει πότε έγινε. Μπορεί να μην θυμάται καν τι είχα πριν και αν έγινε αλλαγή. Άλλο να βγει μια δημόσια ανακοίνωση πως άλλαξα κάτι στο profile μου και να το μάθουν όλοι ταυτόχρονα και άλλο να το βλέπουν σε βάθος χρόνου σταδιακά. Αν συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις παρακαλώ μην ξαναρωτήσεις. Και μου λες οτι να μην το παιζω εξυπνως.. Απο την αρχη εσυ μας λες οτι το θεμα ειναι να μην φανει γιατι δεν ασχολισε.. πες μας τον αληθινο λογο να σου πουμε και εμεις.. Ο αληθινός λόγος είναι πως είμαι πράκτορας της CIA και με παρακολουθούν οι εξωγήινοι. Και σου απαντησαμε 100 φωρες 1)Αλλαζεις την φωτο ενω εχεις το προφιλ μονο για σενα 2)Διαφραφεις την παλια φωτο και την ενημερωση απο το WALL σου 3)Επαναφερεις το προφιλ στην αρχικη του μορφη (for friends ή public) Ωραία ευχαριστώ. Αυτό θα αποτρέψει δηλαδή σίγουρα την εμφάνιση στα news της ενέργειάς μου? Αυτό το "αλλάζεις το profile μόνο για σένα" σημαίνει πως οτιδήποτε κι αν γίνεται στο profile το βλέπω μόνο εγώ? Επειδή είμαι άσχετη από fb, μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται για μην κάνω καμιά βλακεία? Υγ.. Αφου αλαξεις και το ονομα του προφιλ σου Δεν σκοπεύω, έχω το κανονικό μου ονοματεπώνυμο. Υγ2. Λες οτι εχεις επιπεδο γιατι εχεις 1 φωτο στο προφιλ.. εγω που εχω 20 ειμαι τελευταια δευτερη? Δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού το profile σου στο fb στο παρόν thread το οποίο έχει συγκεκριμένο θέμα. Εγώ διατηρώ ένα συγκεκριμένου τύπου profile στο fb με μια μόνο τυπική φωτογραφία και δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ παρά μόνο όταν βλέπω κάποια ειδοποίηση στο mail μου που χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι. Τώρα θέλω να επεξεργαστώ λίγο το profile, αλλάζοντας την φωτογραφία profile και ίσως ανεβάζοντας 1-2 άσχετες εικόνες χωρίς όμως να βγει ο τελάλης και να φωνάξει πως έκανα μαζικές αλλαγές στο profile μου. Η κρίση του profile μου από σένα ή του δικού σου από μένα δεν με απασχολούν ούτε σχετίζονται με τον σκοπό αυτού του thread το οποίο και παρεκτρέπουν. Επομένως αν εχεις και θέλεις να πεις κάτι επί της ουσίας στο ερώτημα του thread σε ευχαριστώ. Ειδάλλως δεν διατίθεμαι να ασχοληθώ άλλο με τα άσχετα σχόλιά σου. Υγ3. ΚΑνεις δεν θα σου πει μετα απο 1 ετος επιδει αλαξες φωτο οτι ασχολισε.. οπωτε Really.. Tell us the real reason Δεν σε ρώτησα τι θα μου πει ο κανείς. Ο real reason προείπα πως είναι οι εξωγήινοι. Ορισε την εικονα που θελεις ως φωτογραφια προφιλ και μετα πανε στις φωτογραφιες προφιλ και διεγραψε την. Ολοι θα βλεπουν την εικονα αλλα αμα κανουν κλικ θα μπαινουν στην προηγουμενη. Ή αν ψαξουν για την εικονα στις εικονες προφιλ σου (αλμπουμ) δε θα την βρισκουν. Δεν ζήτησα αυτό. Δεν με νοιάζει αν θα βλέπουν την νέα εικόνα. Με νοιάζει αν αλλάξω την εικόνα profile ή ανεβάσω 1-2 εικόνες, οι ενέργειες αυτές να μην εμφανιστούν στα news και φανεί η μαζική επεξεργασία του profile στην οποία θα έχω προβεί. Γι αυτό με νοιάζει το πως να αποτρέπω την εμφάνιση οποιασδήποτε ενέργειας μου στα news. Αυτό το απλό.
stelios18120 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Και έτσι απλά ξεθαβεις ένα 4ετιας θέμα επειδή είπες αυτό... Είσαι ωραίος ρεεεε!!!
Agathoklis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Υγ2. Λες οτι εχεις επιπεδο γιατι εχεις 1 φωτο στο προφιλ.. εγω που εχω 20 ειμαι τελευταια δευτερη? Ή αλήθεια είναι ότι με πεθάνεις όταν το διάβασα... Μετά όμως μπήκα σε τρυπακι...Είσαι τελευταία ή δεύτερη? Αν είσαι μόνη σου σου είσαι πρώτη και τελευταία... Έστω ότι είσαστε μόνο δυο εισαι δεύτερη και τελευταία. Αν είστε πάνω από δύο εισαι σκέτο δεύτερή και όχι τελευταία... Ελπίζω να βοηθησα 4 χρόνια μετά έπρεπε να το πω,για να ολοκληρωθεί το τοπικ
Razor_7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Κατερίνα καιρός να αλλάξεις προφαϊλ... μπήκε 2016.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα