Adon1s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 τα μπουζούκια σταμάτησαν να υφίστανται σαν έννοια διασκέδασης απο την εποχή που σε μαγαζιά έπαιζαν Τσιτσάνης Μπιθικώτσης και σία .
Ntinaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 τα μπουζούκια σταμάτησαν να υφίστανται σαν έννοια διασκέδασης απο την εποχή που σε μαγαζιά έπαιζαν Τσιτσάνης Μπιθικώτσης και σία . οχι,απλα αλλαξαν ταργκετ γκρουπ οταν ο μεσος ορος iq ειναι 70 και ο πιο μορφωμενος εχει τελειωσει δημοτικο,μην απορεις γιατι παρα πολλοι τα σιχαινονται. ασε που δεν υπαρχει σεβασμος στο πελατη.
Garnele Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, εδώ έχω να πω -στο περί σεβασμού για τον πελάτη- πήγα χθες σ ένα εντελώς τρας ελληνάδικο και μέσα στο όλο ρίσκο που πήραμε μπαίνοντας, αποφασίσαμε να πάρουμε ουισκάρες. Αουτσάηντερ μεγάλο το ελληνάδικο λοιπόν, μιας που τα ποτά ήταν πεντακάθαρα και το κόστος αυτών στα 6 ευρώ! Πλας τα ψιψιψόνια με σαλάμια, τυριά, σαντουιτσάκια κτλ. Από την άλλη, το χειρότερο μη σεβασμό προς τον πελάτη τον έφαγα τελευταία από μαγαζιά που κατά τ' άλλα μου αρέσει να πηγαίνω, με (πιο) μουσική, ντηζάην και πανάκριβο πετρέλαιο σε λειψές μερίδες, που το χειρότερο κωλόμπαρο στη Γιαννιτσών θα ντρεπόταν να σερβίρει.
gatokoritso Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 κανει κρυο.δεν εχω λεφτα.δεν βγαινω. καλω κοσμο σπιτι και περναμε μια χαρα..
nicoc89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να βγεις αν ειναι μετά να κλαίγεσαι οτι πεινάς .. γιατι ξέρω περιπτώσεις που όντος τα βγάζουν δύσκολα στα βασικά έξοδα αλλα θέλουν κάθε Σαββάτο επική έξοδο , λες και θα πάθουν τίποτα να κάτσουν σπίτι να κάνουν τίποτα μεταξύ τους που αποξενώνονται και κερατώνονται συνέχεια. κανει κρυο.δεν εχω λεφτα.δεν βγαινω. καλω κοσμο σπιτι και περναμε μια χαρα.. νάρθω??????????? αν δεν θες σε καλάω και εσένα και όλο το γατοσκυλολόι να έρθετε στις 32 του Φλεβάρι να πιούμε γαλα/κακάο on ice και να χορέψουμε περνά περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα και με τα παιδο-που-λαααααααα!!
traganeus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι αυτοί που κάνουν αυτά που δεν σας αρέσει, πχ μπουζούκια clubing κτλπ, έχουν iq 50 και είναι αγράμματοι κτλπ. Ισχύει! Όσοι δεν σαπίζουν στα σπίτια τους και να διασκεδάζουν με το να γράφουν στα forum και να βρίζουν τους άλλους είναι η διασκέδαση ατόμων με iq over 9000
ex3Lmei Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 νάρθω??????????? αν δεν θες σε καλάω και εσένα και όλο το γατοσκυλολόι να έρθετε στις 32 του Φλεβάρι να πιούμε γαλα/κακάο on ice και να χορέψουμε περνά περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα και με τα παιδο-που-λαααααααα!! Χαχα..Θα σε προλαβω...Θα παω στις 30!
gatokoritso Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 νάρθω??????????? αν δεν θες σε καλάω και εσένα και όλο το γατοσκυλολόι να έρθετε στις 32 του Φλεβάρι να πιούμε γαλα/κακάο on ice και να χορέψουμε περνά περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα και με τα παιδο-που-λαααααααα!! γαλα??
nicoc89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι αυτοί που κάνουν αυτά που δεν σας αρέσει, πχ μπουζούκια clubing κτλπ, έχουν iq 50 και είναι αγράμματοι κτλπ. Ισχύει! Όσοι δεν σαπίζουν στα σπίτια τους και να διασκεδάζουν με το να γράφουν στα forum και να βρίζουν τους άλλους είναι η διασκέδαση ατόμων με iq over 9000 ακριβώς μεγάλε γαλα?? :cry: πως είσαι έτσι ? ακυρη η πρόσκληση παω να φαω παστεριωμένα ξυραφάκιαααααααααααα :ph34r:
pournaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι αυτοί που κάνουν αυτά που δεν σας αρέσει, πχ μπουζούκια clubing κτλπ, έχουν iq 50 και είναι αγράμματοι κτλπ. Ισχύει! Όσοι δεν σαπίζουν στα σπίτια τους και να διασκεδάζουν με το να γράφουν στα forum και να βρίζουν τους άλλους είναι η διασκέδαση ατόμων με iq over 9000 Κανουν βραδυα ποιησης, εβγαλε ο ποιητης Φανφαρας επανεκδοση τα "μαυρα κορακια". Εντωμεταξυ, πως γινεται ατομο με iq 50 να καταφερνει να βγαζει τοσα ωστε να τα χαλαει στα μπουζουκια, ειναι αποριας αξιον
traganeus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τέτοια άτομα δεν τα κατηγορώ γιατί ξέρω οτι βγάζουν το κόμπλεξ τους που δεν είναι ικανοί να βγούν, πάνω στα άτομα που βγαίνουν και διασκεδάζουν. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που δεν έχουν χρήμα...
ex3Lmei Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι αυτοί που κάνουν αυτά που δεν σας αρέσει, πχ μπουζούκια clubing κτλπ, έχουν iq 50 και είναι αγράμματοι κτλπ. Ισχύει! Όσοι δεν σαπίζουν στα σπίτια τους και να διασκεδάζουν με το να γράφουν στα forum και να βρίζουν τους άλλους είναι η διασκέδαση ατόμων με iq over 9000 Τέτοια άτομα δεν τα κατηγορώ γιατί ξέρω οτι βγάζουν το κόμπλεξ τους που δεν είναι ικανοί να βγούν, πάνω στα άτομα που βγαίνουν και διασκεδάζουν. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που δεν έχουν χρήμα... Είπα: " Τα μπουζουκια ηταν πολύ "τσιμπημένα" από θέμα τιμής. Σου παίρναν τα λεφτα χοντρα για να διασκεδασεις βλέποντας κυρίως (ή αν προλαβεις να χορέψεις αφού θα εχει γεμίσει πριν πας τη πίστα). Τα μπουζουκια εχουν χαλασει χρόόόνια τώρα! " Αλλο λεγαμε...εγω μιλησα για μπουζούκια... Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα, χρόοοονια τωρα τα μπουζούκια εχουν διαφορά με τα παλαιότερα.
giwmag Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εγω βγαινω πολυ συχνα.... γιατι μου ερχεται τζαμπα αφου παω σε μαγαζια φιλων-γνωστων, djs, πρωην αφεντικα κτλ οχι δεν ειμαι τζαμπατζης, αφου με κερνανε Ο καλύτερος είσαι χαχα.. Να ερχόμαστε να μας κερνάς κι εμάς!!
ex3Lmei Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εγω βγαινω πολυ συχνα.... γιατι μου ερχεται τζαμπα αφου παω σε μαγαζια φιλων-γνωστων, djs, πρωην αφεντικα κτλ οχι δεν ειμαι τζαμπατζης, αφου με κερνανε Να φερω και τους φιλους μου και το σοι μου να μας κερασουν!
REDODIN7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Γενικα δεν βγαινω εξω ειδικα μετα τα 20 που αλλαξε ο τροπος ου βλεπω τη διασκεδαση (club,μπουζουκια,καφετεριες,κλπ). Πλεον βγαινω οταν θελω να δω κανα φιλο που εχω να δω καιρο ή που και που παω σε κανα καλο στεκι με καλο φαει και καλη παρεα. Τελος ενα οικονομικος τροπος διασκεδασεις που εχω βρει τελευταια ειναι το καζινο(εννοητε οτι δεν ισχυει για τσοχαδορους).Πας εκει και με 10 ευρω πεινεις οσο θες(σε μερικα τρως κιολας οπως το λουτρακι) παιζεις και κανα 50αρικο για να περασει η ωρα και αν σου κατσει εισαι οκ αν οχι παιρνει το μπου@#$.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα